Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работал в 7 компаниях   9 лет 10 месяцев

Строительство, Телекоммуникации / Связь

кошторисник, інженер-будівельник

Дистанційна робота

Строительство

2 года

04.2022 - по настоящее время

Складання договірних цін та актів здачі-приймання виконаних робіт в ПК АВК-5, підготовка виконавчої документації, в тому числі з використанням ПК AutoCAD.

Інженер - кошторисник

ТОВ "Агроімпульс 2016"

Строительство

4 месяца

11.2021 - 03.2022

Складання кошторисів, договірних цін, актів здачі-приймання виконаних робіт та погодження їх в службах замовника. Виконання обмірів та складання обсягів робіт і розрахунків вартості для комерційних пропозицій, договірних цін в ПК АВК-5 (чи в Excel). Складання актів здачі-приймання виконаних робіт, та їх захист в службах замовників. Перевірка ПКД. Підготовка виконавчої документації.

Начальник кошторисного відділу

ПП "Антарекс"

Строительство

3 месяца

07.2021 - 10.2021

Управління кошторисним відділом, складання актів виконаних робіт, договірних цін, розрахунків вартості в ПК АВК-5 та Exel. Складання звітів для керівника. Захист актів в службах замовника. Розрахунок вартості проектно-вишукувальних робіт в ПК АС-4 ПВР.

Керівник групи закупівель та логістики

ПФ ПАТ "Укртелеком"

Телекоммуникации / Связь

11 месяцев

06.2016 - 05.2017

Контроль за дотриманням політики закупівель згідно чинних процедур та положень. Організація роботи складського господарства Полтавської філії: порядок роботи по прийому та видачі ТМЦ, обробці супроводжуючої документації.

Провідний інженер-проектувальник

ПФ ПАТ "уКРТЕЛЕКОМ"

Телекоммуникации / Связь

10 месяцев

12.2014 - 10.2015

Технічні рішення щодо об'єктів ремонту, комплектація об'єктів будівельними матеріалами, складання кошторисів, актів здачі приймання виконаних робіт в ПК АВК-5, виконання графічних матеріалів в ПК AutoCAD, координація роботи групи, складання звітів для керівництва, переговори з підрядними організаціями, складання заявок та технічних завдань для проведення тендерів, укладання та супроводження договорів.

Заступник директора

ТОВ "БК Нікос"

Строительство

1 год 11 месяцев

01.2013 - 12.2014

організація робіт на будівельному майданчику, ведення документації (складання в ПК АВК-5 договірнихдоговірних цін, актів здачі-приймання виконаних робіт, підготовка виконавчої документації), переговори із замовниками, укладання та супроводження договорів, здача об'єктів в експлуатацію.

Начальник проектно-кошторисного відділу

ПФ ПАТ "Укртелеком"

Телекоммуникации / Связь

3 года 1 месяц

09.2009 - 10.2012

організація роботи відділу, вживання заходів щодо підвищення якості ПКД та темпів проектування, укладання договорів, перевірка ПКД, переговори з підрядними організаціями, контроль за дотриманням графіків проектування.

Учился в 1 заведении

ПолтНТУ ім. Ю. Кондратюка

ПЦБ, інженер-будівельник-технолог

Полтава, 2000

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Лідерство

Харків, 2015

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Посвідчення водія категорії В

Сергій

кошторисник, інженер-будівельник

Полтава

45 лет

Работает, но открыт для предложений

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад