Работала в 1 компании   2 года 7 месяцев

Торговля розничная / Retail

Трейд-маркетолог

Супермаркет "Класс"

Торговля розничная / Retail

2 года 6 месяцев

01.2017 - 07.2019

Мережа супермаркетів Клас, Харків (Торгівля роздрібна / Retail)Основні обов'язки:-Розробка та організація акцій на товари (продукти харчування) у мережі супермаркетів (13 торгових точок)-Проведення переговорів з постачальниками з питань стимулювання збуту та збільшення обсягів продажу-Розрахунок бюджетів маркетингових заходів-Прогнозування продажів-Реалізація маркетингового плану-ціноутворення та аналіз конкурентного середовища-Аналіз та оцінка ефективності маркетингових заходів-Продаж та облік додаткових місць у торгових залахДосягнення:-Збільшення доходів мережі від маркетингових заходів у підпорядкованій мені групі товарів у 1,5 раза!

Ключевая информация

Трейд - Маркетолог (2017 - 2019)Мережа супермаркетів Клас, Харків (Торгівля роздрібна / Retail)Основні обов'язки:-Розробка та організація акцій на товари (продукти харчування) у мережі супермаркетів (13 торгових точок)-Проведення переговорів з постачальниками з питань стимулювання збуту та збільшення обсягів продажу-Розрахунок бюджетів маркетингових заходів-Прогнозування продажів-Реалізація маркетингового плану-ціноутворення та аналіз конкурентного середовища-Аналіз та оцінка ефективності маркетингових заходів-Продаж та облік додаткових місць у торгових залахДосягнення:-Збільшення доходів мережі від маркетингових заходів у підпорядкованій мені групі товарів у 1,5 разаМенеджер Ресторанного Комплексуз 08.2016 по 09.2017 (Проектна робота)Готель Ресторанний комплекс, Астана (Ресторан)Проведення телефонних співбесідУчасть у створенні корпоративної культури.Організація безперебійної роботи комплексу, контроль роботи персоналу (Бар, кухня, зал, техніки)Робота з постачальниками та посередниками.Робота в програмі iiko та r-keeper.Робота в програмах (word, exсel, внутрішня програма обліку)Прийом резерву, банкетів.Підготовка комерційних пропозицій;Прийом заявок.Холодні дзвінки;Ведення ділового листування з клієнтами, постачальниками та підрядниками;Ведення архіву виконаних замовлень;Фінансова звітність.Набір (Рекрутинг), навчання та адаптація персоналу.Керівник мережіз 06.2014 по 08.2016мережа кав'ярень "Red Monkey", Київ (Мережа кав'ярень)Створила та впроваджувала регламенти роботи мережі, франчайзингову модель.Формувала необхідний асортимент.Навчала персонал основ.Підбирала, навчала та керувала персоналом.Повне операційне управління та контроль (управління процесами)Бюджетування.Відкривала нові торгові точки (пошук приміщень, аналіз, моделювання економічної доцільності та окупності).

Училась в 1 заведении

Харьковский автотранспортный техникум

Бухгалтерский учет автопредприятия,бухгалтер

Харьков, 2010

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Все тренинги.

Харьков, 2020

Додаткова освітаУправління робочим часом (2020)Основи керування. Ефективний менеджер. (2018)Активні продажі та відповіді на заперечення. (2019)Ефективний керівник (2019)Управління та адаптація персоналу. (2019)Вражаючі послуги Retail. (2019)

Впечатляющие обслуживание Retail.

Харьков, 2019

Безупречный сервис. Корпоративные стандарты обслуживания клиентов. Коммуникативные навыки в сервисе.

  • Коммуникативные навыки, необходимые для эффективного общения с клиентом
  • Коммуникативная компетентность в обслуживании клиентов
  • Установление и поддержание эффективного контакта с клиентами
  • Управление психологическим контактом
  • Умение передать ощущение доброжелательности
  • Создание доверия и позитива в общении
  • Учет содержательных и личностных факторов в общении
  • Использование различных коммуникативных каналов
  • Выявление потребностей, невысказанных нужд клиента
  • Невербальная коммуникация, использование жестов и мимики
  • Умение слушать и дать клиенту быть услышанным
  • Приемы и техники активного слушания
  • Техники конструктивных вопросов
  • Техники завершения разговора с клиентами
  • Как сделать клиента лояльным?

 

Дополнительная информация

Увлечения и интересы

Я вже 6 років запускаю рекламу для різних сфер бізнесу.Багато працюю в цьому напрямку так як всі роботи, які були в мене перераховані, всі були пов'язані з маркетингом.В який мені доводилося зануритися. І це стало моїм ще одним джерелом прибутку.

Тетяна

Трейд-маркетолог

Харьков

20 000 грн.

32 года

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа, гибридная

Обновлено 1 месяц назад