Работал в 5 компаниях   28 лет 4 месяца

Негосударственные организации / NGO, Образование, Государственный сектор, Другое

Фасилітатор

БО БФ "Карітас"

Негосударственные организации / NGO

9 месяцев

09.2023 - 06.2024

Комунікація з органами місцевого самоврядування, органами державної влади, установами, організаціями, парафіяльними центрами, налагодження контактів та співпраці осередків "Карітас" з різноманітними організаціями області, стратегічне планування роботи осередків, організація заходів БО, допомога в реалізації благодійних та волонтерських проектів для ВПО та осіб з особливими потребами.

Методист

Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді

Образование

2 года 6 месяцев

01.2020 - 07.2022

Організація навчального процесу, навчально-методична робота, організація туристичних та відпочинкових заходів для дітей, підбір кадрів для гурткової роботи, комунікація з органами влади, установами організаціями. Займався краєзнавчою діяльністю, проводив екскурсії для гостей міста, організовував туристичні походи та краєзнавчі експедиції, брав участь у роботі гірського рятувального центру.

Прес-секретар

Івано-Франківська міська рада

Государственный сектор

22 года 5 месяцев

04.1998 - 09.2020

Співпраця з ЗМІ, організація прес-заходів (прес-конференції, прес-клуби, прес-тури), проведення прес-конференцій, розробка прес-релізів.

Виконавчий директор

Івано-Франківське РВ ВАОМС «Асоціація міст України»

Негосударственные организации / NGO

18 лет

09.2000 - 09.2018

Загальна організація роботи регіонального відділення (організаційна, кадрова, фінансово-господарська, навчально-методична, стратегічне планування). Протягом 18 років успішно співпрацював та комунікував з органами місцевого самоврядування, органами державної влади, налагоджував співпрацю регіонального відділення з різноманітними установами та організаціями міста та області, брав участь у розробці законопроектів стосовно роботи ОМС, безпосередньо брав участь в реалізації освітніх проектів для представників ОМС, викладав такі дисципліни: "Основи фандрейзингу", "Організація роботи ОМС", "Підбір та адаптація кадрів для ОМС"

Виконавчий директор

Фонд соціальної адаптації молоді , регіональне відділення

Другое

3 года 1 месяц

06.1994 - 07.1997

Загальна організація роботи (підбір кадрів, організація заходів, стратегічне планування, комунікація з органами влади, установами, організаціями)

Ключевая информация

Досвідчений організатор, комунікатор, працював у сфері діловодства, підбору персоналу, маю досвід ведення ділових перемовин та стратегічного планування. Маю досвід роботи в освіті, туристичному краєзнавстві, PR-сфері. В плані самоосвіти вдосконалюю знання та навички в юриспруденції, психології, комп'ютерної грамонтності, позитивної комунікаціїї.

Учился в 1 заведении

Прикарпатський Університет ім. Василя Стефаника

Романо-германська філологія, вчитель німецької мови

Івано-Франківськ, 1994

Владеет языками

Немецкий

средний

Польский

базовый

Олексій

Заступник керівника, HR

Ивано-Франковск

15 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад