Работал в 4 компаниях   4 года 11 месяцев

АПК (Агропромышленный комплекс), Промышленность и Производство, Юридические услуги

Юрисконсульт

ТОВ Індичка

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 1 месяц

08.2023 - по настоящее время

Обов'язками є повний юридичний супровід товариства та підтримка групи пов'язаних компаній (організація та контроль здійснення операцій ЗЕД; підтримка будівництва та проведення ОВД; отримання дозвільних документів; представництво товариства перед будь-якими третіми особами у складі виконавчого органу тощо).

Юрисконсульт

АТ "ВНДІкомпресормаш"

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

10.2021 - 11.2022

Стандартний набір повноважень для юрисконсульта: договірна робота, надання письмових та усних консультацій, роз'яснення положень законодавства та практики правозастосування роботодавцеві, представництво в ОДВ, ОМС, врегулювання господарських спорів в досудовому порядку, стягнення дебіторської заборгованості.

Набуто практичних навичок з врегулювання спорів з іноземним елементом, в т.ч. в судовому порядку; роботи з об'єктами інтелектуальної власності (винаходи, корисні моделі тощо); роботи з цінними паперами, НДУ, організації та проведення зборів акціонерів; юридичної підтримки групи компаній.

Помічник юриста

ТОВ "Індичка"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 1 месяц

09.2020 - 10.2021

Посадовими обов'язками були:

аналіз, складання, погодження, підготовка до підписання договорів товариства;

складання протоколів Загальних зборів учасників;

моніторинг профільного законодавства;

надання письмових та усних консультації працівникам товариства;

виконання поточних доручень юрисконсульта;

написання та підготовка процесульних документів;

зберігання, облік господарських договорів;

представництво інтересів товариства за дорученням юрисконсульта тощо.

Досягнення:

наявність позитивного досвіду представлення інтересів товариства та працівників у судах загальної, господарської, адміністративної юрисдикції;

за час роботи успішно підготовано документи, здійснено юридичний аналіз, внесено спрощувальні корективи, організовано збори (конференцію) трудового колективу та укладено колективний договір, внесено зміни до правил внутрішнього розпорядку тощо.

Консультант

ГО "Юридична клініка "Правова допомога""

Юридические услуги

1 год 4 месяца

09.2018 - 01.2020

Первинна правова допомога, складання заяв по суті справи, проектів договорів та статутів громадських організацій.

Ключевая информация

Протягом двох років фактично виконував обов'язки помічника суб'єкта оціночної діяльності - оцінювача (складання та оформлення звітів з незалежної оцінки майна, розрахунок фактичної вартості такого майна з подальшим погодженням, робота з правовстановлюючими документами, взаємодія з ФДМУ, моніторинг профільного законодавства - ЗУ "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", "Про оцінку земель", національні стандарти оцінки майна).

Приватної юридичної практики - 5 років. Спеціалізація - забезпечення господарської діяльності підприємства. Наявний досвід оскарження постанов приватних виконавців, написання та подання заяв до ЄСПЛ, оскарження рішень ОМС щодо земельних відносин, взаємодії з органами архітектурного контролю та юридичного супроводу будівництва, охорони прав на винаходи та корисні моделі, патентування, взаємодії з Укрпатентом, консультування та розробки проектів кредитних договорів, іпотеки для КС, договорів комерційної концесії, схеми перевірки клієнта на платоспроможність, взаємодії з БКІ, дотримання СПД законодавства про фінансовий моніторинг, перевірок контрагентів тощо.

З вересня 2020 року - помічник юриста Товариства з обмеженою відповідальністю «Індичка» (АПК). За час роботи сформовано значний масив необхідних для самостійної роботи навичок: написання процесуальних документів будь-якої складності в будь-яких юрисдикціях, листів, запитів, відповідей; аналізу, погодження, складання господарських договорів, а також туристичних, у сфері розпорядження майновими правами інтелектуальної власності тощо; надання письмових та усних консультацій з юридичних питань; роз'яснення положень законодавства; взаємодії з органами державної влади та ОМС тощо. Поглиблено знання щодо державного контролю у сфері господарської діяльності та профільного законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів, ветеринарної медицини.

З жовтня 2021 року по листопад 2022 року - юрисконсульт АТ "ВНДІкомпесормаш" (промисловість і виробництво, машинобудування). Набуто навичок управління юридичними процесами групи компаній.

З серпня 2023 року по тепер - член дирекції та юрисконсульт ТОВ "Індичка". Набуто навичок часткового управління господарською діяльністю товариства за відсутності генерального директора.

Ґрунтовні знання з фінансового, земельного, цивільного, господарського матеріального законодавства, процесу, теорії права.

Впевнений користувач пакету програм MS Office; володіння англійською мовою на рівні Advanced/Native, японською на рівні JLPT N4, наявна здатність до якісного аналізу массивів інформації, роботи з електронними базами правових актів, у тому числі з іноземними, (http://www.legislation.gov.uk/, http://www.japaneselawtranslation.go.jp/?re=02), системами ЛІГА, IPLEX, Youcontrol, усіма електронними реєстрами, що діють в системі міністерства юстиції, МВС, ДМС.

Наявна відстрочка від призову на військову службу.

Учился в 3 заведениях

Сумський національний аграрний університет

Юридичний факультет

Суми, 2027

СФ ХНУВС

081 "Право", магістерський рівень

Суми, 2022

СФ ХНУВС

081 "Право"

Сумы, 2020

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Японский

базовый

Дополнительная информация

Військова служба

КВП СумДу, 2018-2020 рр. за ВОС «управління вогнем наземної артилерії».

Дмитро

Юрисконсульт

Сумы

Готов переехать: Киев, Львов, Ивано-Франковск

1 000 $

25 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад