Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работал в 9 компаниях   14 лет 10 месяцев

Образование, IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Услуги для бизнеса - другое

Менеджер по роботі з клієнтами

STUDY.UA

Образование

1 год 1 месяц

05.2023 - по настоящее время

Консультування та продаж продуктів та послуг компанії (навчальних програм).Консультація по телефону, зустрічі, участь у маркетингових заходах компанії.

Lead generator

Etcetera agency

IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования

2 года

02.2021 - 02.2023

Я працювала в агентстві, яке працює виключно на UpWork платформі, де у моїобов'язки входить пошук відповідних вакансій, спілкування з клієнтами (передпродажу) тазалучення до проектів фрілансерів, менеджера з продажу, координатора контрактів.. Крім того, я також стежу за активністю та статистикою деяких членів командифрілансерів (оновлення профілів, ставок тощо).

Менеджер з продажу

Ексім Карго трейд

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 месяца

08.2020 - 12.2020

продаж товарів компанії (медична продукція, АЗС, лабораторний посуд),просування на ринку, укладання договорів, ведення бази клієнтів, робота з новими клієнтами.

Менеджер з продажу

Київська Логістична Школа, ТОВ

Образование

3 месяца

08.2019 - 11.2019

продаж продуктів компанії- відкритих та корпоративних тренінгів, форумів, консалитингових послуг. Формування та веденняклієнтської бази; участь у проектах.

Менеджер продажів

BravoBusinessForums

Услуги для бизнеса - другое

1 год 7 месяцев

12.2017 - 07.2019

продаж міжнародних бізнес- участь у формуванні конференцій- формування спікерськогоскладу (Європа та СНД) -аналітика ринку, попиту потенційних клієнтів, аналіз конкурентів,медіа-партнери, пошук клієнтів, робота з існуючою базою - теплі та холодні клієнти.Ведення переговорів із клієнтами, укладання договорів (делегати, спонсори). Робота наконференції.

Менеджер з продажу, керівник відділу

Working People group

Образование

8 месяцев

03.2017 - 11.2017

набір та навчання співробітників, планування роботи відділу, постановка завдань, контрольвиконання завдань, формування, розподіл плану продажу відділу, впровадження новогоформату продажів (зміна середнього чека), пошук нових клієнтів, формування базиклієнтів, особисті продажі.

Менеджер з продажу

TMS Ukraine

Услуги для бизнеса - другое

11 месяцев

04.2016 - 03.2017

менеджер з продажу Академії – організація, продаж відкритих та корпоративних тренінгів,форумів. Формування та ведення клієнтської бази, графіка заходів. розміщенняінформації у соціальних мережах, написання звітів про проведені заходи.

Менеджер з продажу

Golgen staff

Услуги для бизнеса - другое

9 месяцев

01.2015 - 10.2015

відділ Бізнес-Навчання- продаж продуктів компанії- відкритих та корпоративних тренінгів, майстер-класів, школи коучингу та навчання бізнес-тренерів. Холодні та теплі продажі, зустрічі, ведення звітності по проекту.

старший менеджер з продажу

Marcus evans LTD

Услуги для бизнеса - другое

6 лет 7 месяцев

04.2007 - 11.2013

Компанія займається організацією конференцій , тренінгів та саммітів длЯ топ-менеджменту компаній з різних бізнес-сфер. Я починала з менеджере з продажу і доросла до старшого менеджера зпродажу ( замісник кервника з продажів). Була тім-лідом, відповідала за створення команд, навчання, контроль продажів, пошук клієнтів, холодні\теплі продажі.

Ключевая информация

Основний досвід в сфері бізнес освіти- тренінги, курси, конференції ітд. Маю досвід роботи проектів з нуля - від планування до проведення заходу, розумінняцінності продукту, ЦА, розробка або співпраця з маркетингом з розробки, стратегіїз маркетингу, безпосередньо продажу (від холодного етапу до закриття та ведення клієнта),робота з командою (підбір, навчання, розвиток)

Учился в 1 заведении

Национальный авиационный университет

социология

Киев, 2005

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

White Sales school, Pro Sales, Coursera

Київ, 2023

Дополнительная информация

Особисті якості

активні продажі, холодні продажі, розширення клієнтської бази, робота з ключовимиклієнтами, робота з запереченнями, робота з командою

Вера

Менеджер з продажу, менеджер по роботі з клієнтами, лідогенератор

Киев

30 000 грн.

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад