Работал в 4 компаниях   17 лет 8 месяцев

Автомобильная промышленность и Автобизнес, Услуги для населения - другое, Торговля розничная / Retail

менеджер по продажам

Tesla Service Kiev

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 11 месяцев

09.2021 - 08.2023

Продаж автомобілей Тесла .

  • Клієнт орієнтованість.
  • Комунікативні навички
  • Вміння працювати в команді.

Менеджер з управління проектами

scooters BOLT

Услуги для населения - другое

7 месяцев

04.2021 - 11.2021

Курирувати працівників і досягати поставлених цілей. Працювали та взаємодіяли у великому чоловічому колективі! З легкістю взаємодію із співробітниками. Вмію знаходити відповіді на поставлені завдання! Коли є інтерес, тоді буде процес! Знання Києва у повному обсязі! Народився і живу у Києві все життя!

Операционный директор, Руководитель

Сеть магазинов «Продуктория"

Торговля розничная / Retail

6 лет 8 месяцев

10.2011 - 06.2018

Я як керівник маленького магазину по продажу продуктів харчування, маю різноманітні обов'язки та можу досягати наступні результати:
- Управління персоналом: Одним з моїх основних обов'язків є керівництво командою співробітників. Моє досягнення полягає в створенні ефективної та дружньої робочої атмосфери, що сприяє продуктивності і задоволенню співробітників.
- Забезпечення запасів: Я відповідаю за замовлення продуктів та контроль за запасами товарів у магазині.

Ведущий менеджер по продажам

Киевское Ювелирное Предприятие

Торговля розничная / Retail

8 лет 5 месяцев

04.2003 - 09.2011

  • работа с существующими клиентами - поиск новых клиентов - анализ рынка и ценообразования - разработка планов и стратегий продаж
  • Достижения: эффективная коммуникация с клиентами, работа с отказами, успешное подписание контрактов с клиентами, розничные/оптовые продажи

Ключевая информация

  • "Я вірю в принцип навчання перед переучуванням. Мої навички спрямовані на те, щоб надихати і навчати команду досягати високих результатів. Запевняю вас, що моя готовність навчати та розвивати людей завжди на першому місці. Я впевнений, що це ключ до успіху в будь-якому проекті."
  • Маю високий рівень комунікативних навичок, які дозволяють мені відмінно спілкуватися з колегами, клієнтами та іншими учасниками проекту.""Легко встановлюю позитивні відносини з різними людьми і забезпечую ефективний обмін ідеями та інформацією."
  • "Швидко адаптуюся до змінних умов та незрозумілих завдань, завжди готовий приймати виклики.""Маю досвід роботи в різних галузях, що підвищує мою здатність адаптуватися до нових вимог та індустрійних стандартів."
  • Мої навички спілкування і адаптації допомагають створювати сприятливу атмосферу та досягати успіху в будь-яких умовах.""Завдяки моїм вмінням адаптуватися та ефективно спілкуватися, я завжди готовий до розв'язання навіть найскладніших завдань."

Учился в 1 заведении

Национальная академия управления

Правознавство, хозяйственное право

Киев, 2008

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

SMM-manager 2023

Київ, 2023

Розуміння соціальних медіа: Знання різних платформ (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube і т. д.) та їхніх особливостей.Креативність: Здатність створювати візуальний та текстовий контент, який привертає увагу та сприяє взаємодії з аудиторією.

Креативний копірайтинг: Здатність писати привабливі та ефективні тексти для соціальних медіа.

UX UI дизайн

Київ, 2023

Розуміння користувачів: Аналіз потреб і поведінки користувачів.?Проектування інтерфейсу: Створення зручного та естетичного інтерфейсу.?Прототипування: ?Створення прототипів для тестування концепцій.?Взаємодія з користувачем: ?Удосконалення користувацького досвіду через тестування і зворотний зв'язок.?Графічний дизайн: Робота з кольорами, шрифтами та візуальними елементами.Робота з інструментами: Володіння програмами для дизайну, такими як Figma.

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

Водительское удостоверение категория «В» 2001

Военная служба

2003

Навыки

Деловое общение, Организаторские навыки, Работа людьми, Работа команде, Пользователь ПК, Навыки продаж, Управление проектами, Грамотная речь.

Евгений

Водій категорії В

Киев

30 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, стажировка / практика

Обновлено 5 часов назад