Работал в 3 компаниях   5 лет 2 месяца

Промышленность и Производство, Государственный сектор, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Головний інженер,енергетик

ДЖИ ЕФ ЕС БЕЙКЕРІ ПРОДАКШН, ТОВ

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

01.2023 - 06.2024

  1. Управління технічним персоналом.Організація обслуговування та контроль роботи інж.мереж систем водопостачання,каналізація,вентеляція,теплопостачання,кондиціювання.Ведення журналів та проведення інструктажів по ТБ та ТБ. Ведення договорної роботи з підрядними організаціями,контроль виконання. Закупівля тех.матеріалів та запасних частин до обладнання.Досвід запуску об'єкта підприємства з нуля та отримання всіх дозвільних документів на приєднання. Монтаж установка технологічного обл.і підключення всіх інженерних мереж.

Заступник гол.енергетика, начальник цеха

Київський завод Радіовимірювач(Державне підприємство військово-промислового комплексу)

Государственный сектор

4 года 5 месяцев

01.2020 - 06.2024

  1. Управління технічним персоналом. Ведення складання, графіків та табеля обліку робочого часу. Ведення договірної та фінансової документації.Забезпечення експлуатації та своєчасного ремонту енергосистем ТП, КТП,теплових установок. Безперебійне забезпечення підприємства електроенергією,тепловою енергією,водопостачання.
  • Робота з сервіс ними службами та контроль виконання робіт.Оформлення звітів щодо споживання електроенергії води, водовідведення,тепла.Пошук підрядників,укладання договорів та контроль якості виконання робіт.

Інженер енергетик

ТОВ Автосаміт ЛТД (Автобізнес)

Автомобильная промышленность и Автобизнес

5 лет 1 месяц

05.2019 - 06.2024

Управління технічним персоналом. Контроль за дотримання норм та правил ТБ та ПБ. Робота з контролюючими органами. Організація проведення ремонтних робіт будівпль та споруд, контроль виконання.Впровадження енергоефективних технологій. Організація ремонтів електрообладнання вантажопідйомного обладнання. Проведення планово-попереджувальних ,капітальних,середніх, та поточних робіт. Облік та економія енергоенергії. Відповідальний за електрогосподарство підприємства. Обслуговування ТП та КТП 10/0,4 (5група допуску по електробезпеці понад 1000В. Маю всі дозвільні документи.

Учился в 1 заведении

Вінницький Політехнічний інститут

Електробладнання Промислових підприємств і установок

Вінниця, 1987

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Великий досвід посади керівника.Вміння організовувати роботу. Хороші навички вирішення технічних проблем. Здатний дати техніко-економічну оцінку новому обладнанню. Швидко навчаюсь,самокритичність,цілеспрямованість,відповідальність,комунікабельність,наполегливість,чесність,працелюбність,уміння доводити розпочате до завершення,аналіз ситуації,пошук рішення.

Юрій

Головний інженер

Киев

Готов переехать: Борисполь

35 000 грн.

54 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад