Работала в 3 компаниях   10 лет 2 месяца

Юридические услуги

Заступник начальника юридичного відділу

Triangle Generation Humanitaire, Ассоциация

Юридические услуги

2 года

09.2022 - по настоящее время

Я з 2018 року по 2022 рік працювала юрисконсультом в КП "СЄВЄРОДОНЕЦЬКВОДОКАНАЛ". Обов'язки були пов'язані із стабільною роботою підприємства, стягнення боргу за послуги водопостачання у судовому порядку шляхом складання заяв про видачу судового наказу та позовних заяв; співпраця з ДВС, ведення та аналіз різних договорів на підприємстві.
До 2014 року працювала юристом в дитячому будинку! На даний час проживаю в Черкасах, де і знаходжусь на обліку як ВПО. Я переселенець вже вдруге, спочатку з Луганська, а потім із міста Севєродонецьк Луганської області.
З 28.02.2022 року проживаю в м. Черкаси.
З 05.09.2022 року працюю юристом в гуманітарній організації Triangle Generation Humanitaire Ukraine Legal officer. Великий досвід по роботі з бенефіціарами, проведення тренінгів, сесій підвищення правової обізнаності, підготовка презентацій, індивідуане консультування, підготовка та оформлення юридичних документів, юридичних висновків, правовий аналіз діючого законодавства, написання звітів та планів англійською мовою. Розумію обсяг діяльності юридичного відділу, розробляю щомісячний аналіз даних для допомоги у передбачення потенційних труднощів під час виконання різних проектів, разом з командою здійснюю аналіз та документування порушених прав, пропоную членам команди оптимальні шляхи правової підтримки. Є досвід у формуванні описових та статистичний звітів у відповідних форматах. З 09.10.2023 року Legal Aid Manager Triangle Generation Humanitaire Ukraine Черкаського офісу - керую юридичним відділом. Є хороші навички у плануванні та розробки стратегій. Тактичність в роботі з конфіденційною інформацією. Отримала сертифікат з Управління гуманітарним проектом (Managing Humanitarian Project). Поглиблено вивчаю англійську мову.
  • Цивільне право
  • Сімейне право
  • Адміністративне право
  • Правові особливості військового стану в Україні
  • Договірне право
  • Трудове право
  • Реєстрація юридичних осіб
  • Сфера захисту дітей, жінок, внутрішньо переміщених осіб

Legal officer

Triangle Generation Humanitaire, Ассоциация

Юридические услуги

2 года

09.2022 - по настоящее время

Консультації з правових питань, юридичний аналіз договорів

юрист

Луганський обласний дитячий будинок 1

Юридические услуги

8 лет

10.2008 - 10.2016

Юрист підприємства
  • Цивільне право
  • Реєстрація юридичних осіб
  • Корпоративне право
  • Договірне право

Ключевая информация

Представництво в суді та оформлення юридичних документів, аналіз договорів. Великий досвід по роботі з бенефіціарами, проведення тренінгів, сесій підвищення правової обізнаності, підготовка презентацій, індивідуане консультування, підготовка та оформлення юридичних документів, юридичних висновків, правовий аналіз діючого законодавства, написання звітів та планів англійською мовою. Розумію обсяг діяльності юридичного відділу, розробляю щомісячний аналіз даних для допомоги у передбачення потенційних труднощів під час виконання різних проектів, разом з командою здійснюю аналіз та документування порушених прав, пропоную членам команди оптимальні шляхи правової підтримки. Є досвід у формуванні описових та статистичний звітів у відповідних форматах. Є хороші навички у плануванні та розробки стратегій. Тактичність в роботі з конфіденційною інформацією.

Училась в 1 заведении

Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля

Луганськ, 2010

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Managing Humanitarian Projects (Bioforce)

Дніпро, 2024

Проектне планування: логічні рамки, бюджетування, аналіз потреб.Реалізація проекту: управління командами, логістика, організація роботи.Моніторинг та оцінка: розробка індикаторів, збір даних, оцінка результатів.Управління ризиками: ідентифікація ризиків, плани зниження ризиків.Координація та комунікація: взаємодія з донорами, звітність, публічні виступи.Фінансовий менеджмент: ведення документації, контроль бюджету, звітність перед донорами.

Принципи гуманітарної діяльності, протидія та запобігання гендерно зумовленому насильству, міжвідомчі перенаправлення в гуманітарній сфері

2022

Nataliia

Юрист

Черкассы

40 000 грн.

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад