Работала в 5 компаниях   14 лет

Транспорт и Логистика, Промышленность и Производство, АПК (Агропромышленный комплекс), Услуги для населения - другое

Бухгалтер

ТОВ "Мостиська драй порт"

Транспорт и Логистика

1 год 9 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Робота в Google docs, Excel, 1c 8.3: формування та надання контрагентам реєстрів прийнятої продукції, проведення ТТН, праця на ділянках ТМЦ, Основні засоби, ведення обліку робочого часу працівників.

Економіст

ТОВ "Слобожанський миловар"

Промышленность и Производство

8 месяцев

06.2021 - 02.2022

Робота в 1с та Excel: формування реєстру платежів, складських звітів, проведення документів по складам: оприбуткування, реалізації, комплектації. Перевірка даних по акціям, бонусам.

бухгалтер

ТОВ ОЛІМП

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

11.2019 - 04.2021

Праця на ділянках Авансові звіти, Основні засоби, ГСМ, частково первинна бухгалтерія. Робота в 1с 8.3 УПП: формування звітів, звірки взаєморозрахунків, проведення прибуткових та видаткових накладних, послуг, додаткових послуг, переміщень та списань, заказів постачальників й покупців, інвентаризацій складів, ОЗ та МБП, розробка напрямку УАТ Путевые листы.

Бухгалтер

ТОВ "Трайгон Фарминг Харків"

АПК (Агропромышленный комплекс)

5 месяцев

05.2019 - 10.2019

Робота в 1С 8: нарахування орендної плати, прийняття на облік нематеріальних активів та основних засобів, акти звіряння, формування відомостей на виплату та інш. Виконання контролюючої та корегуючої функцій над операціями бухгалтерів на підрозділах підприємства у моєму напрямі діяльності.

Бухгалтер

КП "ЖЕК № 6"

Услуги для населения - другое

9 лет 4 месяца

12.2009 - 04.2019

Робота в клієнт-банках,1С 8 квартплата, подача звітів через "Medoc", інші програми та через особистий кабінет на сайті ДПІ, ведення кадрового обліку, нарахування заробітної плати, списання ТМЦ та інш. Маю досвід в веденні ФОП 2-ї та 3-ї групи. 2 роки вела ОСББ у якості єдиного бухгалтеру одночасно з основною роботою.

Ключевая информация

Робота в Мicrosoft Word, Excel, Google Docs, Medoc, 1C 8, з сайтами організацій, потрібними для праці, створення особистих кабінетів в них, обмін документами через електронну пошту, за необхідністю пошук та встановлення діючих версій програм та їх оновлень.

Училась в 1 заведении

ДДМА

Економіка підприємства

Краматорск, 2014

Дополнительная информация

Личные качества

Відповідальна, виконую свої обов'язки з задоволенням, завжди відкрита до нових знань, маю хист до організації праці та пошуку інформації, "багатофункціональна", привітна й комунікабельна.

Марина

Бухгалтер

Мостиска

Готов переехать: Львов

40 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад