Работал в 2 компаниях 22 года 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Директор ресторана
Ресторан-караоке LEO / Localist Cafe
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 лет 8 месяцев
03.2018 - 11.2024
• Керівництво роботою ресторану
• Організація та проведення заходів
• Організація та проведення заходів
• Організація та проведення заходів
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
• Організація та проведення заходів
• Організація та проведення заходів
• Організація та проведення заходів
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів
• Підбір та навчання персоналу
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
• Розв'язання конфліктних ситуацій
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах
Заместитель директора ресторана
Ресторан Bassano
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
15 лет 5 месяцев
10.2002 - 03.2018
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Ключевая информация
Організаційні навички
Управління персоналом
Комунікативні навички
Лідерські якості
Управління персоналом
Комунікативні навички
Лідерські якості
Учился в 2 заведениях
Школа Вин
сомелье
Київ, 2002
Горлівський інститут іноземних мов Державного вищого навчального закладу "Донбаський державний педагогічний університет"
Анлгійська та німецька мови
Горлівка, 1997
Владеет языками
Английский
продвинутый
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
ГГПИИЯ
Итальянский
средний
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Alex
Alex
Директор ресторана

сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов
Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 день назад