Работала в 14 компаниях   9 лет 1 месяц

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Другое, Промышленность и Производство

старший кухар, кухар - універсал

кав’ярня “044 coffee”

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

12.2022 - по настоящее время

• особисте приготування страв та кондитерських виробів •контроль якості приготовлених страв •складання замовлень на продукцію •проведення інвентаризації залишків продукції • розробка та введення нових страв, сезонних новинок. • навчання нового персоналу

кухар-універсал

Wanseeterrassen Berlin

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

05.2022 - 10.2022

кухар-універсал

Wanseeterrassen Berlin

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

05.2022 - 10.2022

•Личное приготовление блюд.
•контроль соблюдения рецептур и технологии приготовление блюд
•контроль качества приготовления блюд
•Приготовление кондитерских изделий согласно предоставленным технологиям
• проработки новых блюд, сезонных новинок.

догляд за домом

Berlin

Другое

6 месяцев

04.2022 - 10.2022

• Калінінг декількох квартир в місті
• Приготування їжі на 2-4 членів сім’ї
• Прибирання декількох квартир один раз на тиждень по декілька годин

Мерчандайзер

"Эпикур" Владимер-Волынская птицефабрика

Промышленность и Производство

7 месяцев

03.2021 - 10.2021

•викладання продукції та ротація продукції, робота з цінниками; • своєчасне виконання поставлених завдань; •Забезпечення представленості продукції відповідно до стандартів, •Контроль своєчасного подання звітності; •Формування маршрутів відвідин; •Моніторинг цін конкурентів; • Продукти харчування

Повар. Бариста

Кофейня "Flow"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

07.2020 - 03.2021

• Приготування кави Продаж супутніх товарів  • Спілкування з клієнтами  • Приготування та розробка страв під концепцію закладу  • складання тих карток • закупівля та контроль залишків продукції • контроль якості продуктів  • навчання персоналу • підтримання чистоти закладу

Мобильный мерчандайзер аудитор

"Эпикур" Владимер-Волынская птицефабрика

Другое

3 месяца

04.2020 - 07.2020

•викладання продукції та ротація продукції, робота з цінниками; • своєчасне виконання поставлених завдань; •Забезпечення представленості продукції відповідно до стандартів, •Контроль своєчасного подання звітності; •Формування маршрутів відвідин; •Моніторинг цін конкурентів;

Повар универсал. Старший повар

"Новый вкусный проект "

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

07.2019 - 05.2020

• особисте приготування страв •контроль якості приготовлених страв •складання замовлень на продукцію •проведення інвентаризації залишків продукції • розробка та введення нових страв, сезонних новинок. • розробка та приготування страв для гастро-вечерів • навчання нового персоналу

Повар холодного процесса

"Urban space 500"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

12.2018 - 06.2019

•Особисте приготування страв. •контроль дотримання рецептур та технології приготування страв • контроль якості приготування страв.

Повар холодного процесса. Кондитер

Ресторан "Ibsen"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

02.2018 - 12.2018

•Особисте приготування страв. •контроль дотримання рецептур та технології приготування страв •контроль якості приготування страв •Приготування кондитерських виробів згідно з наданими технологіями приготування. •Проведення інвентаризації та залишків продукції. • опрацювання нових страв, сезонних новинок. • навчання нового персоналу

Повар холодного процесса. Повар универсал

Ресторан "Glossary"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

09.2017 - 02.2018

•Особисте приготування страв. •контроль дотримання рецептур та технології приготування страв • контроль якості приготування страв.

Повар универсал . Старший повар

Ресторан "Кіфлик"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

05.2016 - 08.2017

• особисте приготування страв •контроль якості приготовлених страв •складання замовлень на продукцію •проведення інвентаризації залишків продукції • розробка та введення нових страв, сезонних новинок. • навчання нового персоналу

Повар холодного процесса. Повар универсал

"Портер паб"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

11.2015 - 06.2016

•Особисте приготування страв. •контроль дотримання рецептур та технології приготування страв •контроль якості приготування страв •проведення інвентаризації залишків продукції.

Кассир, работник линии обслуживания

Salatnik

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

05.2015 - 10.2015

• Працівник лінії роздачі та збирання салатів. • Робота з касовим апаратом, знання касової дисципліни. • Спілкування з гостями та консультування у виборі страв

Ключевая информация

Вирішення проблем
Творчість в розв'язанні проблем

Маргарита Александровна

Сменный график

Киев

20 000 грн.

29 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, стажировка / практика, сезонная / временная работа

Обновлено 1 неделю назад