Работал в 6 компаниях   7 лет 1 месяц

Банки

Заступник начальника відділу моделювання діяльності банку

Ощадбанк

Банки

1 год 4 месяца

05.2023 - по настоящее время

Перероблено модель формування бюджета з ручного на базу даних, перепрописані логіки розрахунку основних банківських показників для нової моделі бюджетування. Перероблено і оптимізовано процесс збирання щомісячного звіту керівництва Наглядовій раді. Створено модель для проведення макроаналізу середовища діяльності банку. Створено новий звіт по банкам конкурентам: модель даних в ексель, діаграми Thinkcell в Power point.

Фінансовий аналітик

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК

Банки

1 год 6 месяцев

10.2021 - 04.2023

Підготовка банківської звітності: щоденний звіт про валютний безготівковий результат; розрахунок фінансового результату казначейства; щомісячне формування балансу; щомісячне формування депозитного та кредитного портфеля в розрізі бізнес ліній. Розрахунок, аналіз і прогноз чистої процентної маржі. Формування бюджета банка, а саме чистого процентного доходу, та чистої процентної маржі. Отримав знання зі створення звітів у Microsoft Power BI. Розробив та впровадив три звіти в Microsoft Power BI: активність бізнес клієнтів, баланс банка, НІІ+НІМ аналітика.

Спеціаліст відділу контролінгу

ПриватБанк

Банки

1 год 5 месяцев

05.2021 - 10.2022

Перевірка даних на правильність в різних програмних комплексах банку. Формування щомісячної звітності по депозитному, кредитному портфелях та по балансу банку. Розрахунок бізнес-кейсів. Побудова та візуалізація нових звітних форм. Коммунікація по показникам та перевірка даних бізнесів в бюджеті банку на 2022 рік.

Фінансовий аналітик

АБ "Кліринговий дім"

Банки

1 год 11 месяцев

06.2019 - 05.2021

Складання банківських звітів: щоденний звіт про баланс банку, P&L, прогноз LCR; декадний розрахунок структури активів та пасивів; щотижневий звіт по депозитному портфелю банку; щомісячний аналіз діяльності бізнес-клієнтів та ВІП-клієнтів; аналіз Interchange; контроль сегментації клієнтів банку; аналіз портфеля NPL. Брав участь у формуванні бюджету банку на 2020 та 2021 рік, а також у формуванні звіту "SREP" для НБУ. Створив форму для оцінки ефективності впровадження нових банківських продуктів, а також оцінки справедливої вартості для споживчих кредитів.

Економіст відділу контролінгу

МЕГАБАНК, КФ ПАО

Банки

1 год

06.2018 - 06.2019

Формування щоденного звіту про стан основних балансових показників; ведення форм "Баланс" та "P&L" в цілому по банку; фомування щомісячного та щоквартального звіту у розрізі підрозділів у форматі Excel та Power Point; щомісячне прогнозування основних показників звіту "P&L"; розрахунок основних показників діяльності банку: маржа, спред, рентабельність активів та рентабельність капіталу; розрахунок економічної доцільності відкриття нових відділень; щомісячний аналіз статей балансу та P&L на відхилення від запланованих показників; брав участь у формуванні планових показників на 2019 рік, а саме: адміністративні витрати та доходи від комісійної винагороди; виконую функції секретаря Тарифного та Бюджетного комітетів банку.

Провідний архівіст

UKRSIBBANK BNP Paribas Group

Банки

9 месяцев

09.2017 - 06.2018

Прийом, сортування документів різного строку зберігання; пакування в короба, та відправка на аутсорсинг; виїмка документів; ведення обліку в Excel всіх документів, які знаходяться на зберіганні у аутсорсінгової компанії; знищення документів з вичерпаним терміном зберігання; формування місячної звітності.

Ключевая информация

Аналіз даних; організація і ведення банківських комітетів; навички побудови звітності та моделей даних. навички роботи з програмами: пакет програм Microsoft Office, Scrooge, Power BI, Thinkcell, Базове володіння SQL, Tableau.

Учился в 2 заведениях

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Экономічний факультет, спеціальність "Фінанси та кредит"

Винница, 2017

Горлівський автотранспортний технікум ДВНЗ ДонНТУ

Фінанси та кредит

Горловка, 2013

Владеет языками

Английский

выше среднего

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Data analyst (в процесі)

Київ, 2024

Пройшов два блоки: Google sheets, SQL, зараз працюю з блоком Tableau, завершальним блоком курса буде Python for data analysis.

Power BI advanced

Київ, 2023

Отримав нові знання по візуалізації даних до наявних. Отримав нові знання для роботи з DAX

Power BI

Киев, 2021

Power BI курс на сайте Udemy.

Прийняття змін

Харьков, 2018

Емоційний інтеллект

Киев, 2018

Прийняття рішень

Харьков, 2018

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

B категорія

Увлечения и интересы

  1. 1 спортивний розряд з шахів.

Владислав Андрійович

Фінансовий аналітик

Киев

70 000 грн.

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 часа назад