Работала в 5 компаниях   15 лет 9 месяцев

Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Образование, Медиа / СМИ, Издательства и Полиграфия

Графічний дизайнер

Приватна студія дизайну

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

6 лет 4 месяца

01.2018 - по настоящее время

Маю великий досвід роботи графічним дизайнером та ілюстратором. Створювала поліграфічну продукцію для відомих фармацевтичних фірм гігантів, принти для українських брендів одягу, є досвід розробки каталогів. Діджитал ілюстрація, принти, брендбуки, верстка журналів та книг, розробка логотипу, пошук альтернативних концепцій. Маю досвід роботи в програмах: InDesign, Photoshop, Illustrator, 3D Max, Figma.

Художник

Val Oster

Образование

15 лет 8 месяцев

09.2008 - по настоящее время

Навчалася в Полтавській художній школі, пройшла курс з 7-ми класів, де повноцінно вивчала всі художні дисципліни: живопис, графіка, композиція, колористика, скульптура, батік.

Закінчила Київський національний університет імені М.П. Драгоманова, за спеціальністю художник, викладач образотворчого мистецтва та графічного дизайну.

Зараз являюся діючою мисткинею, у вересні 2023 року відбулася дебютна виставка у галереї Octo.

Викладач образотворчого мистецтва

Студія творчого розвитку

Образование

6 лет 10 месяцев

12.2016 - 10.2023

Паралельно з іншими посадами вже 8 років я залишаюся провідним викладачем образотворчого мистецтва, наразі працюю в приватній художній студії. В 2023 році я отримала статус викладача вищої категорії, оскільки мій стаж та вища освіта рівня - магістр, відповідає критеріям викладача цього рівня. Починала свій шлях у 18 років в державній художній школі №11, працювала з підготовчими класами. Потім на моєму шляху було дві приватні студії, маю великий досвід роботи, як з дітьми (від 2-х років) так і з дорослими, готую до вступу у вищі навчальні заклади на найкращі бали. Маю досвід онлайн занять та чотири відзнятих онлайн курса у записі: Ботанічна ілюстрація, Символи України, Графічні техніки, Манга та Аніме.

Художник-постановщик

In one day production

Медиа / СМИ

2 года

06.2019 - 06.2021

Створення декорацій, кімнат, натюрмортів, тематичних композицій. Відповідальна за кінцеву картинку фільму/кліпу. Робота з кадром та світлом

Графический дизайнер

Фриланс

Издательства и Полиграфия

1 год 1 месяц

01.2017 - 02.2018

Дизайн поліграфії

Ключевая информация

За освітою я графічний дизайнер та художник. Все життя займаюся творчістю. Маю високий рівень адаптації та комунікативних навичок. На рівні майстра використовую композицію та колористику у своїй роботі щоденно, володію логічним мисленням, добре розвиненим смаком, знаю новітні тенденції у індустрії. Працювала в дизайн студії на посаді графічний дизайнер, також виконувала проєкти на фрілансі. Виконувала поліграфічні роботи для всесвітньовідомої компанії Bayer. Маю крутий комп'ютер, який може закрити безліч задач. Відчуваю що могла би займати навіть керівну посаду, володію лідерськими якостями, швидко навчаюся.

Готова виконати будь-яке тестове завдання. Багато чого вмію, вільно володію програмами Adobe Illustrator, InDesign, Adobe Photoshop, знайома з програмою Figma. Також я довгий час займалася викладацькою діяльністю, готувала молодих людей до роботи дизайнерами та архітекторами.

Взявши мене на посаду Ви будете задоволені і питання дедлайнів та якості виконаних робіт не виникне. Логічне мислення, як головний мій приорітет. Якщо я потраплю у велику, успішну компанію, то готова навіть працювати на випробувальному терміні.

Маю портфоліо.

Училась в 1 заведении

НПУ им. Драгоманова

Графический дизайн, изобразительное искусство

Киев, 2019

Владеет языками

Английский

средний

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс графического дизайна

Киев, 2018

Валерія Вячеславівна

Художник Дизайнер

Киев

45 000 грн.

26 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 1 месяц назад