Работала в 3 компаниях   11 лет

Банки, Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

Начальник відділу підтримки суб?єктів господарювання

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

5 лет 1 месяц

06.2019 - по настоящее время

Обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу. Залучення вільних коштів на депозит. Кредитування за всіма кредитними програмами. Аналіз ведення діяльності клієнтів. Залучення нових клієнтів до співпраці з банком та виявлення потреб клієнта. Обробка бази клієнтів, холодні дзвінки, проведення зустрічей на підприємствах з керівництвом. Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань.

Менеджер по роботі з клієнтами

Виа Киев

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

9 месяцев

09.2018 - 06.2019

Проведення конференцій у Києві та по Україні. Організація, контроль та супровід великих груп, бронювання готелів, логістика маршрутів. Робота з програмами Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoin

Заступник керівника

ПАт КБ ПриватБанк

Банки

5 лет

07.2013 - 07.2018

Обслуговування та консультування клієнтів з усіх банківських питань (юридичних та фізичних осіб). Оформлення кредитних договорів ( кредитних карток, кредитних продуктів суб?єктам господарювання). Розрахунок грошових потоків клієнтів, контроль фінансового становища позичальника. Залучення нових клієнтів до банку. Залучення вільних коштів та їх розміщення на депозити. Виконання холодних дзвідків націлених на результативну продажу. Робота з міжнародними переказами. Організація роботи відділення та виконання поставлених планів та завдань.

Ключевая информация

Вміння спілкуватись з людьми, вислухати та виявити потребу клієнта, вміння доступно донести інформацію, зацікавити людину. Стресостійкість, виконання поставлених задач, вирішення проблемних питань, робота з великою кількістю інформації (аналіз отриманих результатів), визначення приорітетів першочергових завдання, вміння планувати свій день. привітні стосунки з колегами, готовність прийти на допомогу, навчання новачків, проведення тренінгів з продажу для новачків. Вміння сконцентруватися та організувати робоче місце.

Училась в 1 заведении

ДонГТУ

Фінанси

Алчевськ, 2012

Курсы, тренинги, сертификаты

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Альона

Розгляну пропозицію

Ирпень

25 000 грн.

32 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад