Работала в 4 компаниях   9 лет 8 месяцев

Транспорт и Логистика, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Інженер з охорони праці

ТОВ Нова Пошта Глобал

Транспорт и Логистика

1 год 9 месяцев

12.2022 - по настоящее время

Здійснюю організацію і загальне керівництво з питань охорони праці в компанії. Займаюсь закупівлею спецодягу, розробкою нормативних документів з питань охорони праці, пожежної безпеки, ДІВ, організовую поведення медогляду, інструктажів з питань охорони праці та пожежної безпеки. Організовую проведення атестації робочих місць, отриманням дозвільних документів.

Провідний інженер з охорони праці

Баядера Логістик, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 месяца

08.2022 - 11.2022

  1. Проводила вступний інструктаж з питань охорони праці та пожежної безпеки усім працівникам підприємства.
  2. Організовувала навчання та перевірку знань з питань охорони праці працівників підприємства.
  3. Готувала місячні звіти по виконанню плану робіт та бюджету з охорони праці.
  4. Працювала в системі 1С.
  5. Організовувала централізовану закупівлю спецодягу.
  6. Здійснювала контроль за рівнем охорони праці на базах в 27 областях.

Провідний інженер з охорони праці

FERREXPO, Группа компаний

Промышленность и Производство

3 года 4 месяца

08.2018 - 12.2021

1. Здійснювала нагляд за дотриманням структурними підрозділами цехів компанії вимог законодавства, правил, стандартів, нормативів, положень, інструкцій з охорони праці;
2. Здійснювала систематичний контроль стану охорони праці на робочих місцях у закріплених структурних підрозділах комбінату (Залізничний цех (600 чол.) та цех відвантаження готової продукції (150 чол.)).
3. Проводила методичну роботу з робітниками, інженерно-технічними працівниками та адміністрацією закріплених структурних підрозділів комбінату з пропаганди знань правил, норм та інструкцій з охорони праці. Зупиняла виконання робіт та експлуатацію обладнання у разі загрози життю та здоров'ю працівників.
4. Брала участь у роботі цехової комісії з атестації робочих місць за умовами праці.
5. У міжатестаційний період розробляла річний графік проведення вимірів шкідливих та небезпечних виробничих факторів. Вивчала результати вимірів, проводити порівняльний аналіз із результатами атестації та зберігати результати вимірів за весь міжатестаційний період.
6. Визначала необхідні ЗІЗ для захисту працівників цеху від впливу шкідливих та небезпечних виробничих факторів згідно з «Нормами безкоштовної видачі ЗІЗ», вела «Довідник ЗІЗ цеху» у системі ІТ-підприємство.
7. Готувала та надавада методичну допомогу у підготовці проектів наказів.
8. Складала та підтримувала в актуальному стані нормативні документи з питань охорони праці».
9. Брала участь у комісії цеху з перевірки знань з питань охорони праці.
10. Здійснювала, у межах своєї компетенції, зв'язок із місцевими органами виконавчої влади, органами державного нагляду, з робочим органом виконавчої дирекції Фонду соціального страхування (страховими експертами), з медичними установами, науковими та іншими організаціями з питань охорони праці.
11. Організовувала пропаганду безпечних та нешкідливих умов праці. Організовувала консультації, лекції, поширення засобів наочної агітації.
12. Брала участь та надавала методичну допомогу комісії при розслідуванні виробничих травм, побутових травм, внутрішніх розслідувань нещасних випадків та мікротравм, професійних захворювань та категорійних аварій. Оформляла відповідну документацію (у 12 розслідувань нещасних випадків з тяжкими та легкими травмами), згідно з «Порядком розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві». Вела облік та аналізувала причини нещасних випадків та профзахворювань у закріплених структурних підрозділах комбінату. Готувала повідомлення про наслідки нещасних випадків.
13. Брала участь:
- у проведенні комплексних та цільових перевірок стану охорони праці третього ступеня контролю (на рівні комбінату) у закріплених структурних підрозділах комбінату;
- у роботі цехових комісій з перевірки знань міжгалузевих, галузевих та інших нормативно – правових актів з охорони праці, комісії з проведення весняного (осіннього) огляду будівель та споруд, а також у роботі комісії з контролю стану охорони праці у закріплених структурних підрозділах комбінату;
-у проведенні перевірок стану охорони праці у складі цехових комісій у закріплених підрозділах, з урахуванням участі у проведенні комплексних та цільових перевірок третього ступеня контролю (на рівні комбінату).
14. Проводила оперативні перевірки у закріплених структурних підрозділах комбінату. Результати своїх перевірок оформлювала приписом.
15.Здійснювала аудити безпеки.
Мала у підпорядкуванні інженера з охорони праці.

Інженер з охорони праці

FERREXPO, Группа компаний

Промышленность и Производство

4 года 1 месяц

07.2014 - 08.2018

Ключевая информация

Маю 4 групу з електробезпеки. Проходила навчання в "Головному навчально-методичному центрі держпраці" та маю посвідчення: "Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском", "Правила будови і безпечної експлуатації підйомників", "Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання", "Правил охорони праці під час роботи з інструментами та пристроями", "Правила охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом", "Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті", "Загальний курс з ОП", "Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві", "Внутрішній аудит системи менеджменту професійного здоров'я та безпеки ISO 45001:2018".

Училась в 2 заведениях

Інститут економіки і бізнесу на транспорті Національного транспортного університету

Киев, 2014

Національний транспортний університет

транспортні та інформаційні технології/інженер з безпеки руху з відзнакою

Киев, 2013

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

курси Міжгалузевого інституту безперервної освіти Національного гірничого університету

Днепр, 2008

За спеціальністю оператор комп'ютерного набору

Ірина

Провідний інженер з охорони праці

Киев

80 000 грн.

33 года

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад