Работала в 3 компаниях   22 года 6 месяцев

Транспорт и Логистика, Промышленность и Производство

Менеджер-адміністратор

Название компании скрыто

Транспорт и Логистика

5 лет 1 месяц

01.2019 - 02.2024

Координація роботи персоналу та управління офісом. Підготовка звітності та аналіз діяльності

начальник юридичного відділу

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

6 лет 1 месяц

03.2012 - 04.2018

Керівництво роботою юридичного відділу, надання юридичних консультацій співробітникам, розробка та аналіз договорів, а також наказів підприємства, представництво інтересів компанії у судах, взаємодія з державними органами та регуляторами. Підготовка тендерної документації і супровід.

Юрисконсульт, начальник договірного бюро

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

11 лет 1 месяц

02.2001 - 03.2012

9 міс до отримання диплому працювала у відділу маркетингу інженером з аналізу закупівель тмц, потім перевелась до юридичного відділу юрисконсультом, через 2 роки призначена начальником договірного відділу. Посадові обов?язки інженера: аналіз цін і умов закупівлі у постачальників, робота зі збору документів з договірної роботи. На посаді юрисконсульта - претензійна робота з боржниками, передача і супроводження справ у господарських судах. На посаді начальника договірного відділу - розробка нових проектів договорів, узгодження наданих договорів з керівниками відділів, реєстрація, збереження. Дотримання встановлених процедур і стандартів якості.

Ключевая информация

На посаді інженера відділу маркетингу є досвід у сфері розроблення тендерної документації на закупівлю товарів,аналізу цін, пошука найвигіднішого постачальника.

На посаді юрисконсульта та начальника договорного відділу ВАТ "ПГЗК" досвід у: представництві інтересів підприємства в судових інстанціях по цивільним, трудовим, господарським, адміністративним спорам, органах державної виконавчої служби, правоохоронних органах, ЄДРПОУ; організація роботи, пов'язаної з укладенням господарських договорів, за якими підприємство отримує прибутки та несе витрати, брала участь у їх підготовці та здійсненні контролю за виконанням, надання правової оцінки проектам таких договорів; претензійно-позовна робота з контрагентами, робота з боржниками, направлена на стягнення заборгованості, сприяння органам державної виконавчої служби; складання позовних заяв з додаванням відповідного пакету документів для розгляду справи в суді; складання процесуальних документів.

Досягнення на посаді: Розробка та впровадження в роботу підприємства "положення щодо договірної роботи на ВАТ "ПГЗК", "положення щодо стягнення проблемної заборгованості ВАТ "ПГЗК".

На посаді начальника юридичного відділу ДП "Агролайт" ТМ Добряна: підготовка договорів всіх видів (в т.ч. поставки, купівлі-продажу, перевезення, оренди, схову, позики), актів виконаних робіт; складання процесуальних документів (претензій, позовних заяв, заяв), скарг та інших документів правового характеру, ведення ділової кореспонденції (переписка), cудова практика (участь в господарському, цивільному, адміністративному процесі); надання консультацій з правових питань; юридичне супроводження поточної господарської діяльності організацій; підготовка аналітичних звітів, моніторинг та аналіз змін в законодавстві; участь у переговорах з клієнтами, контрагентами та партнерами; · супроводження перевірок контролюючих органів.

Досягнення: розробка та впровадження в роботу "Положення про роботу з дистрибуторами ДП "Агролайт", розробка внутрішніх наказів про договірну роботу, стягнення заборгованості, а також у сфері трудового права.

Досвідчений користувач офісних програм та офісного устаткування, а також маю досвід роботи в програмах 1С та "Облік"(щодо регистрації та виконання договорів);

Училась в 1 заведении

Київський національний економічний універсітет

Міжнародна економіка та право

Кривой Рог, 2001

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Господарські договори, захист персональних даних

Киев, 2006

Дополнительная информация

Пріоритети працевлаштування

Бажано відстань від місця проживання (Соцмісто) до 10км

Вакансии которые заинтересуют

Усі вакансії у сфері юриспруденції, адміністратором, помічником керівника, спеціаліст в сфері держуправління, закупель тощо. Повна та часткова зайнятість, робота на дому. Заробітна плата від 14000грн.

Водительское удостоверение

Права категории В, 2005г.

Семья

Одружена, маю 2х дітей, дочка 17 років та син 9 років.

Анонимный соискатель

Юрист

Кривой Рог

14 000 грн.

45 лет

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад