Работал в 4 компаниях   8 лет 10 месяцев

Торговля розничная / Retail, Телекоммуникации / Связь

Продавець-консультант

Brain

Торговля розничная / Retail

4 года 8 месяцев

01.2020 - по настоящее время

останні 2 року працював старшим продавцем, в обов'язки крім продажів входили: контроль виконання стандартів компанії, ведення документації, контроль стандартів викладення товару, виконання адміністративних обов'язків директора магазину за його відсутності.До здобутків можна віднести систематичне виконання планових показників, зайняття лідерських позицій у рейтингу серед продавців по Україні.

Замісник директора

Магазин MoYo

Торговля розничная / Retail

4 месяца

04.2019 - 08.2019

До обов'язків крім продажів входило, контроль виконання планів магазину, контроль естетичного стану магазину, проведення співбесід з кандидатами у співробітники, виконання та контроль стандартів роботи в компанії, робота з конфліктними клієнтами, ведення касової документації, підготовка щоденної, щотижневої звітності, аналіз сильних та слабких сторін торгової точки та підбір напряму руху, навчання персоналу.Досягненнями є, отримання посади заступника директора, виконання планових показників,

Продавець-консультант

BRAIN

Торговля розничная / Retail

3 года 2 месяца

02.2016 - 04.2019

В обов'язки крім продажів входили: контроль виконання стандартів компанії, контроль стандартів викладення товару.

До здобутків можна віднести систематичне виконання планових показників, зайняття лідерських позицій у рейтингу серед продавців по Україні.

Консультант

Воля

Телекоммуникации / Связь

5 месяцев

06.2015 - 11.2015

До обов'язків входило консультації клієнтів щодо технічної підтримки, визначення несправності, вирішення проблем клієнтів пов'язаних з отриманням послуг компанії, продаж послуг компанії, виконані стандартами обслуговування. Досягненням є виконання планових показників.

Ключевая информация

Маю широкі знання з ПК, пакету MS Office зокрема Excel, Word. Вмію вести ділове листування. Пройшов численні курси з продажу та виявлення потреб покупці, управлінські курси, вмію правильно виявити потребу клієнта, працювати з запереченнями, з конфліктними клієнтами. Вмію вести касові документи, знаю касову дисципліну. Маю великі знання щодо роботи з 1С. Неодноразово займав лідируючі позиції з продажу у регіоні та всієї торгової мережі. Легко знаходжу контакт із клієнтом. Маю високу стресостійкість. Легко навчаюсь, цікавлюся новинками електроніки. У вільний час збираю орігамі та кусудами.

Учился в 1 заведении

ПУЕТ

Економика предприятий

Полтава, 2014

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

родной

Андрій Олександрович

менеджер

Полтава

27 000 грн.

32 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад