Работала в 9 компаниях   11 лет

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail, Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Сушист

ТОВ "Сушия"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 6 месяцев

10.2021 - 04.2025

  • Приготування суші та інших страв японської кухні
  • Забезпечення високих стандартів якості приготування
  • Контроль за наявністю та якістю продуктів
  • Дотримання санітарних норм та правил гігієни
  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Оформлення страв та подача їх клієнтам
  • Звільнилася бо дуже сильно захворіла грипом з температурою 39,7,пішла на лікарняний щоб не заражати колег,а мені під час лікарняного надзвонював шеф і казав щоб я вийшла,бо я відпочиваю а вони працюють.

Сушист

кафе "Окей піца"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

12.2020 - 01.2022

Звільнилася бо начальство вигадувало кожен раз нові штрафи

Бариста

Kafeteria

Торговля розничная / Retail

7 месяцев

10.2019 - 04.2020

Кухар сушист

ТОВ "Сушия"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

10.2017 - 12.2018

На початку була кухарем салатів,гарячих страв та десертів. Пізніше перейшла на сушиста та отримала підвищення.

лаборант

маслозавод

Промышленность и Производство

1 год 7 месяцев

06.2015 - 12.2016

Спочатку працювала в цеху на фасовці молока,потім перевели на лаботанта ХБА,потім перевели на лаборанта прийомки молока

Официант

ресторан гуси-лебеди

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

12.2015 - 07.2016

сушист-офіциант

Васаби, Суши бар

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 11 месяцев

07.2012 - 05.2015

Продавець продовольчих товарів

ТОВ "Фоззі Фуд"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 месяца

04.2013 - 05.2013

Дуже тяжко. За ту зарплатню що платили дуже багато задач та обов'язків

Лаборант

Яготинський цукровий завод

Промышленность и Производство

3 месяца

09.2011 - 11.2011

Сезонна робота+ для училища пройшла практику

Ключевая информация

  • Увага до деталей
  • Дотримання санітарних норм
  • Кухар універсал
  • Вміння швидко навчатися

Училась в 1 заведении

Державний професійно-технічний навчальний заклад "Яготинський центр професійно-технічної освіти"

Лаборант ХБА/ Маляр

Яготин, 2013

Ольга Олександрівна

будь яка посада

Яготин

Готов переехать: Барышевка, Березань, Борисполь

25 000 грн

31 год

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Характер работы: посменная работа

Обновлено 3 недели назад