Работал в 3 компаниях   12 лет

АПК (Агропромышленный комплекс), Автомобильная промышленность и Автобизнес, Транспорт и Логистика

Головний інженер, головний енергетик

ТОВ «Він-Пелета»

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 6 месяцев

03.2021 - по настоящее время

Обов’язки:

Управління інженерними службами в повному обсязі‚ створення виробничих напрямків компанії з нуля, запуск нових виробничих потужностей;

Організація будівельних, ремонтних робіт та технічного обслуговування обладнання, нагляд за станом будівель та інженерних мереж;

Складення графіків планово-попереджувальних ремонтів;

Розробка і впровадження виробничої документації;

Контроль фінансової та господарської діяльності служб головного інженера та енергетика;

Облік та контроль витрати енергоресурсів;

Підбір персоналу;

Організація необхідних заходів з техніки безпеки та охорони праці.

Взаємодія з контролюючими та перевіряючими органами.

Головний енергетик, Керівник технічного відділу

ФУДЖІКУРА АУТОМОТІВ УКРАЇНА ЛЬВІВ, ТзОВ

Автомобильная промышленность и Автобизнес

2 года

10.2018 - 10.2020

Організація та контроль технічно правильної експлуатації і своєчасний ремонт енергетичного та природоохоронного устаткування і енергосистем, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, газом, водою, стиснутим повітрям та іншими видами енергії.

Контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів на підприємстві, послідовне додержання режиму енергозбереження та економії.

Співпраця із енергетичними службами, розробка графіків ремонту енергетичного устаткування і енергомереж, планів виробництва та споживання підприємством електроенергії, газу, води, стиснутого повітря, норм витрат і режимів споживання усіх видів енергії.

Підготовка заявок і необхідних розрахунків на придбання енергетичного устаткування, матеріалів, запасних частин, на відпускання підприємству енергетичної та теплової енергії і приєднання додаткової потужності до енергозабезпечуючих підприємств.

Розробка заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів, упровадження нової техніки, яка забезпечує надійну та безпечну роботу енергоустановок, а також підвищення продуктивності праці.

Контролюю за додержанням правил з охорони праці, інструкцій з експлуатації енергоустановок і використання енергоустаткування та мереж.

Складання договорів із сторонніми організаціями щодо забезпечення підприємства електроенергією, водою та іншими видами енергії, контролюю їх виконання.

Успішне проходження IATF аудиту.

Досягнення KPI (ключові показники ефективності).

Інженер електрик

Міжнародний аеропорт Бориспіль, ДП

Транспорт и Логистика

6 лет 3 месяца

06.2012 - 09.2018

  1. Організовувати експлуатацію, обслуговування та ремонт електрообладнання об'єктів підприємства згідно з графіками ППР.
  2. Забезпечувати надійне та безаварійне електропостачання споживачів.
  3. Організовувати проведення налагоджувальних робіт та всіх випробувань закріпленого електрообладнання. Контролювати оформлення відповідної документації та протоколів.
  4. Виконувати обов'язки:

. працівника, який видає наряд, розпорядження;

. працівника, який дає дозвіл на підготовку робочого місця;

. керівника робіт;

. допускаючого та наглядача при роботах в електроустановках до і вище 1000В.

5. Особисто контролювати якість виконання робіт підлеглим персоналом та підрядними організаціями. Вимагати якісного виконання робіт в повному обсязі.

6. Вести необхідну технічну документацію.

7. Складати заявки на необхідні матеріали, запчастини та обладнання.

8. Вимагати від споживачів раціонального та заощадливого використання електроенергії.

9. Брати участь у розробленні заходів по заощадженню електроенергії та контролювати їх виконання.

10. Забезпечувати збереження закріпленого обладнання та інструменту, контролювати наявність та стан засобів індивідуального захисту, наглядної агітації з техніки безпеки на об'єктах.

11. Забезпечувати правильність підключення приладів обліку електроенергії та в установленому порядку оформляти "Акти про підключення до мереж аеропорту".

12. Проводити розробку та перевірку додатків до договорів з електропостачання, відшкодування витрат на електропостачання (актів, схем тощо).

13. Давати свої пропозиції з удосконалення технології робіт та покращення умов праці. Складати виробничі інструкції з питань експлуатації електрообладнання.

14. Навчати підлеглий персонал правильним та безпечним прийомам виконання робіт. Сприяти підвищенню професіоналізму персоналу.

15. Підвищувати професійний кваліфікаційний рівень згідно з вимогами чинного законодавства. Проводити навчання та інструктаж підлеглого персоналу з питань охорони праці, техніки безпеки, технічної експлуатації електрообладнання.

16. Розслідувати всі випадки порушення трудової дисципліни, брати від винних письмові пояснення та давати пропозиції щодо накладання стягнень.

17. Організовувати забезпечення підлеглих інструментом та матеріалами.

18. Вести облік надходження та витрат матеріальних цінностей, забезпечувати їх зберігання та використання за призначенням.

19. Контролювати наявність та справність контрольно - вимірювальної апаратури, а також електроінструменту та інструменту з ізольованими ручками, своєчасну їх передачу на ремонт та державну повірку згідно графіків.

20. Забезпечувати відповідний санітарно - гігієнічний стан закріпленої ділянки та робочих місць.

21. Забезпечувати безпечні умови праці, вміти надавати першу медичну допомогу.

22. Своєчасно проходити навчання, інструктажі з охорони праці та пожежної безпеки, дотримуватися вимог правил, інструкції, інших нормативних документів з охорони праці та пожежної безпеки.

23. Здійсьнювати перший ступінь адміністративно - громадського контролю за станом охорони праці у підпорядкованому підрозділі.

24. Не допускати до роботи в електроустановках осіб, які не пройшли навчання і перевірку знань правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.

25. Виконувати заходи з охорони природи та навколишнього середовища.

26. Виконувати заходи щодо підтримки та поліпшення інтегрованої системи менеджменту на базі стандартів ISO-9001 та ISO-14001.

27. Забезпечувати дотримання підпорядкованими працівниками встановленого на підприємстві протипожежного режиму, вимог правил пожежної безпеки та інструкцій про заходи пожежної безпеки.

28. Забезпечувати утримання у справному стані та постійній готовності до дії первинні засоби пожежегасіння й системи пожежної автоматики.

29. Не допускати до роботи осіб, що не пройшли інструкта

Учился в 2 заведениях

Ніжинський агротехнічний інститут

Енергетика сільськогосподарського виробництва

Ніжин, 2014

Ніжинський агротехнічний інститут

Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі

Ніжин, 2011

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Сергій Вікторович

Головний інженер, Керівник технічного відділу, Головний енергетик

Винница

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад