Работала в 5 компаниях   14 лет 9 месяцев

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Фахівець з компенсацій та пільг

ТОВ з ІІ "Цеппелін Україна ТОВ"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 11 месяцев

10.2021 - по настоящее время

Адміністрування систем оплати праці та преміювання. Дотримання процедур оплати компенсацій, бонусів та доплат, контроль фактичних виплат премій (щомісячні, щоквартальні, річні, одноразові), у тому числі на основі KPI, бонусів, компенсацій, пільг, комісійних. Розрахунок заробітних плат та премій, понаднормових виплат працівників. Розрахунок резерву на виплату річної преміальної виплати. Підготовка звітів для керівництва у частині бюджетування. Формування, внесення змін до штатного розкладу. Складання та оформлення офферів, трудових договорів, договорів ЦПХ. Підготовка наказів про оплату праці, преміювання, встановлення персональних доплат працівникам, матеріальної допомоги. Підрахунок, підтвердження виробничого стажу для розрахунку лікарняних листків.

Інспектор з кадрів

ТОВ "МАРГАЗ"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 1 месяц

08.2019 - 09.2021

Ведення обліку особового складу підприємства. Оформлення прийомів, переведень, звільнень працівників, ведення кадрової документації. Заповнення трудових книжок, особових справ працівників підприємства відповідно до чинного трудового законодавства України. Видача довідок про справжню та минулу трудову діяльність працівників підприємства. Складання графіків та ведення обліку надання відпусток. Оформлення лікарняних листів. Ведення табелей обліку робочого часу. Контроль за станом трудової дисципліни і дотриманням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку.

В.о. начальника відділу праці та заробітної плати

ТОВ "СРЗ"

Промышленность и Производство

5 месяцев

01.2019 - 06.2019

Організація праці та управління на підприємстві з метою підвищення продуктивності праці та якості виконання робіт. Формування фондів оплати праці, нормування, розрахунок та аналіз норм праці. Аналіз умов праці на підприємстві з метою зростання продуктивності. Розробка форм та систем оплати праці, матеріального та морального стимулювання, розробка положень про преміювання працівників, здійснення контролю за правильністю застосування цих положень. Контроль за дотриманням трудового законодавства на підприємстві, постанов, нормативних актів з питань організації оплати праці та управління виробництвом.

Заступник начальника цеху з економіки та кадрів

ПАТ "Азовзагальмаш"

Промышленность и Производство

6 лет 10 месяцев

03.2012 - 01.2019

Робота з організації праці, систем заробітної плати, матеріального стимулювання працівників. Розрахунок фонду заробітної плати, чисельність працівників. Складання та внесення змін до штатного розпису. Контроль за витрачанням фонду заробітної плати, застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів і категорій, а також за додержанням режимів праці та відпочинку, норм трудового законодавства. Аналіз показників та склад звітності заробітної плати. Контроль формування, ведення бази даних з праці і заробітної плати та чисельності працівників. Організація роботи та ефективної взаємодії відділів та виробничих дільниць цеху. Забезпечення цеху працівниками потрібних професій, спеціальностей і кваліфікації. Забезпечення дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку та дисципліни. Здійснення контролю за виконанням положень колективного договору.

Провідний економіст з праці

ПАТ "Азовзагальмаш"

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

12.2009 - 02.2012

Робота з організації праці, систем заробітної плати, матеріального стимулювання працівників. Розрахунок фонду заробітної плати, чисельність працівників. Складання та внесення змін до штатного розпису. Виконання робіт з формування, ведення та зберігання бази даних з праці та заробітної плати, чисельності працівників, внесення змін до довідкової та нормативної інформації, що використовується при обробці даних. Розрахунок заробітної плати, премій, компенсацій, доплат.

Ключевая информация

Word, Excel, 1С, Workday, EDMS, ERP WE, робота з програмами з розрахунку заробітної плати та обліку робочого часу.

Досвід керівництва колективом (6+ років).

Училась в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Приазовський державний технічний університет"

Економічний факультет, фінанси підприємства

Мариуполь, 2009

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Личные качества

Вільно орієнтуюсь у сформованих ситуаціях, самостійно приймаю рішення і готова нести за них відповідальність, швидко навчаюсь. Маю аналітичне мислення. Виявляю наполегливість у вирішенні поставлених завдань. Підвищую професійний рівень та прагну до професійного зростання.

Ніна

Фахівець з компенсацій та пільг

Киев

51 год

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад