Работал в 4 компаниях   15 лет

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, IT, Другое

Frontend Web Developer

ELEMENTICA

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

1 год 9 месяцев

07.2021 - 04.2023

Працював в Elementica як front-end інженер. Мій основний стек технологій - JavaScript, TypeScript, React, Next.js, Redux, Rest API, Material UI і багато іншого. Працював над великими проектами, такими як:Додаток для управління інвестиціями, де я щільно працював з графіками і лендінг-сторінками (включно з SEO та оптимізацією продуктивності) з TS, React і Next.js.Платформа для навчання студентів онлайн. Довів проєкт до стадії MVP. Загалом, найскладнішою та найцікавішою частиною для мене була реалізація Vonage API (або opentok API) - бібліотеки, що дає змогу додати відео- та аудіозв'язок до браузера, а також живий чат і спільне використання екрана. Основні технології на цьому проєкті - React, TS, Redux, Vonage API, Stripe і Social APIs

Junior Angular Developer

Incode Group

IT

4 месяца

09.2020 - 01.2021

Виправлення помилок у коді. Додавання нового функціоналу (додавання popup і бургер-меню, додавання нових сторінок для надсилання даних форми на бекенд, сортування даних, одержуваних з бекенду). Авторизація користувача. Адаптивна верстка сторінок під мобільні пристрої. Працював з API google map та інше.

Программист стажер

JSN

IT

4 месяца

09.2019 - 01.2020

Займався виправленням помилок на комерційному проекті, який був написаний на PHP. Проходив стажування на тестових проектах. Використовував такі технології як PHP, Laravel, Angular.js.

Начальник відділу технічного забезпечення

Мотор Сич, АО

Другое

12 лет 2 месяца

07.2007 - 09.2019

Управління персоналом. Забезпечення працездатності серверного та мережевого обладнання. Автоматизація рутинних процесів.

Ключевая информация

Опыт работы:

JavaScript · HTML · CSS · SCSS · Material UI · Tailwind · TypeScript · React · Next.js · Redux · MobX · Rest API · GraphQl · MongoDB · Mongoose · Figma · Adobe

Учился в 1 заведении

ЗНТУ

Захист інформації від несанкціонованого доступу

Запоріжжя, 2007

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

JavaScript марафон

2021

Вдосконалив навички з програмування на JavaScript. Також покрашів навички з верстки на css та scss. Навчився використовувати модульність в JS.  Оволодів знанями з управління інструментом git та github. Та багато іншого. 

React JS марафон

2021

Покрашів знання з програмування на React Js. Освоїв роботу в команді.  Освоїв такий інструмент як Figma. Вдосконалив знання з різними бібліотеками, такими як react-router-dom, redax та інші. Навчився працювати з класами та хуками. 

Brain Academy

Запорожье, 2017

Закончил курсы по основам программирования на Java.

Олексій

Frontend Web Developer

Запорожье

800 $

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 23 часа назад