Ключевая информация
- проведення досліджень якості харчової та нехарчової продукції методом високоефективної рідинної хроматографії;
- написання наукових статей, тез, звітів;
- моніторингові дослідження;-впровадження міжнародної системи якості ISO;
- вміння працювати з великими об’ємами інформації;
- знання англійської мови (розмовна, письмова, усна);
- впевнений користувач ПК;
- грамотність;
- вміння розробляти презентації
- лідерські здібності та вміння зацікавити
- володіння навичками вести діалог
Училась в 1 заведении
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
біологічний/екологія
Чернівці, 2004
Юлия
Юлия
Викладач біології, екології, географії
сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов
Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям
Обновлено 2 месяца назад