Работал в 2 компаниях   1 год 8 месяцев

Интернет, Образование

офіс - менеджер

Інтеренет магазин

Интернет

5 месяцев

10.2019 - 03.2020

Викладач

Школа мистецтв

Образование

1 год 1 месяц

09.2017 - 10.2018

Ключевая информация

Малювання графічних, живописних картин та картин на полотнах, розпис по дереву, впевнено володію аерографом(займався розписом декоративних фігур та автомобілів),

Інтернет як упевнений користувач. Обожню малювати в стилі коміксів, створювати оригінальних персонажів, середовища для них та фантастичні світи. Під час створювання різних персонажів, створінь, фантастичних істот водночас наділяю їх власною історією, здібностями, властивостями, значенням. Також більше п'яти років займаюся розробкою ескізів для стокових зображень.

Учился в 2 заведениях

Українська академія друкарства

Образотворче мистецтво, декоративно- прикладне мистецтво, реставрація, графіка

Львов, 2017

Стрийське вище художнє професійне училище

Живописець, художник розмалювання по дереву, кваліфікований робітник

Стрый, 2012

Дополнительная информация

Личные качества

Комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, креативність, вміння працювати в команді, без шкідливих звичок.

Особисті якості

Більше двох років викладав в дитячій школі мистецтв, працював головним художником на підприємстві з виготовлення декоративних фігур( здобув досвід керівника відділу обсягом 30 осіб), також є досвід в сфері охорони( пунктуальність та відповідальність присутні повністю), працював офіс-менеджером в інтернет магазині. Більше року малював портрети на замовлення, та працював фрілансером ілюстратором. Маю досвід роботи з полістоуном, виготовлення деталей з цього матеріалу( методом нанесення полівізатором на матриці). Опанував на середньому рівні Corel Draw, Adobe Photoshop та Adobe Illustraror. Маю досвід роботи з лазерною порізкою( працював на швейному підприємстві, займався розробкою лекал в Corel Draw, та їх порізкою на лазерному верстаті).

Особисті риси:

Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, порядність, гнучкість, креативність, вміння працювати в команді, присутні лідерські якості, без шкідливих звичок.

Олег

Художник-ілюстратор

Борислав

31 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад