Работал в 3 компаниях   4 года 8 месяцев

Шоу-бизнес, Издательства и Полиграфия, Услуги для населения - другое

Декоратор

Unicorn Media LCC

Шоу-бизнес

11 месяцев

10.2023 - по настоящее время

Декорації, інтер'єри, оформлювання.

Разноробочий

Ramires print

Издательства и Полиграфия

10 месяцев

04.2021 - 02.2022

Друк, пост друкувальна обробка(порізка,біговка,пакування),

сувенірна продукція, манга.

Оператор ПК

ФотоКопиЦентр / Почопкина О.В., ФЛП

Услуги для населения - другое

3 года

07.2018 - 07.2021

Дизайн, робота з кліентами, друк, сувенірна продукція.

Ключевая информация

Корпоративный дизайн ,полиграфия,сувенирная продукция .Уверенно работаю в графических программах Photoshop,Illustrator,Coreldrow.

Разработка фирменного стиля. Дизайн 2D-графіка. Графічний дизайн. Креативність. Поліграфічний дизайн. Розробка дизайну логотипів. Здатність до навчання. Почуття гумору. Живопис. Академічний малюнок. Академічний стиль письма. Малювання на графічному планшеті. Малювання від руки. Малювання олівцем. Малювання. Малювання тушшю. Малювання гуашшю. Малювання пастеллю. Олійний живопис. Акварельний живопис. Створення цифрового малюнку. Знання теорії кольору. Знання графічних редакторів. Знання офісних програм. Продуктивність. Дизайн-мислення. Нестандартне мислення

Учился в 3 заведениях

Международный гуманитарный университет

Дизайн

Одесса, 2023

ОГХУ им М.Б.Грекова

Художественное оформление

Одесса, 2020

Детская театральная школа

Одесса, 2018

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

средний

Украинский

родной

Дополнительная информация

Вітаю , трішки про мене ..)

актуальне Портфолио https://www.behance.net/revouser

Я з дитинства полюбляю малювати та оформлювати книжки, одяг, побутові речі та проектувати. Тому коли закінчував школу не задумуючись пішов на часні уроки з композиції, малюнку та живопису щоб поступити до Одеського коледжу ім.М.Б.Грекова. За чотири роки навчання у коледжі на факультеті Художнє оформлювання , я гарно засвоїв знання композиціі та кольору; навчився академічному малюнку та живопису; навчився проектувати пакування; оформлювати інтер'єри, одяг, книги; Вивчив та навчився базовим техніками з письма з предмету "шрифти". З пред дипломної практиці в коледжі маю досвід з розпису стін у бібліотеці №2 ім. К. Г. Паустовського.З дитинства 9 років, після уроків та пар ходив у ДТШ, здобувши навички актерского майстерства.На канікулах, не однарозово їздив до Києва, де мій брат (художник оформлювач) надавав змогу ознайомитись та попрацювати над квест кімнатами (монтаж , розписи, і т.п.); попрацював на кіностудіях; допомагав в створені витрин до магазину ICON; мав участь в проекті Kurenivka Art community. Параллельно з навчання декілька років працював у поліграфіі де розробляв логотипи, елементи фірмового стилю, сувенірну продукцію, та представляв услуги з дизайну. Декілька місяців на карантині працював помічником Одеського скульптора, де мав досвід роботи з єпоксидними смолами і тому іншому. Закінчивши коледж я поступив до Міжнародного Гуманітарного Університету.Паралельно працював у виробництві, друкував сувенірну продукцію.При навчанні на бакалаврі, навчився анімаціі, базовій розробці веб сайтів та багато чуму іншому. У цьому року заступаю на магістратуру, по тій самій спеціальності.Якось так, рад співпраці:)

Богдан

Графічний дизайнер, ілюстратор

Одесса

20 000 грн.

23 года

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, посменная работа

Обновлено 1 месяц назад