Работал в 8 компаниях   7 лет 2 месяца

Медиа / СМИ, Издательства и Полиграфия

Відповідальний редактор

Multiplatform.com

Медиа / СМИ

1 год 11 месяцев

11.2022 - по настоящее время

Участь у створення редакції медіа про геймдев та цифрові технології з нуля. Налаштування та стеження за ефективними робочими процесами. Таск-менеджмент. Написання та редактура текстів англійською мовою. Генерації ідей для редакції, пошук необхідних контактів та експертів, допомога у створення матеріалів різних форматів. Участь у тестуванні та оновленні сайта медіа. Пошук нових шляхів розвитку медіа у глобальному масштабі. Контактування з різноманітними компаніям щодо співробітництва. Аналіз показників успішності матеріалів та постів.

Журналіст

dev.ua

Медиа / СМИ

5 месяцев

06.2022 - 11.2022

Розвиток геймдев-напряму, журналістська робота, участь у генерації ідей та загальному розвитку відео, участь у створенні нативного рекламного контенту та відео.

Старший редактор

Skillbox Media

Медиа / СМИ

10 месяцев

06.2021 - 04.2022

Управління роботою редакції за напрямом геймдеву та взаємодія з іншими відділами, пов'язаними з медіа. Повна організація виробництва контенту: від створення ідеї до фінальної верстки та просування. Пошук спікерів на геймдев-тематику, зв'язок з видавцями, студіями, агенствами та окремими розробниками. Написання публіцистичних текстів про геймдев. Пошук нових авторів, їх навчання за стилем видання. Упорядкування стратегії розвитку розділу, моніторинг показників, пошук нових точок зростання. Відвідування геймдев-конференцій та складання репортажів за ними.

Редактор, автор

XYZ

Медиа / СМИ

1 год

06.2020 - 06.2021

Створення текстових матеріалів та сценаріїв для відео на ігрову та геймдев-тематику. Просування контенту у соціальних мережах. Допомога у створенні самих відео (відбір футажів та загального візуалу), участь у подкасті.

Редактор

Чемпионат

Медиа / СМИ

3 месяца

05.2020 - 08.2020

Створення текстів та тестів на ігрову тематику.

Перекладач, редактор

АСТ

Издательства и Полиграфия

1 год 8 месяцев

10.2018 - 06.2020

Переклад з англійської мови та редактура коміксів та книжок.

IT-редактор

1+1 медіа

Медиа / СМИ

3 месяца

01.2020 - 04.2020

Створення матеріалів на ігрову та технічно тематику.

Редактор, автор

Канобу

Медиа / СМИ

2 года 6 месяцев

08.2017 - 02.2020

Написання новин на актуальні теми у сферах ігор, кіно, серіалів, коміксів, технологій, інтернету тощо. Написання рецензій, оглядів, різних добірок, нарізка гіфок, створення тестів, нативних рекламних матеріалів по ТЗ замовників, редактура та верстка текстів фрілансерів та стажистів.

Ключевая информация

Досвід написання публіцистичних текстів про різні види розваг та технологій понад 7 років. Досвід управління та організації роботи в команді та між різними відділами. Відмінна поінформованість про засоби та цілі роботи сучасних медіа. Створення сценаріїв відео, пошук футажів до них, запис озвучки, монтаж. Оформлення різного медіаконтенту (гіфок, галерей, тестів тощо). Проведення інтерв'ю, включаючи англомовні. Активна участь у запуску та розвитку з нуля сайту-медіа. З 2022 веду свій невеликий канал на YouTube. Написання текстів на фрілансі для багатьох популярних сайтів, окрім вказаного в портфоліо.

Учился в 1 заведении

Харківський національний університет радіоелектроніки

Факультет електронної та біомедичної техніки, біомедінженер

Харків, 2020

Владеет языками

Английский

продвинутый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Особисті якості

Працьовитий, відповідальний, доброзичливий. Завжди готовий вчитися та відкривати для себе щось нове. Готовий до експериментів та сміливих викликів. Креативний, швидко шукаю незвичайні кути. З гарним почуттям гумору. Впевнений, що майбутнє — за цифровими медіа та індустрією розваг.

Рекомендаційні листи

Рекомендація раз: https://docs.google.com/document/d/1N6eGzS50orMeAXITQkZZ8E9fNjD_Js4YUWfAG53LFjM/ Рекомендація два: https://docs.google.com/document/d/1HU1kAjobq79Qf9tr1uRn_s3_BbkNoe2KnJ2w4zLKXGA/edit?usp=sharing

Микита Андрійович

Головний редактор

Киев

26 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 часа назад