Работал в 4 компаниях   12 лет 10 месяцев

FMCG

ДИРЕКТОР ВИКОНАВЧИЙ

ТОВ "КИЇВХЛІБ"

FMCG

5 месяцев

06.2019 - 11.2019

  • Управління операційною діяльностю підприємства;
  • Оцінка виробничих потужностей та ефективності їх використання;
  • Проведення заходів по покращенню енергоефективності виробництва;
  • Введення в експлуатацію цеху по виробництву лаваша;
  • Надання власникам переліку комплексних заходів для покращення та збільшення фінансових показників за рахунок оптимізації бізнес-процесів, впровадження енергоефективних технологій, оптимізації затрат.

Директор

ТОВ "М"ясо:Полісся"

FMCG

9 лет 4 месяца

02.2009 - 06.2018

(Виробництво ковбасних виробів,забій та переробка м"яса)

  • Створення компаній з "0", управління групою компаній.
  • Формування максимально ефективних бізнес-процесів, їх формалізація та впровадження на всіх напрямках діяльності підприємства від закупки сировини, виробництва до реалізації готової продукції.
  • Стратегічне планування. Управління великими колективами. Значний досвід впровадження та реалізації антикризових заходів. Аналіз та контроль фінансового стану підприємств.
  • Впровадження на підприємствах сучасних систем управління якістю (SO 9001:2015 (ДСТУ ISO 9001:2015), систем управління безпекою харчових продуктів ISO 22000:2005 HACCP.
  • Робота з державними та контролюючими органами.

Керівник групи компаній (кількість співробітників понад 700 чол.)

Група компаній "Інтерпродукт"

FMCG

1 год 4 месяца

06.2007 - 10.2008

(Виробництво ковбасних виробів та переробка м"яса, роздрібна торгівля)

  • Голова ради директорів ТОВ «Донецький м"ясокомбінат»
  • Голова спостережної ради ЗАТ СУАП «Донм"ясопром»;
  • Директор ТОВ «Дарниця» (мережа магазинів роздрібної торгівлі) г.Донецьк

Компетенція:

  • відповідальний за розвиток м"ясного напрямку групи компаній «Укрінтерпродукт»;
  • визначення стратегії розвитку м"ясного напрямку;
  • очолював проект реконструкції м"ясокомбінату в м.Покровськ;
  • проведення реструктуризації виробництва Донецького м"ясокомбіната;
  • організація і контроль роздрібної торгівлі через мережу магазинів.

Голова правління (кількість співробітників понад 300 чол.)

ЗАТ «Лисичанський пивоварний завод»

FMCG

1 год 5 месяцев

10.2005 - 03.2007

(Виробництво пива та безалкогольних напоїв)

  • визначення стратегії розвитку підприємства;
  • оперативне керівництво діяльністю товариства;
  • керівництво фінансово-господарською діяльністю підприємства, дочірніх підрозділів, філіалів;
  • забезпечення виконання виробничих планів;
  • проведення реструктуризації підприємства;
  • проведення технічної реорганізації та збільшення виробничних потужностей;
  • формалізація та оптимізація організаційної структури і ключових бізнес-процесів підприємства;

Заступник голови правління по фінансовим питанням

(жовтень 2005 - вересень 2006)

  • організація і контроль роботи бкхгалтерії та планово-економічного відділу;
  • організація проходження зовнішнього аудиту;
  • організація внутрішнього контролю;
  • бюджетування і планування (впровадження бюджетної моделі);
  • фінансова звітність та фінансовий аналіз;
  • управління грошовими потоками та робочим капіталом;
  • організація роботи по нормуванню та ціноутворенню;
  • організація облікової політики та управлінської звітності;
  • податкове планування;
  • оптимізація податкових платежів;
  • управління інвестиціями;
  • розробка і реалізація програм фінансового оздоровлення, оптимізація затрат.

Ключевая информация

Кваліфікація:

  • Розробка стратегії розвитку підприємств, складання бізнес-планів їх фінансове обгрунтування та реалізація;
  • Управління великими колективами;
  • Підбір та створення управлінських команд;
  • Реструктуризація управлінских структур і виробничих підрозділів;
  • Використання сучасних методів управління;
  • Організація структурної взаємодії служб та підрозділів підприємства;

Опис та оптимізація бізнес-процесів на підприємстві: постановка цілей, управління процесами, мотивація та залучення персоналу в виконання процесів;

  • Управління торговими та виробничими підприємствами;
  • Реконструкція, будівництво та введення в експлуатацію об"єктів виробничого призначення;
  • Рішення маркетингових задач: стратегічне планування, SWOT-аналіз, постановка задач; розробка комплексу маркетингових заходів (товар, просування, ціноутворення, розповсюдження);
  • Управління закупками, поставками, заказами на виробництво, перевозками, складським господарством;
  • Знання законів, постанов і інших нормативно-правових актів, регулючих фінансово-господарську діяльність підприємства, законів про працю;
  • Ведення договірної роботи;
  • Розробка і впровадження оптимальної структури управління фінансами компанії;
  • Формування фінансової структури підприємства;
  • Консолідація фінансової звітності та бюджетів структурних підрозділів компанії;
  • Впровадження систем: бюджетування, фінансового і податкового планування, управлінського обліку на виробничому підприємстві;
  • Контроль управління грошовими потоками компанії, взаємодія з кредитними організаціями;
  • Робота з державними органами влади, податковою службою;
  • Аналіз бізнеса;
  • Оцінка бізнесу і управління вартістю компанії.

Учился в 2 заведениях

КНУ ім.Т.Г.Шевченка

Економіка та фінанси

Київ, 2002

ЯВВФУ

Економіка та фінанси

Ярославль, 1987

Курсы, тренинги, сертификаты

Бізнес-школа МІМ-Київ, Міні МВА

Київ, 2012

Бізнес-Лінк "Спеціальный курс підготовки до керівних посад в бізнесі"

Київ, 2007

Олексій

онлайн

Директор харчового підприємства

Киев

57 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено только что