Работал в 9 компаниях   22 года 4 месяца

Силы обороны Украины, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Захист суверинетету

Перша Окрема бригада спеціального призначення імені Івана Богуна

Силы обороны Украины

1 год 2 месяца

05.2023 - 07.2024

Безпосередня праця на ЛБЗ.
Через деякий час після отриманого поранення переведений на посаду діловода технічної служби. Згодом, на підставі посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, звільнений у запас.

штаб-сержант ІІІ категорії групи персоналу

129 окрема бригада ТрО

Силы обороны Украины

1 год 1 месяц

04.2022 - 05.2023

У зв’язку з повномасштабним вторгненням рф на територію України вступив до Лав Територіальної оборони міста Кривий Ріг. До прийняття рішення про формування нового підрозділу у складі групи виконував спеціальні завдання командування по недопущенню ворожого складу на територію громади.

З травня 2022 року безпосередньо приймав участь в формуванні батальйону «з нуля». Участь в нарадах штабу. Ведення особових справ, розподілення особового складу за штатним розкладом. Щоденний контроль, облік та звітність переміщень особового складу. Збір, обробка, підготовка статистичних даних щодо чисельності та наявності особового складу. Підготовка та оформлення документів (звіти, відрядження, розпорядження, накази, відпускні квітки, тощо). Забезпечення своєчасного та точного виконання доручень командування. Виконання інших завдань, пов’язаних з діловодством. Високий рівень комунікації з чисельними підрозділами батальйону, службами і відділами батальйону та бригади (офіцери та сержанти).

Завідувач складу

Торговий дім "Славсант", ТОВ, Кривий Ріг

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года

04.2019 - 04.2022

Організація повноцінної роботи металобази, контроль надходження, витрати та різання ТМЦ, робіт з ефективного використання складських просторів. Оформлення супровідної документації на вантаж. Інвентаризація, вибіркова та повна. Координація роботи персоналу, вирішення господарських питань. Підтримка трудової дисципліни на належному рівні, ведення табелю. Організація робочого процесу з розстановкою пріоритетів для отримання оптимального результату, координація руху автотранспорту, що надходить на розвантаження-навантаження. Інструктажі, контроль за дотриманням інструкцій з техніки безпеки та охорони праці. Комунікація з відділами продажів, постачання, логістики та СБ, а також пряме спілкування з клієнтом.

Начальник дільниці, завідуючий складом

ВАРТІС, ТОВ, Кривий Ріг

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 5 месяцев

11.2017 - 04.2019

Організація повноцінної роботи металобази, контроль надходження, витрати та різання ТМЦ, організація робіт з ефективного використання складських площ. Оформлення супровідної документації на вантаж. Інвентаризація, вибіркова та повна. Координація роботи персоналу, вирішення господарських питань. Підтримка трудової дисципліни на належному рівні, ведення табелю. Організація робочого процесу з розстановкою пріоритетів для отримання оптимального результату, координація руху автотранспорту, що надходить на розвантаження-навантаження. Інструктажі, контроль за дотриманням інструкцій з техніки безпеки та охорони праці. Комунікація з відділами продажів, постачання, логістики та СБ, а також пряме спілкування з клієнтом.

Менеджер з продажу

ФІРМА ВІКАНТ, ТОВ, Черкаси

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

5 месяцев

04.2017 - 09.2017

Переведений на "підсилення" відділу продажу. Робота із роздрібним клієнтом. Пошук та наповнення бази даних. Холодні дзвінки клієнтам із підготовлених БД. Супровід замовлення до логічного фіналу. Взаємодія з відділами постачання та логістики.

Начальник дільниці, завідуючий складом

ТОВ Вікант, Полтава

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 месяца

01.2017 - 04.2017

Організація повноцінної роботи металобази, контроль надходження, витрати та різання ТМЦ, організація робіт з ефективного використання складських площ. Оформлення супровідної документації на вантаж. Інструктажі, контроль за дотриманням інструкцій з техніки безпеки та охорони праці. Комунікація з відділами продажу, постачання та логістики.

Менеджер з продажу

ТОВ Вікант, Кривий Ріг

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

6 месяцев

07.2016 - 01.2017

У зв’язку з ДТП переведений на "легку працю". Напрямок - супутні товари (сітки кладочні та рабиця, електроди, абразивні матеріали, металовироби, ЗІЗ, лакофарбові матеріали, цемент, профлист тощо) - все що можна продати паралельно з основною групою товару компанії. Замовлення на виробництво та закупівлю. Документальний супровід замовлень. Контроль продажів та оптимальне наповнення регіональних складів. Щільна взаємодія з відділами продажів у регіонах, логістика, бухгалтерія та склад.

Начальник дільниці, завідуючий складом

ТОВ Вікант, Кривий Ріг

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 11 месяцев

08.2013 - 07.2016

Організація повноцінної роботи металобази, контроль надходження та витрати ТМЦ, організація робіт з ефективного використання складських площ. Оформлення супровідної документації. Інструктажі, контроль за дотриманням інструкцій з техніки безпеки та охорони праці. Комунікація з відділами продажу, постачання та логістики.

Завідувач складу

Укрімпорт KV, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

11 лет 3 месяца

04.2002 - 07.2013

Організація ефективної роботи складу, раціонального використання складських приміщень. Контроль переміщення та зберігання, відвантаження ТМЦ, контроль формування замовлень. Аналіз продажів, формування замовлення поповнення запасів. Упорядкування маршрутів доставки, за потребою пошук додаткового транспорту. ТБ, ОП і пож. безпека.

Ключевая информация

Маю необхідний набір якостей, які потрібні роботодавцю.

Учился в 2 заведениях

Приватне акціонерне товариство "Приватний вищий навчальний заклад "Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій"

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Кривий Ріг, 2024

Український політехнічний технікум

Економіка підприємства

Кривий Ріг, 2017

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

продвинутый

Дополнительная информация

Личные качества

Відкритий для нових знань, вмію працювати у режимі багатозадачності. В міру товариський, можу привернути до себе. Здатний долати труднощі. Вмію організовувати власний робочий процес, розставляти пріоритети (завдання/час) для отримання оптимального результату.

Олександр Григорович

Завідувач складу

Кривой Рог

44 года

Работает, но открыт для предложений

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 5 дней назад