Работал в 7 компаниях   26 лет

Промышленность и Производство, АПК (Агропромышленный комплекс), Недвижимость и Девелопмент, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Банки, Государственный сектор

юрист

ТОВ "ТОРГБК "БУДІВЕЛЬНИК"

Промышленность и Производство

4 года 10 месяцев

09.2019 - по настоящее время

Договірна робота, підготовка різних видів договорів. Претензійно-позовна робота, представництво інтересів та участь в судових засіданнях, підготовка відповідей на запити контролюючих органів, складання запитів та розгляд звернень, протоколів розбіжностей, додаткових угод, протоколів загальних зборів, аналіз контрагентів по реєстрам.

юрист

ТОВ «СПЕКТР-АГРО» (ТОВ «ЕКСПЕРТ ПРАВО»)

АПК (Агропромышленный комплекс)

5 лет 5 месяцев

02.2014 - 07.2019

Юридичне супроводження господарської діяльності підприємства. Робота з господарськими договорами: поставки, купівлі-продажу, оренди, страхування, підряду, поруки, застави та ін., протоколами розбіжностей, протоколами зборів учасників. Аналіз та моніторинг клієнтів в базі YouControl, претензійно-позовна робота, участь в судових засіданнях, підготовка відповідей на запити контролюючих органів, участь у аукціоні з продажу заставленого майна, корпоративні права, підготовка документів для внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань. Робота з 1С (внесення контрагентів та необхідної інформації .

юрист

ТОВ «БУЙФІШ ХОЛДІНГС» / ВАТ «АВТОТРАНССЕРВІС»

Недвижимость и Девелопмент

5 лет 3 месяца

02.2008 - 05.2013

Юридичне супроводження господарської діяльності підприємства. Робота з договорами оренди, підряду, поставки, купівлі-продажу, надання послуг та ін., підготовка документів щодо банкрутства підприємства, участь в суді у справі про банкрутство, супровід банкрутства підприємств, складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, клопотань, претензій, представлення інтересів в судах всіх інстанцій та інших органах;

Корпоративні права, підготовка статутів підприємств та змін до них, протоколів загальних зборів, реєстрація внесення змін до статутів;

Підготовка пакета документів щодо створення ТОВ, проведення реєстрації підприємств; моніторинг законодавства; робота зі скаргами споживачів, в тому числі судовий захист підприємства. Проведення загальних зборів акціонерів, розкриття інформації емітента згідно вимог НКЦПФР. Ведення кадрового діловодства (заповнення трудових книжок, підготовка наказів).

юрист

ВАТ „АТЛАНТ” офіційного представника компанії виробника автомобілів Mercedes-Benz ДаймлерКрайслер АГ в Україні

Автомобильная промышленность и Автобизнес

7 месяцев

12.2006 - 07.2007

Юридичний супровід господарської діяльності підприємства, претензійно - позовна робота, робота з договорами поставки, купівлі-продажу, оренди, надання послуг, узгодження з клієнтами змін до укладених договорів, протоколів розбіжностей.

юрист

ЗАТ "ПРЕЗИДЕНТ- ГОТЕЛЬ "КИЇВСЬКИЙ"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

04.2006 - 12.2006

Юридичний супровід господарської діяльності підприємства, отримання дозвільної документації для здійснення торгівельної діяльності, робота з договорами, претензійно - позовна робота.

юрист

Кредитна спілка «ФАВОРИТ»/ «НАРОДНА ВОЛЯ»

Банки

4 года 7 месяцев

09.2001 - 04.2006

Юридичний супровід господарської діяльності спілки. Складання договорів кредиту, застави, поруки, іпотеки, реєстрація групи кредитних спілок, як юридичних осіб та як фінансових установ (в містах обласного значення), отримання ліцензій, претензійно - позовна робота, стягнення боргів, відповідальний за фінансовий моніторинг, розробка внутрішніх положень спілки. Часткове ведення кадрового діловодства.

Державний виконавець

Відділ державної виконавчої служби

Государственный сектор

4 года 3 месяца

05.1997 - 08.2001

Виконання рішень судів та інших органів влади, стягнення заборгованості, накладення арешту на майно боржника, конфіскація майна, стягнення аліментів, реалізація арештованого майна.

Ключевая информация

.

Учился в 1 заведении

Національна юридична академія ім.Я.Мудрого

правознавство

Харків, 2004

Владеет языками

Испанский

базовый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Олександр Володимирович

Юрист (стягнення дебіторської заборгованості)

Киев

47 лет

Работает, но открыт для предложений

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 4 часа назад