Работал в 5 компаниях   17 лет 9 месяцев

FMCG, Телекоммуникации / Связь

Начальник торгового відділу

АБК Дніпро

FMCG

3 года 4 месяца

12.2020 - 04.2024

Керівництво торговим відділом прямої алкогольної дистрибуції, з широким спектром обов'язків та відповідальностей. 
Основні функції включають: Досягнення плану продажів; Управління командами прямої дистрибуції (більш ніж 30 фахівців), встановленя цілій, контроль виконання та забезпечення взаємодії між відділами; Взаємодія з виробництвом та планування виробництва відповідно до потреб торгового відділу; Підбір та навчання персоналу супервайзерів та торгових агентів; Розподіл територій та переговори з ключовими клієнтами; Ведення службової документації, включаючи звіти та аналіз продажів; Розробка та впровадження КПІ та мотивації; Взаємодія з логістикою.
Основні досягнення: Збільшення активної клієнтської бази та обсягів продажів: Збільшив активних клієнтів та обсяги продажів більше ніж в 10 разів, сприяючи стійкому зростанню компанії. Формування та запуск команд в нових регіонах: Успішно створив та запустив торгові команди в Полтавській та Запорізькій областях, розширив географію діяльності. Організація роботи в умовах воєнного конфлікту: Вдало впорався з організацією робочих процесів та роботи відділу під час початку воєнних дій.
Ці досягнення відображають мою здатність ефективно керувати торговим відділом, досягати амбіційних цілей та успішно функціонувати в умовах високого тиску та змін.

Супервайзер

АБК Дніпро

FMCG

4 месяца

09.2020 - 01.2021

Обов’язки: підбір, контроль та навчання команди торгових представників. Виконання плану продажу, контроль дебіторської заборгованості, ведення локальних мереж, забезпечення переговорних процесів та контроль домовленостей. 
Основні досягнення: формування команди з нуля, збільшення в 3 рази обсягу продажів на довіреній території, збільшення в 2 рази АКБ

Супервайзер FMCG

Філіп Морріс Україна*

FMCG

4 года 2 месяца

02.2016 - 04.2020

Управління командою спеціалістів із забезпечення збуту. Збільшення частки та обсягів продажу марок ФМУ на довіреній території, робота з ключовими клієнтами та дистриб'юторами. Підбір, навчання, встановлення цілей та контроль співробітників команди. Основні досягнення: ефективний запуск нових платформ для віддаленої роботи, запуск нових продуктів на території з максимальним результатом.

Фахівець із забезпечення збуту

Філіп Морріс Україна*

FMCG

8 лет 1 месяц

01.2008 - 02.2016

Збільшення частки та обсягу продажів, забезпечення наявності та запасу марок ФМУ, покращення позицій ФМУ у роздрібних точках, мерчендайзинг.

Фахівець з обслуговування клієнтів

lifecell

Телекоммуникации / Связь

1 год 7 месяцев

03.2006 - 10.2007

Презентація тарифів та послуг оператора. Робота з клієнтами face-to-face. Виконання необхідних процедур, операцій, транзакцій задоволення потреб клієнтів компанії. Налаштування телефонів для користування послугами оператора. Ведення звітності

Ключевая информация

Відповідальність, комунікабельність, робота в команді, робота в умовах невизначеності, управління командою, навчання персоналу, ведення переговорів, проведення презентацій, робота з ключовими клієнтами, продажі через дистриб'юторів, прямі продажі, аналітика, швидке навчання новим процесам, володіння Exel (просунутий рівень)

Учился в 1 заведении

Дніпродзержинський Державний Технічний Університет

Механічний/Інженер-механік з обладнання харчової та переробної промисловості (диплом з відзнакою)

Каменское (Днепродзержинск), 2003

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Підбір персоналу

Одесса, 2019

Компетенції. Ефективна співбесіда. Правила проведення інтерв'ю. Інтерв'ю щодо компетенцій: підготовка, проведення, оцінка.

Ефективне планування

Киев, 2018

Управлінський цикл, навички супервайзера

Киев, 2017

Навички ведення переговорів

Днепр, 2012

Основи продажів

Днепр, 2008

Дополнительная информация

Власне авто

Категорія "В"

Данил Михайлович

Керівник відділу продажів, начальник торгового відділу

Каменское, Днепропетровская обл.

Готов переехать: Днепр

42 года

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 2 дня назад