Работал в 6 компаниях   10 лет 4 месяца

IT, Услуги для бизнеса - другое, Интернет, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Образование

Head Of Partnerships

sportbank

IT

3 года 1 месяц

04.2021 - по настоящее время

Участь у розробці політики та стратегії роботи з партнерами; проведення регулярних зустрічей, презентацій, переговорів з лінійним менеджментом та топ особами компаній; внесення пропозицій щодо розвитку та вдосконалення проекту, обговорення з партнерами, реалізація; аналіз конкурентного середовища, розробка плану заходів щодо підвищення ефективності роботи в рамках зони відповідальності; розробка та контроль реалізації спільних заходів з партнерами; контроль показників КРІ; аналіз ефективності взаємодії з партнерами; складання звітної документації з виконаної роботи.  Досягнення: За час перебування в компанії було залучено більше 50 нових партнерів та розроблено новий план ведення продажів, розроблена більш гнучка та зручна договірна процедура залучення до співпраці, прийняв участь більш ніж 5 нових продуктах які були створені для кращої співпраці B2C. Досяг успіху та пройшов зростання від менеджера до керівника напрямку з розвитку та лояльності.

Менеджер по работі з ключовими партнерами

Staff Service

Услуги для бизнеса - другое

1 год 5 месяцев

10.2019 - 03.2021

Збір та дослідження інформації, пошук майбутніх партнерів, спілкування з покупцями, виконання плану з продажу товару, укладання договорів та проведення угод складання звітних документів, після продажне обслуговування клієнтів, у тому числі інформування про проведення маркетингових акцій просування товарного асортименту компанії для нових клієнтів. Робота над проектом, спілкування із замовників, дотримання інтересів компанії, робота з колективом, ведення документації, ведення соц.мереж-+, пошук та залучення майбутніх клієнтів, проведення угод та складання звітних документів.  Досягнення:За час перебування в компанії було залучено 20 нових партнерів, прийняв участь в розробці нового напрямку для залучення клієнтів , очолив проект котрий залучив в компанію більше 350 тис.грн.

Менеджер по роботі з ключовими партнерами

IT-Enterprise

IT

1 год 3 месяца

07.2018 - 10.2019

Супровід існуючих партнерів, ведення тісної комунікації з клієнтами та залучення нових партнерів, проведення переговорів та презентацій з топ керівництвом компаній, особисті та онлайн зустрічі з клієнтами, продаж додаткових послуг, узгодження комерційних питань з клієнтами, пролонгація контрактів, прийняття та організація вирішення задач і запитів від клієнтів іншими ролями всередині компанії, контроль дебіторської заборгованості і вирішення питань по ній. Досягнення: За період перебування в компанії було залучено більше 25 нових топових партнерів, та зокрема пропрацьовано окрему співпрацю з аграрними - компаніями та Укроборонпром.

Customer Success Manager

SmartTender

Интернет

10 месяцев

09.2017 - 07.2018

Консультація клієнтів щодо роботи з програмним забезпеченням компанії. Прийом вхідних та дзвінок вихідних дзвінків. Повний супровід клієнтів (реєстрація, формування всіх процедур, налаштування індивідуальних бізнес-процесів. Підготовка матеріалу для клієнтів компанії з метою навчання роботи з програмою. Проведення навчання для клієнтів компанії. Консультація клієнтів по роботі софту.

Lead Account Manager

” ФОП Мирвода ”(American Crew, Kai & Kasho, Allstarsause)

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 10 месяцев

11.2014 - 09.2017

Організація та ведення продажів фірми. Пошук потенційних клієнтів; ведення комерційних переговорів із клієнтами на користь Фірми; погодження умов роботи з клієнтами, оформлення та укладання договорів; прийом та обробка замовлень клієнтів, згідно з технологією роботи відділу; відстеження термінів та сум оплат клієнтів; систематичне відвідування клієнтів та встановлення найбільш сприятливих взаємовигідного співробітництва відносин; підтримка асортиментної лінійки у клієнтів та забезпечення відповідного позиціонування товару; мотивація клієнтів працювати з Фірмою; Планування та аналітична робота. Ведення та наповнення контентом соціальних мереж Facebook та Instagram, планування та реалізація контент-плану, копірайт. Досягнення: За період перебування в компанії було залучено більше 10 нових партнерів, та впроваджено нову механіку продажів через партнерські взаємовідносини з мережами барбершопів та салонів краси, підписано більше 10 партнерських контрактів з мережами ресторанів та магазинами побутової техніки.

Методист учбової частини (заочного відділення)

Міжнародний ліцей МАУП

Образование

8 месяцев

03.2014 - 11.2014

Вивчення та розробка методів викладання, планування графіка роботи та систематизація роботи колективу викладачів.

Ключевая информация

Наявність комунікативних навичок.Знання у сфері менеджменту та продажу більше 5 роківВміння працювати з інструментами інтернет-маркетингу (просування, реклама).Відповідальність, здатність до прийняття рішень націленість на високий якісний результат, креативне та логічне мислення, наполегливість, впевненість.Організованість, уважність до деталей, креативність.Вміння швидко та адекватно реагувати на стресові та позаштатні ситуації.Вміння ефективно вести переговори.

Учился в 1 заведении

Національний університет фізичного виховання та спорту України

Менеджмента та Маркетинга

Киев, 2014

Владеет языками

Английский

средний

Испанский

базовый

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Laba

Киев, 2023

Онлайн – курс для ефективного управління командою (1 міс.) 

Scvot

Киев, 2022

Проджект менеджмент в IT (2 місяці)

Лабораторія Онлайн Бізнесу

Киев, 2019

Курс по SMM – Просування в соц. мережах (14 днів)

Курс «Instatext»

Киев, 2019

Правопис и заробіток в соціальних мережах (7 днів)

БМ

Киев, 2018

Курс «Майстер Продажів» (1 місяць) 

Тренінг

Киев, 2018

«Навчання і підвищення кваліфікації для замовників закупок на тему: Купівля по закону про публічну закупівлю» (4 дні) 

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Впевнено працюю з програмами рівня: Microsoft Word, Microsoft Excel, Power Point, Microsoft Office Outlook, E-mail, Addobe, HTML, PowerBi, Jira, SaS.

Водительское удостоверение

Маю водійське посвідчення - Категорія В з 2014 року

Увлечения и интересы

Активно займаюсь спортом (футбол, тренажерний зал, MMA). Маю свою аматорську футбольну команду де вважаюсь як гравець та організатор колективу, зміг поєднати аматорів та проф. гравців та створив дуже сильний колектив. Особисті якості Організований, вмію працювати як у команді так і наодинці. Адекватно реагую на стресові ситуації, вмію ставити перед собою цілі та досягати їх. Швидко засвоюю нову інформацію і навички одночасно відразу ж застосовую їх на практиці.

Сергій Павлович

Key Account Manager

Киев

Голосеевский район, Дарницкий район, Деснянский район, Днепровский район, Печерский район, Подольский район, Шевченковский район

32 года

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад