Работала в 5 компаниях   25 лет 4 месяца

Государственный сектор, АПК (Агропромышленный комплекс)

Керівник відділу соціально - економічного розвитку та інвестицій

Савинська селищна рада

Государственный сектор

1 год 3 месяца

03.2023 - по настоящее время

Забезпечення на території селищної територіальної громади держаної політики:

- економічного і соціального розвитку;

- регіональної, цінової промислової;

-у сфері інвестиційної діяльності та державно - приватного партнерства;

- з питань розвитку підприємництва, регуляторної політики;

- у сфері торгівлі та побутових послуг;

- у сфері сільського господарства;

Проходження навчання по написанню проєктів для отримання грантів. Складання проєктів міні- ініціатив для отримання грантів. ( в складі робочої групи), в складі робочої групи приймала участь у написанні " Плану відновлення та розвитку " за підтримки уряду Великої Британії в рамках проєкту " Надання експертної та технічної оцінки уряду та регіональним адміністраціям у розробці й імплементації планів відновлення". Отримані сертифікати: треніг за темою " Проєктний менеджмент" навчання організовано Програмою розвитку Огрганізації Об"єднаних Націй ( ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, сертифікат за успішне проходження тренінгу в рамках проєкту " Людський вимір", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції ( МОМ).

Головний бухгалтер

Фермерське господарство " Агрослобода"

АПК (Агропромышленный комплекс)

10 месяцев

04.2021 - 02.2022

Налаштування ведення обліку в бухгалтерських програмах, організація ведення обліку господарства, контроль за відображенням на рахунках всіх господарських операцій.Подання податкової та статистичної звітності. Робота в програмі BAS, 1С ,M.E.DOC, Ліга, Excel,Word.

Головний бухгалтер, економіст

ТОВ " Агросвіт Савинці"

АПК (Агропромышленный комплекс)

12 лет 11 месяцев

04.2008 - 03.2021

Забезпечення ведення бухгалтерського і податкового обліку, організація роботи бухгалтерії, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій. Розроблення систем і форм внутрішньогосподарського управлінського обліку та правил документообігу, звітності і контролю господарських операцій. Удосконалення автоматизованої системи оброблення даних бухгалтерського обліку з урахуванням особливостей господарства. Забезпечення достовірного обліку витрат виробництва та обігу, виконання кошторисів витрат, складання економічно обгунтованих калькуляцій собівартості продукції, здійснення економічного аналізу господарсько- фінансової діяльності, складання статистичної та фінансової звітності.Маю досвід ведення переговорів, підготовки та підписання контрактів. Досвід закриття підприємва. Підприємство входило до складу Агропромхолдинг ТОВ « Астарта- Київ». Робота в рамках реорганізації бухгалтерської служби ( впровадження роботи через « Обліковий центр»). Успішне проходження перевірок контролюючих органів та внутрішнього аудиту.

Головний бухгалтер, бухгалтер

СТОВ Агрофірма " Маяк"

АПК (Агропромышленный комплекс)

6 лет

05.2001 - 05.2007

На посаді бухгалтера -бухгалтер по заробітній платі та розрахунки по паях( кількість працюючих 600 чоловік, кількість пайщиків 700 чоловік)Нарахування заробітної, прийом контроль і аналіз табелів обліку заробітної плати, ,нарахування та перерахування податків , зборів, підготовка даних для складання звітності.

На посаді головного бухгалтера : Організація діяльності підприємства , ведення бухгалтерського і податкового обліку.Організація роботи бухгалтерської служби. Підготока інфрмації для керівника підприємства. Ведення обліку всіх участків обліку виробничого підприємства в одні особі. Складання та подання фінансової звітності, та звітності до фондів.

Економіст 1 категорії

ДП ДАК " Хліб України" " Савинський елеватор"

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 10 месяцев

04.1996 - 02.2000

Розробка бізнес- планів, робота з первинною бухгалтерською та планово-обліковою документацією, аналіз роботи підприємства, планування руху грошових коштів, робота з борговими зобов'язаннями, складання калькуляцій.

Ключевая информация

Володіння ПЗ,Windows,Word,Excel,Internet, 1С Бухгалтерія 8.3 УТП,ВAS, Клієнт-Банк, М.Є.Doc, робота з довідниковою законодавчою базою.

Училась в 1 заведении

ХДАУ ім. Докучаєва В.В.

Економіка та управління в сферах АПК

Харків, 1994

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Увлечения и интересы

Економіка, психологія, любов до подорожей.

Личные качества

Акуратність, цілеспрямованість, орієнтація на результат, робота в колективі, аналітичний склад ума,мобільність, комунікабельність, вміння швидко адаптуватись,вміння самостійно приймати рішення, працювати в стресових ситуаціях, ініціативність, прагнення до підвищення професфйних знань.

Олена

Головний бухгалтер, бухгалтер, старший бухгалтер, економіст, керуючий, фінансовий контролер

Харьков

Готов переехать: Балаклея, Харьковская обл.

53 года

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад