Работала в 6 компаниях   20 лет 11 месяцев

IT, Банки, Строительство

Спеціаліст із вводу даних.

Компанія «GeeksForLess.Inc»

IT

1 год 10 месяцев

06.2022 - 04.2024

Основні обов'язки: Робота з документами різних форматів. Введення та перевірка інформації. Написання текстів та створення таблиць. Робота з великими обсягами інформації. Висока швидкість друку.

Начальник відділення.

Відділення № 10014/0199 АТ "Ощадбанк" у м. Миколаїв.

Банки

2 года 5 месяцев

03.2019 - 08.2021

Основні обов'язки: Організація роботи відділення. Проведення переговорів із клієнтами та залучення їх до банку (фізичних та юридичних осіб) на поточне обслуговування, кредитування. Виконання планових показників відділення. Здійснення продажу банківських продуктів клієнтам. Моніторинг прибутковості відділення. Контроль якості обслуговування клієнтів. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Проведення фінансового моніторингу та ідентифікація клієнтів.

Заступник керуючого відділення з контрольно-операційної діяльності (ЗУКОД).

Відділення №4 АТ ПУМБ у м. Миколаїв.

Банки

2 года 6 месяцев

09.2016 - 03.2019

Основні обов'язки: Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Здійснення контролю за касовою дисципліною у відділенні. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю при відкритті поточних, карткових та депозитних рахунків ФО. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю при відкритті поточних, карткових та депозитних рахунків ЮЛ. Діловодство. Формування клієнтських досьє ФО та ЮЛ. Формування меморіальних документів дня. Підготовка та передача справ до архіву.

Бухгалтер

ТОВ «Аврора и Ко»

Строительство

7 месяцев

02.2016 - 09.2016

Начальник відділення.

АТ «ІМЕКСБАНК» у м. Миколаїв.

Банки

8 лет 8 месяцев

08.2006 - 04.2015

Основні обов'язки: Організація роботи відділення. Проведення переговорів із клієнтами та залучення їх до банку (фізичних та юридичних осіб). Виконання планових показників відділення. Здійснення продажу банківських продуктів клієнтам. Моніторинг прибутковості відділення. Контроль якості обслуговування клієнтів. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Участь у процесах встановлення індивідуальних тарифів та умов для VIP-клієнтів. Проведення фінансового моніторингу та ідентифікація клієнтів.

Заступник начальника відділення з питань роздрібного бізнесу.

ОД АППБ «АВАЛЬ» у м. Миколаїв.

Банки

4 года 8 месяцев

12.2001 - 08.2006

Основні обов'язки: Забезпечення виконання бізнес-плану з питань роздрібного бізнесу. Організація роботи відділення. Відкриття депозитних та поточних рахунків фізичних осіб. Обслуговування фізичних осіб за Пенсійною програмою. Відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб. Ведення операційної роботи та внутрішнього контролю операцій на відділенні. Залучення клієнтів із кредитування. Робота із пластиковими картками (випуск, обслуговування). Висновок зарплатних проектів. Оформлення грошових переказів. Продаж банківських металів та монет.

Ключевая информация

Досвід роботи та продажів понад 20 років. Досвід підбору персоналу та роботи з командою понад 20 років.

Училась в 1 заведении

Український державний морський технічний університет ім. Адмирала Макарова.

Економічний/Менеджмент організацій.

Миколаїв, 2002

Владеет языками

Английский

базовый

Немецкий

базовый

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Сучасні інформаційні технології аналізу та обробки даних.

Миколаїв, 2015

Марія Євгенівна

Начальник відділення.

Николаев

25 000 грн.

45 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад