Работал в 6 компаниях   19 лет 2 месяца

Фармацевтика, Промышленность и Производство, Энергетика и Энергоносители

Головний енергетик

Название компании скрыто

Фармацевтика

4 года 8 месяцев

02.2020 - по настоящее время

  1. Основні обов’язки: ремонт та обслуговування трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ, кабельних ліній, розподільчих установок 0.4 та 10кВ. Ремонт та обслуговування. енергетичного обладнання ( в тому числі високовольтного), систем автоматизації, технологічного обладнання. Організація підбору, монтажу, підключенню та забезпечення автоматизації дизельних генераторів великої потужності. Розробка та монтаж нестандартної системи автоматизації запуску, зупинки та безпеки дизельних генераторів.

Надання звітів та планових споживань в енергопостачальну організацію.

Формування звітності по споживанню енергоносіїв по підрозділам.

Ремонт та обслуговування водопровідного господарства, паропроводу (насичений пар 6 бар).

Обслуговування та плановий ремонт каналізаційного господарства.

Ремонт та обслуговування компресорів стисненого повітря (роторно-пластинчастих), систем очистки, стерилізації та осушування повітря та їх трубопроводів. Ремонт та планове технічне обслуговування азотного генератора, вакуумних насосів насосів.

Розроблення планів та схем реконструкції трубопроводів теплоносія, обслуговування теплопунктів. Підбір та контроль монтажу парового лічильника.

Модернізація системи утилізації тепла конденсату.

Обслуговування та плановий ремонт холодильних установок (в тому числі чіллерів: 400, 720 та 1200 кВт холодильної потужності, холодильних камер, холодильних рефрежераторів ). Обслуговування систем дистрибуції холодоносіїв.

Контроль роботи, планове обслуговування, ремонт дистиляційної установки для отримання ін'єкційної води ( виробництва stilmas).

Контроль роботи, планове обслуговування, ремонт генератора апірогенної пари ( виробництва stilmas).

Контроль роботи, обслуговування, ремонт, а також монтаж нової установки зворотнього осмосу (фармацевтичного виконання). Налаштування оптимальних параметрів роботи систем зворотнього осмосу. Обслуговування системи попередньої підготовки води.

Був тимчасово виконуючим обов’язки (1 рік) інженера з пожежної безпеки.

В роботі з документацією виконував:

Отримання декларацій на роботи підвищеної небезпеки.

Розроблення стандартних операційних процедур технологічного обладнання, розроблення інструкцій.

Складання графіків та надання звітів про їх виконання. В тому числі розрахунок питомої витрати енергоносіїв на одиницю випущеної продукції а також на одиницю переробленої основної сировини.

Роботу з підрядними організаціями, взаємовідносини з службою постачання та бухгалтерією оформлував в системі 1С-8.3. Оформляв договори з підрядними організаціями через документообіг.

Розробляв електросхеми в програмі «AUTOKAD 2020».

Оформлював роботи підвищеної небезпеки нарядом допуском.

головний енергетик

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

3 месяца

12.2019 - 03.2020

Основні обов’язки: ремонт та обслуговування трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ. Ремонт та обслуговування енергетичного обладнання ( в тому числі високовольтне), систем автоматизації, технологічного обладнання. Надання звітів та планових споживань в ПАТ Київоблгаз та ПАТ Київобленерго. Ремонт та обслуговування водопровідного господарства, в тому числі обладнання артезіанської свердловини, теплового господарства (в тому числі теплопунктів).

Ремонт та обслуговування компресорів стисненого повітря (поршневих), систем очистки та осушування повітря та їх трубопроводів. Розроблення планів та схем реконструкції трубопроводів теплоносія.

інженер з обслуговування теплового господарства

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

07.2018 - 12.2019

Основні обов’язки: монтаж, ремонт та обслуговування парових, водогрійних котлів. теплопунктів, а також обладнання котельні; підбір, монтаж, ремонт та обслуговування систем вентиляції, кондиціонування, холодильних агрегатів, чіллерів, тощо; підбір, монтаж, ремонт та обслуговування систем водопостачання та водовідведення, підбір, монтаж, ремонт та обслуговування компресорів стисненого повітря (гвинтових), систем очистки та осушування повітря та їх трубопроводів. Проектування, підбір, монтаж та введення в експлуатацію нового компресора стисненого повітря та системи повітрепроводів.

Ремонт та обслуговування водопровідного господарства, в тому числі обладнання артезіанських свердловин (монтаж та запуск додаткової свердловини).

Складання планів та розроблення проектів з реконструкції існуючого обладнання, а також з монтажу нового обладнання.

Розроблення схеми та керівництво монтажем пожежних трубопроводів.

старший мастер

Название компании скрыто

Энергетика и Энергоносители

7 лет

06.2011 - 06.2018

старший майстер служи підземних газопроводів (відповідальний за електрогосподарство по сумісництву).

: плановий, капітальний ремонти, обслуговування трубопроводів газопостачання, арматури, засобів захисту трубопроводів від електрохімічної корозії

энэргетик, мастер по водоснабжению

Название компании скрыто

3 года 6 месяцев

12.2007 - 06.2011

сменный инженер

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

10.2005 - 12.2007

Учился в 1 заведении

национальный университет пищевых технологий

энергетический промышленная тепло энергетика

киев, 2005

Анонимный соискатель

Головний енергетик, начальник відділу

Белая Церковь

41 год

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 2 часа назад