Работал в 3 компаниях   11 лет 3 месяца

Охрана и Безопасность, Юридические услуги

Керівник підрозділу безпеки та охорони

Голденкерн

Охрана и Безопасность

4 года 8 месяцев

05.2015 - 01.2020

Обеспечение безопасности и сохранения имущества на объектах что подлежали охране. Контроль пропускного режима, ввоза вывоза материальных ценностей, функционирования систем видеонаблюдения, пожарной безопасности. Обеспечение надежной работы службы охраны на объэктах, подбор персонала охраны, взаимодействие с подразделениями полиции.

Керівник апарату суду

Рівненський районний суд

Юридические услуги

1 год 4 месяца

11.2013 - 03.2015

Як керівник апарату суду відповідно до наданих повноважень здійснював безпосереднє керівництво апаратом суду, забезпечував організацію роботи структурних підрозділів суду, працівників апарату суду, їх взаємодію у виконанні завдань, покладених на апарат суду, взаємодію з вищими підрозділами структури судової влади, органами суддівського самоврядування, органами державної влади, органами місцевого самоврядування, іншими установами та організаціями, засобами масової інформації з питань забезпечення діяльності суду. Займався організацією і веденням діловодства в суді відповідно до інструкції з діловодства, здійснює заходи щодо забезпечення належних умов діяльності суддів та працівників апарату суду, інформаційно-нормативного забезпечення їх діяльності, організовую проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби та забезпечував його прозорість і об'єктивність, призначаю осіб на посади державної служби та звільняє їх з посад, забезпечував дотримання державними службовцями службової дисципліни, приймаю в межах своїх повноважень рішення про заохочення державних службовців та притягнення їх до дисциплінарної відповідальності, здійснюю організаційні заходи з підтримки будівлі суду в стані, придатному для належного його функціонування, проведення капітального та поточного ремонтів, технічного оснащення приміщень, інформаційно-технічного забезпечення, створення безпечних і комфортних умов для суддів, працівників апарату суду та осіб, які перебувають у суді, виконую доручення керівництва.

Заступник начальника начальник криміналістичного відділу центру

Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС України в Рівненській області

Юридические услуги

5 лет 1 месяц

10.2008 - 11.2013

Безпосередньо здійснював організацію роботи відділу криміналістичних експертиз Центру де проводились дактилоскопічні, трасологічні, балістичні та почеркознавчі судові експертизи, експертизи холодної зброї, комютерно-технічні експертизи та технічні експертизи документів. Приймав участь у проведенні оглядів місць скоєння різних видів злочинів на території Рівненської області в основному тяжких. Відповідав за ведення обласних криміналістичних обліків в тому числі автоматизованих. Контролював надання платних послуг (експериментальний відстріл зброї, дослідження пломб встановлених на пристроях обліку електроенергії та газу). Відповідав за охорону праці, претензійно-позивну, наукову та антикорупційну роботу підрозділу, захист персональних даних та організацію роботи по зверненню громадян.

Ключевая информация

Опыт работы, наличие лицензии на охранную деятельность, оформлен ФОП 3-я група с правом найма работников, личный автомобиль, водительские права "В", "В1", "С", "С1", "Д". Наличие права на ношение травматического оружия.

Учился в 1 заведении

Львський інститут внутреішніх справ при академії МВС України

Правознавство - юрист

Львів, 1998

Едуард

Безпека, охорона

Ровно

13 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад