Ключевая информация

  • проведення досліджень якості харчової та нехарчової продукції методом високоефективної рідинної хроматографії;
  • написання наукових статей, тез, звітів;
  • моніторингові дослідження;-впровадження міжнародної системи якості ISO;
  • вміння працювати з великими об’ємами інформації;
  • знання англійської мови (розмовна, письмова, усна);
  • впевнений користувач ПК;
  • грамотність;
  • вміння розробляти презентації
  • лідерські здібності та вміння зацікавити
  • володіння навичками вести діалог

Училась в 1 заведении

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

біологічний/екологія

Чернівці, 2004

Юлия

Викладач біології, екології, географії

сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов

Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям

+380 XX XXX XX XX

43 года

Обновлено 2 месяца назад