Работала в 6 компаниях   13 лет

Другое, Охрана и Безопасность, Государственный сектор

Інженер з охорони праці

ТОВ "Ясенсвіт"

Другое

5 месяцев

12.2023 - 05.2024

  1. Організація та впровадження заходів щодо охорони праці та пожежної безпеки на підприємстві; контроль та проведення навчань для працівників;внутрішній аудит виробничих площадок; проведення вступних інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки для новоприйнятих працівників; контроль за ведення журналів інструктажів.

Юристконсульт

КП "Калинівська варта" КСР

Охрана и Безопасность

3 года

08.2020 - 08.2023

Оформлення установчих документів підприємства; розробка та затвердження внутрішніх документів; робота з державними органами та комерційними; розробка та укладання договорів; підбір персоналу; ведення особових справ; подача звітів в різні інстанції

помічник судді

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Государственный сектор

2 месяца

08.2019 - 10.2019

Отримання судових документів, оцінка відповідності їх до вимог чинного законодавства. Підготовка проєктів по отриманих матеріалах. Внесення відомостей по справах в єдиний реєстер судових рішень. Здача сформованих справ до канцилярії.

головний спеціаліст юридичного відділу

Васильківська районна державна адміністрація Київської області

Государственный сектор

3 года 7 месяцев

01.2016 - 08.2019

На даній посаді займалася підготовкою і подачею звітів до вищих державних органів. Працювала з договорами та приведенням у відповідність з чинним законодавством. Писала листи та звернень до громадян та інших державних органів, веденням особистого прийому громадян та підготовки планнів у вирішенні їх питань, як особистих так і загальних. На поставлені завдання готувала проєкти вирішення та розробляла механізми, які потім втілювалися в життя і мали позитивні результати. Була включена в різні комісії при районній державній адміністрації.

секретар судових засідань

Оболонський районний суд м.Києва

Государственный сектор

3 года 11 месяцев

02.2012 - 01.2016

Прийом документів, оформленя їх в справи. Повідомлення сторін про розгляд справи. Запис ведення судового процесу. Формування матеріалів справи, підготовка матеріалів до здачі в канцилярію.

секретар судових засідань

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Государственный сектор

1 год 8 месяцев

06.2010 - 02.2012

Ведення судових документів та їх внесення в базу, участи в судових засіданнях. Підготовка документів та приведення їх належний стан. Ознайомлення людей( сторін по справах) з матеріалами. Підготовка документів до видачі на руки. Здача матеріалв до канцилярій та інше.

Училась в 2 заведениях

Національна академія державної податкової служби України

юридичний

Ірпінь, 2010

Національна академія державної податкової служби України

правознавство

Ірпінь, 2009

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Основи охорони праці та правове регулювання вщаємовідносин на підприємстві

Одеса, 2024

Правові та організаційні основи охорони праці.Основи електробезпеки. Основи пожежної безпеки. Основи гігієни праці та виробничої санітарії. Медичний огляд. Основи безпеки роботи в галузі. Надання першої доопомоги у разі нещасних випадків.

HR менеджмент: сучасні тренди та технології

Київ, 2020

Даний курс проходила, як курс підвищення кваліфікації. Лекції читали викладачі практики. Від них отримала розширену базу підбору персоналу, тестувань персоналу, адаптації працівників проведення перевірок персоналу, його навчання. А також узагальнила свої знання по КзПпУ. В наявності багато матеріалу по асесменту, коучінгу, кейсів - які розбирали і на занняттях і самостійно. Крім того отримала базові знання в програмі 1С:Підприємство. Розібрали таку тему як стресменеджмент та інші.

" КУРСОР" АВК5

Київ, 2020

робота в програмі АВК5

Дополнительная информация

Про себе

Мені 35 роки, заміжня, маю 2х діток. В 2016 році отримала водійське посвідчення категорії В. Займаюся громадською діяльністю.

Що стосується роботи, то я працюю на результат і вважаю, що будь-які проблемні питання можна вирішити головне мати бажання. При чітко поставленій задачі зроблю все щоб був позитивний результат.

Не маю проблем з відрядженнями, для мене це маленька подорож від якої потрібно отримувати задоволення.

Швидко навчаюсь новому, вмію працювати в режимі багатозадачності, не можу довго сидіти без роботи.

Готова до навчання і роботи.

Тетяна Вадимівна

Інженер з охорони праці

Васильков

20 000 грн.

36 лет

полная занятость

Характер работы: гибридная

Обновлено 1 месяц назад