Работал в 4 компаниях   22 года 7 месяцев

Энергетика и Энергоносители, FMCG

Помічник бухгалтера - розподілювач робіт

СВПКТМ

Энергетика и Энергоносители

11 лет 3 месяца

02.2013 - по настоящее время

Диретор, бухгалтер-товарознавець

ООО "Добролюбов" кафе "Нефритовый" («Смарагдовий»)

FMCG

6 лет 5 месяцев

04.2001 - 09.2007

Заснував підприємство разом із працівником російського банку. Створив дружній колектив. Займався підбором та навчанням кадрів. Займався веденням бухгалтерії підприємства за допомогою програм 1С:8.2.+Общепит та Рарус. Планував перейти на StoreHouse 4v, чому й встиг вивчити його. Перевіряв відповідність накладних товарних та накладних по товару. Популязував кафе, зробивши його популярним місцем проведення великих заходів (ювілеї, весілля) та п'ятничних музичних вечорів. Вивів кафе в беззбитковість, але потрапив в ДТП на стадії захисту дипломної роботи ВСГУТУ (Східно-Сибірського технологічного університету), чому й воно було зачинено. Гроші за кафе пішли на моє лікування (20 операцій), в проміжках між якими закінчив курси обліковців та магістратуру Національної Академії статистики, обліку та аудиту.

Розпорядник кафе, бухгалтер-товарознавець

ООО "Тандем" кафе "Жили-Были"

FMCG

2 года 1 месяц

02.1999 - 03.2001

З моменту будівництва три-поверхового комплексу планував створення та оргнанізації ресторану. Планував та розробляв меню та був бухгалтером-калькулятором та разпорядником (управляющим) ресторану. Постійно проводив тренінги серед офіціантів та кухарів.

Офіціант, Адмінстратор, бухгалтер кафе

ГГТУ "Гэсэр"

FMCG

4 года 7 месяцев

07.1996 - 02.2001

Встречал и обслуживал гостей ресторана. Также регулярно принимал участие в обслуживании инсотранных и официальных делегаций, среди которых были Премьер-Министры Малайзии, Украины, Китая, Монголии, Японии. Был постоянно прикреплен к Президенту Бурятии во время всех официальных встреч. В 1997 году был признан «Лучшим официантом Бурятии».

Во время работы учился на финансово-экономическом факультете Восточно-Сибирского технологического университета, что затем послужило для перехода в статус бухгалтера кафе.

Ключевая информация

Отримати посаду Головного технолога ресторану тому що був не сторонній цього й маю уявлення на протязі своєї праці в сфері гостинності (12 років) та вивчивши за останні кілька років наявні новації в сфері обліку на курсах обліковців та в Академії статистики, обліку та аудиту. До цього працював в індустрії гостинності, залишивши останню посаду директора та бухгалтера-товарознавця лише потрапивши в жахливе ДТП на ожеледиці повертаючись з власного кафе «Нефритовый» («Смарагдовий»). Повернувся до Києва та закінчив магістратуру Національній Академії статистики, обліку то аудиту та курси обліковців в Центрі соціально-трудової реабілітації інвалідів Мінського р-ну м. Києва. Ознайомлений із змінами, що прийняті в грудні 2015 року до Податкового Кодексу. Незважаючи на вік вмію навчатися новому, про що свідчить як закінчення НАСОА так і курсів бухгалтерів в Навчальному Центрі "Пульс" в 2019 році. Постійно підтримую власний професіоналізм за допоиогою 7eminar.com та курсів в інтернеті..Сподіваюсь на гендерну рівність

Навички работи з комп'ютером:

Word, Exel, 1С: бухгалтерія 8.1,8.2, 8.3., 1C: Smartaccount, додатки Рарус, R-keeper, IIko, Srore House 4v, Poster, Foodcost.eu и та інші, вживані в ресторанах та бухгалтерії системи обліку та звітності, вживані в ресторанах та бухгалтерії системи обліку та звітності.

Учился в 4 заведениях

Національна Академія статистики, обліку та аудиту

менеджмент ЗЕД

Киев, 2018

Національна Академія статистики, обліку та аудиту

менеджмент ЗЕД

Киев, 2015

Східно-Сибірський універсітет технології та управління, Інститут економіки та права, фінансово-еконономічний факультет.

Фінансовий менеджмент

Улан-Удэ, 2007

КПІ

Кафедра управления производством

Киев, 1997

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

7eminar.com

Киев, 2020

Користуюсь Бухгалтерським каналом №1, де зібрані актуальні бухгалтерськи новації.

Великий Річнийи Бухгалтерський семінар

Київ, 2020

отримав нові правочинні нормативи України.

Курс по HACCP

Киев, 2020

Навчальний центр "Пульс", курс 1С: 8.3+M.e.doc бухгалтерів

Киев, 2019

Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів Мінського р-ну м. Києва

Киев, 2013

"Підготовчий" захід для повернення до активного життя на Батьківщині. Після цього я набрав сили повернутися для отримання повної вищої освіти в Києві. 

Дополнительная информация

Податкові пільги для пілрприємств, які візьмуть на роботу особу з інвалідністю

Податкові пільги, на які мають право підприємства громадських організацій інвалідів, та організацій, де на 8 працюючих є 1 інвалід найлегше представити у вигляді такої таблиці.

Податок на прибуток (п. 154.1 ст. 154 Податкового кодексу України) Звільняється від оподаткування прибуток, отриманий від реалізації товарів (робіт, послуг), крім підакцизних.

На загальних підставах підлягає оподаткуванню прибуток:

  • від реалізації підакцизних товарів;
  • від здійснення операцій, не пов'язаних з реалізацією товарів (робіт, послуг);
  • від здійснення операцій з реалізації підакцизних товарів, отриманих у межах посередницьких договорів (комісія, консигнація, довірче управління і т. д.)

ПДВ (п. 197.6 ст. 197 Налогового кодексу України) Звільняються від оподаткування операції з продажу товарів і послуг власного виробництва (за винятком підакцизних). До 1 січня 2015 року такі операції підлягають оподаткуванню ПДВ за нульовою ставкою.

На загальних підставах підлягають оподаткуванню ПДВ:

  • операції з продажу підакцизних товарів;
  • послуги, надані під час проведення лотерей і розважальних послуг;
  • послуги, пов'язані з продажем товарів, отриманих за посередницькими договорами (комісія, доручення, консигнація, довірче управління і т. д.)

Збір за провадження торговельної діяльності (торговий патент) (п.п. 267.1.2 п. 267.1 ст. 267 Податкового кодексу України) Звільняються за умови торгівлі продуктами харчування вітчизняного виробництва, а також товарами, виготовленими на підприємствах «Українське товариство сліпих», «Українське товариство глухих», а також інвалідами-підприємцями

Плата за землю (п.п. 282.1.7 п. 282.1 ст. 282 Податкового кодексу України) Звільнення від внесення плати за землю

Єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) (п.14 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування») Його ставка становить:

  • 5,3% від фонду оплати праці працюючих інвалідів для підприємств всеукраїнських громадських організацій інвалідів;
  • 5,5% від фонду оплати праці працюючих інвалідів для підприємств інших громадських організацій інвалідів.

Роман Іванович

Головний технолог ресторану

Киев

Шевченковский район

15 000 грн.

50 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад