Работал в 5 компаниях   7 лет 7 месяцев

Медиа / СМИ, Красота / Фитнес / Спорт

Спортивний журналіст

Інтернет-видання SPORT.IF.UA

Медиа / СМИ

6 лет 9 месяцев

01.2018 - по настоящее время

Написання новин, запис інтерв'ю, рерайтинг, копірайтинг, пошук та написання унікальних матеріалів зі спортивного життя Прикарпаття, запис інтерв'ю, створення відеоконтенту

Керівник прес-служби

Народний футбольний клуб "Ураган"

Красота / Фитнес / Спорт

3 года 8 месяцев

01.2020 - 09.2023

Запис післяматчевих інтерв'ю, ведення сторінок клубу у соцмережах, сайту клубу http://uragan.if.ua/, написання анонсів та оглядів матчів, а також новин за участю клубу та вихованців клубної Академії, запис інтерв'ю з футболістами та вихованцями клубу, формування тижневого контенту до дня матчу, взаємодія з місцевими ЗМІ щодо популяризації клубу серед громадськості (радіо Західний полюс, газета Репортер, ТБ-канал 402), написання анонсів подій для ЗМІ, проведення прес-конференцій представників клубу.

Прес-аташе

Футбольна Академія Прикарпаття

Красота / Фитнес / Спорт

5 месяцев

07.2020 - 12.2020

Висвітлення подій Футбольної Академії Прикарпаття на офіційному сайті, соціальних мережах, організація інтерв'ю з юними футболістами, написання оглядів, анонсів поєдинків Вищої ліги ДЮФЛУ, ведення офіційного сайту Академії. Підготовка інформаційного досьє на вихованців та тренерів Академії для офіційного сайту.

Прес-аташе

Футбольний клуб "Калуш"

Красота / Фитнес / Спорт

1 год 11 месяцев

07.2018 - 06.2020

Запис післяматчевих інтерв'ю, ведення сторінок клубу у соцмережах, написання анонсів та оглядів матчів, а також новин за участю клубу та вихованців клубної Академії, запис інтерв'ю з футболістами та вихованцями клубу, формування тижневого контенту до дня матчу, взаємодія з місцевими ЗМІ щодо популяризації клубу серед громадськості, написання анонсів подій для ЗМІ, ведення онлайн-статистики матчу для сайту ПФЛ.

Журналіст

Інтернет-видання ФРАНКО TIMES

Медиа / СМИ

8 месяцев

03.2015 - 11.2015

Ключевая информация

Досвід написання оригінальних новин та копірайтингу/рерайтингу - більше двох років. Запис інтерв'ю, ведення сторінок спортивних клубів у соціальних мережах.

Учился в 1 заведении

ІФНТУНГ

Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології

Івано-Франківськ, 2016

Владеет языками

Английский

базовый

Андрій

Спортивний журналіст, репортер, прес-аташе

Ивано-Франковск

10 000 грн.

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 3 недели назад