Работал в 2 компаниях   20 лет 6 месяцев

Медицина и Здравоохранение, Страхование

Завідувач лабораторії

Центральна випробувальна державна лабораторія Держпродспоживслужби м. Київ и Киевскої області

Медицина и Здравоохранение

18 лет 2 месяца

04.2004 - 06.2022

Проведення рутинних досліджень у зразках тваринного та рослинного походження, а також біологічних рідинах та тканинах: Тонкошарова хроматографія (TLC)

Газова хроматографія (GC)

Методи імуноферментного аналізу (ELISA)

Розробка та впровадження методик рідинної хроматографії HPLC (UV, Vis, Fluorescence,)

Дослідження солей важких металів методом атомної абсорбції (FAAS, AAS-ETA)

Досвід роботи, проведення аналізів Мас-спектрометрії (LC/MS/MS)

Фізико-хімічні дослідження. (VA, GA, розрахунок, GA, Сокслета, GA висушування, PotM, RefrM, візуальний М, Кельдаля М

Виконання радіологічного контролю.

Робота по системі якості ДСТУ/ISO 17025

Теоретичні знання HACCP.

Валідації методик.

Сучасна динаміка ринку продуктів вимагає від нас постійного вдосконалення та актуалізації наших знань. Швидкий розвиток технологій та зміни у перевагах споживачів змушують нас бути на передовій у галузі досліджень та аналітики. Тільки володіючи глибокими та широкими знаннями в галузі хімії, біології, харчової технології та інших пов'язаних з продуктами харчування дисциплінах, ми зможемо адекватно реагувати на виклики, які стоять перед нами.

Лідируючі якості, такі як керівництво, комунікаційні навички, уміння аналізувати та приймати рішення, також відіграють ключову роль у нашій професійній діяльності. Адже не лише знання, а й здатність ефективно організовувати роботу колективу, керувати проектами та взаємодіяти із замовниками та партнерами є необхідними для успішного досягнення наших цілей.

Отдел перспективного развития

Страховая компания Формика

Страхование

2 года 4 месяца

01.2002 - 05.2004

Разработка и продвижение страховых продуктов - по сельскохозяйственным рискам, животным.

Ключевая информация

Мої знання та досвід роботи у лабораторії Дерпродспоживслужбі, робота у військовій лабораторії з якими я охоче хочу поділитися, можуть слугувати досвідом, дороговказом на шляху покращення безперебійного функціонування системи управління якістю.Найчастіше це:

1. Робота з кадрами, (підбір кадрів, мотивація та заохочення персоналу, психологічна та матеріальна підтримка при потребі, навчання нових співробітників)

2. Вирішення побутових та технічних проблем, контролювання роботи молодшого персоналу

3. Робота з замовником, (консультації щодо забезпечення безпеки та якості продуктів харчування, доцільність використання досліджень, варіанти та методики дослідження, роз'яснення результатів).

4. Робота з закупівлі реактивів, розхідних матеріалів, обладнання (доцільність та вибір чистоти та якості реактивів та допоміжних матеріалів, вибір оптимального постачальника, повернення та оформлення рекламаційних листів, допомога у виборі нового обладнання, меблів)

5. Робота в системі якості ДСТУ 17025 та теоретичні знання HACCP.Самостійне визначення критичних та некритичних невідповідностей та їх подолання, реагування на надзвичайні ситуації.

6. Основні правила техніки безпеки, методи усунення несправностей та дотримання правил власної безпеки

7. Основи медичної допомоги.

8. Дотримання пожежної безпеки. Робота пов'язана з легко займистими речовинами.

Давайте разом прагнути до того, щоб наша діяльність залишалася серед кращих в Україні та продовжувала робити значний внесок у забезпечення безпеки та якості продуктів харчування для наших громадян.

Учился в 1 заведении

Национальный аграрный университет

Ветеринарная медицина

Киев, 2003

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Підвищення кваліфікації

Київ, 2022

Сучасні методи випробувань у хіміко-токсикологічних лабораторіях 

Дополнительная информация

Військова служба

Військове звання. Старший лейтенант.

Александр

Фахівець з контролю якості, Завідувач лабораторії, працівник лабораторії

Киев

43 года

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 2 месяца назад