Работала в 2 компаниях   2 года 11 месяцев

Торговля розничная / Retail, Услуги для населения - другое

Продавець консультант

Магазин

Торговля розничная / Retail

11 месяцев

12.2022 - 11.2023

Працювала продавцем-консультантом, також касир. Мої обов‘язки були ввічливе спілкування з покупцями, розрахунок на касі, перевірка товару перед продажем, знання всього асортименту магазину, викладка товару на залі. Досягнення на цій посаді-розвиток навичок спілкування з людьми, також і на українській мові, вміння слухати клієнта, підбирати з асортименту саме те, що потрібно, вміння вести себе у стресових ситуаціях , вирішувати конфлікти. Дружелюбне спілкування з покупцями.

Менеджер по работе с клиентами

ЦифроДок

Услуги для населения - другое

1 год 10 месяцев

05.2019 - 03.2021

Работа с клиентами,оформление заказов поставщикам,ведения учета запчастей/расходников,расчет с поставщиками,отслеживания выполнения заказов

Ключевая информация

Целеустремлённость,пунктуальность,умение грамотно вести диалог,стрессоустойчивость,дисциплинированность,ориентированность на результат,амбициозность,быстрообучаемость,исполнительность

Училась в 2 заведениях

ХДУХТ

підприємництво,торгівля та біржова діяльність

Харьков, 2020

ДЕКДДТУ

Економічний/Організація обслуговування населення

Каменское (Днепродзержинск), 2016

Дополнительная информация

Трішки про мене

Люблю працювати з паперовими данними, таблицями, розрахунками, гарна пам‘ять на цифри, також подобається спілкуватися з людьми, на останньому місці праці проходила тренінги Бузовського по ораторському мистецтву, як правильно заволодівати увагою клієнта. В перші дні знайомлення з роботою завжди дуже хвилююся, потім звикаю та показую себе.Не люблю сидіти без діла, люблю працювати. Хочу працювати з можливістю підвищення.

Місця роботи

Між офіційними були ще не офіційні місця праці, теж основною задачею було розрахунки з гостями та спілкування з ними, потім була у декреті, тому не працювала. У сервісі працювала більше ніж пішло у трудову, спочатку не офіційно потім вже з офомленням. Також там підвищили до адміністратора, але у трудову цього не заносили.

Ольга Олександрівна

Менеджер по работе с клиентами

Каменское, Днепропетровская обл.

18 000 грн.

27 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад