Работала в 6 компаниях   15 лет 4 месяца

Транспорт и Логистика, Банки, Государственный сектор, Другое

Територіальний менеджер

Укрпошта

Транспорт и Логистика

4 года 9 месяцев

10.2019 - по настоящее время

Організація, контроль і координування роботи відділень з обслуговвування клієнтів ( в підпорядкуванні 25-35 відділень). Забеспечення відкриття нових відділень. Забеспечення виконнання плана продажту ключових показників закріпленного куща (конверсія, збільшення середнего чеку і т.д.). Залучення та забеспечення якісного обслуговування клієнтів. Планування, проведення заходів по залученню клієнтів. Збільшення доходу відділеннь. Підвищення ефективності праці. Збільшення обьему продажу продуктів компанії. Забеспечення достовірності обліку та звітності. Моніторінг цін та якості обслуговвування компаній конкурентів. Укомплектування штату. Допомога в адоптації нових співробітників.

Начальник відділення

Перший Центр

Банки

2 года 8 месяцев

11.2016 - 07.2019

Організація, контроль і координування роботи відділення з обслуговвування клієнтів. Забеспечення виконання плана продаж (конверсія, збільшення середнього чеку і т.д). Залучення та забеспечення якісного обслуговування клієнтів. Планування, проведення заходів по залученню клієнтів. Збільшення клієнської бази. Збільшення доходу відділення. Збільшення обьему продаж банківських продуктів. Проведення фінансового моніторінгута ідентифікації клієнтів. Забеспечення достовірності обліку та звітності відділення. Навчання та контроль роботи працівників відділення. Відкриття та розвиток, нових філіалів по місту.

Фахівець контрольно ревізіонного відділу

Управління Пенсійного фонду м. Стаханов

Государственный сектор

1 год 3 месяца

07.2015 - 10.2016

Проведення ревізій та перевірок фінансової діяльності, стану збереження коштів і матеріальних цінностей, достовірності обліку і звітності у міністерствах, відомствах, підприємствах і організаціях. Подача достовірної звітності.

Бухгалтер

ЧП Філіпова І.В.

Другое

3 года 3 месяца

05.2011 - 08.2014

Забезпечення належного ведення бухгалтерського обліку та фінансової звітності підприємства з урахуванням особливостей діяльності та технологій обробки облікових даних.

Керівник матеріального відділу

Управління освіти і виховання Стахановської міської ради

Государственный сектор

5 месяцев

08.2010 - 01.2011

Розподілення обов'язки між працівниками. Контроль роботи відділу ( в підпорядкуванні 30 співробітників). Ведення ОС, головної книги. Персональна відповідальність за виконання покладених на відділ завдань.

старший фахівець з оперативної діяльності малого та середньго бізнесу, єкономіст 1 категорії

АКІБ. УкрСиббанк, АКБ ІМЕКСБАНК

Банки

2 года 6 месяцев

10.2006 - 04.2009

Згідно должностної інструкції.

Ключевая информация

Швидке та оперативне прийняття рішень в складних та нестандартних ситуаціях. Уміння організувати роботу. Управлління персоналом. Ведення переговорів. Збільшення продажів і прибутку компанії. Вміння визначити приорітетні задачі. Системний підхід до вирішення поставлених завдвнь.

Училась в 1 заведении

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

облік та аудит

Луганськ, 2006

Владеет языками

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Управління персоналом

Луганськ, 2016

Елена

Керівник відділу

Николаев

47 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад