Работала в 4 компаниях   25 лет 5 месяцев

Медицина и Здравоохранение, Государственный сектор, Образование, Промышленность и Производство

Помічник генерального директора

ТОВ ЦСР "Аврора"

Медицина и Здравоохранение

6 лет 1 месяц

12.2017 - 01.2024

Формування щотижневих, місячних, поточних звітів, що характеризують продуктивність та ефективність роботи компанії. Ділова переписка, ведення внутрішнього діловодства. Функції контролю, координації та забезпечення документообігу щодо виконання рішень керівництва компанії. Розробка проектів рішень наглядової ради відповідно до порядку денного засідань, розробка внутрішніх документів, а також інших документів, прийняття яких віднесено до повноважень Наглядової ради. Підготовка прейскурантів на товари та послуги. Робота в 1С.

Заступник директора

ДП "Державний науково-дослідний та проектний інститут кольорових металів"

Государственный сектор

2 года 10 месяцев

10.2014 - 08.2017

Вирішення питань, що стосуються фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності. Складання фінансових планів. Заключення договорів. Участь у тендерах. Підбір персоналу.

Заступник директора

Училище зв'язку

Образование

14 лет 2 месяца

08.2000 - 10.2014

Організація поточного і перспективного планування діяльності педагогічного колективу. Координація роботи педагогічних працівників з виконання навчальних планів та програм. Розробка навчально-методичної документації, складання розкладу навчальних занять, тарифікаційних списків викладачів. Контроль за якістю навчального та виховного процесів і об’єктивністю оцінювання результатів освітньої підготовки. Ліцензування діяльності з надання освітніх послуг. Підготовка й проведенні атестації педагогічних працівників.

Викладання інформаційних технологій; Основ ринкової економіки; Технологій касових операцій у банку.

Економист

ТОВ "СТЕК"

Промышленность и Производство

2 года 1 месяц

01.1996 - 02.1998

Здійснення економічного аналіз господарської діяльності підприємства, підвищення рентабельності виробництва. Розробка планових показників підприємства щодо доходів і витрат на короткостроковий і довгостроковий періоди.

Ключевая информация

Досвід адміністративної роботи, організація та ведення перемовин, підготовка тендерної документації, підбір персоналу. Вміння ефективно планувати та розставляти пріоритети, працювати в багатозавданковому режимі. Пунктуальна, цілеспрямована, відповідальна.

Училась в 2 заведениях

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Економіка підприємства

Донецьк, 2007

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Математичний факультет

Донецьк , 1996

Ірина Вікторівна

Помічник керівника

Киев

Голосеевский район, Печерский район

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад