Работала в 10 компаниях   26 лет

Торговля розничная / Retail, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Фармацевтика, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Недвижимость и Девелопмент

Керівник роздрібної мережі

СВП "Плюс"

Торговля розничная / Retail

5 лет 11 месяцев

08.2018 - по настоящее время

Управління магазинами та сервісними центрами з продажу операторськи послуг, ціфрової технікі (Тернопільська, Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Врлинська , Ровенська , Хмельницька обл.) Керівництво фінансової та господарською діяльністю магазинів. Планування, розподілення , виконання планових показників. Пошук, підбір, відбір персоналу, організація навчання персоналу, контроль за роботою персоналу. Проведення вибіркових та загальних інвентаризацій товарних залишків. Пошук вигідних локаціцй. Відкриття магазинів. Оцінка конкурентного середовища.

Директор

Івано-Франківськ Авто, ПАТ

Автомобильная промышленность и Автобизнес

8 месяцев

11.2017 - 07.2018

Загальне керівництво підприємством Підбір торгового, виробничого і адміністративного персоналу. Підготовка тендерної документації, участь в тендерних торгах. Залучення клієнтів на сто. Виконання стандартів компанії з торгівлі автомобілями. Мотивація персоналу. Організація і проведення маркетингових і рекламних заходів. Господарська діяльність. Модернізація сто, матеріально технічної бази. Управління нерухомістю компанії, залучення орендарів. Організаці, проведення ремонтних робіт.

Керівник роздрібної мережі

«Інтер'єр - Експерт»

Торговля розничная / Retail

2 года 1 месяц

10.2015 - 11.2017

Магазини з продажу підлогових покриттів (паркет , ламінат , паркетна дошка).

  • Операційна діяльність роздрібної мережі. Стандартизація процесів компанії. Розробка стандартів обслуговування клієнтів, касової дисципліни, стандарту зовнішнього вигляду, стандарту роботи магазину, стандарту проведення інвентаризації, систематика документообігу. Розробка і запуск нормативної документації компанії.
  • Ведення проектів по відкриттю нових магазинів - пошуку приміщення для торгівельних майданчиків «салон» і «салад»( від 75 м.кв. до 1 000 м.кв), оцінки трафіка населення, прорахунок точки беззбитковості, робота з підрядними організаціями (ремонт), відкриття. Планування розташування обладнання. Відкрито 4 магазина - 3 салона , 1 склад.
  • Розробка та впровадження в компанії нової торгового групи «Двері». Запуск в нових та вже працюючих магазинах. Проведення переговорів з постачальниками.
  • Підбір персоналу. Розробка багаторівневої мотивації для персоналу.
  • Введення щоденної та щомісячної аналітичної звітності керівників магазинів.
  • Організація обліку стендового обладнання в програмі 1С. Введення інвентаризацій товарних залишків.
  • Планування. Виконання планових показників.
  • Організація, контроль проведення маркетингових заходів Організація моніторингу конкурентів .
  • Аналіз ЗМІ, аналіз ефективності реклама, проведення рекламних компаній. Щомісячна розробка рекламних матеріалів. Розробка вивісок, логотипів, аудіо роликів, флаєрів, хангер, листівок. Складання і виконання рекламного бюджету.
  • Пошук і залучення проектних та тендерних клієнтів. Індивідуальна робота з вип - клієнтами.

Регіональний менеджер

Апптеки «Подорожник», ТОВ «Соломія-сервіс».

Фармацевтика

1 год 2 месяца

07.2014 - 09.2015

  • Здійснення управління структурними підрозділами у ввіреному регіоні.
  • Безпосереднє керівництво понад 15 аптеками.
  • Пошук приміщень.Оцінка конкурентного середовища локального ринку, оцінка націнки на локальному ринку, рішення асортиментної політики аптеки, підготовка шаблону замовлення товару на нову аптеку.
  • Контроль проведення ремонтних робіт.
  • Підбір, організація навчання нового персоналу, атестація.
  • Організація зберігання товару в аптеці.
  • Запуск аптек.
  • Загальне керівництво фінансової та господарською діяльністю аптеки.
  • Розробка стандартів. Доведення роботи аптек до стандартів компанії.
  • Організація взаємодії зовнішніх служб компанії з аптеками.
  • Проведення вибіркових та загальних інвентаризацій товарних залишків.
  • Аналіз і оцінка діяльності кожної окремо взятої аптеки на локальному ринку.
  • Підготовка та навчання регіонального керівника.

Комерційний директор

ТОВ «Мед-сервіс»

Фармацевтика

3 года

07.2011 - 07.2014

Відкриття аптек (пошук приміщень, подання на затвердження, аналіз ринку) ліцензування. Запуск аптек, організація роботи, функціонування та контроль фінансових показників аптек. Підбір та навчання персоналу. Розробка маркетингових програм. Проходження перевірок контролюючими органами

Комерційний директор

ТРК Панорама -Плаза

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

05.2010 - 07.2011

Організація роботи Торгово-розважального комплексу. Пошук клієнтів на торгові площі. Робота з орендарями. Договірна робота. Господарська діяльність торгового комплексу. Підбір персоналу. Проведення маркетингових заходів для підвищення привабливості та відвідуваності торгового комплексу. Розробка і проведення рекламних компаній. Аналітика реклами. Організація і проведення розіграшу серед клієнтів торгового комплексу.

Директор філіала

ТОВ "БаДМ"

Фармацевтика

9 месяцев

09.2008 - 06.2009

  • Відкриття регіонального складу в м. Миколаєві з «нуля».
  • Пошук приміщень (під офіс і склад). Реєстрація та оформлення документів на відкриття складу. Організація ремонтних робіт. Ведення об'єкта до здачі в експлуатацію.
  • Паспортизація та реєстрація складських приміщень, ліцензування.
  • Підбір персоналу. Організація роботи торгового, транспортного, експедиційного і складського відділів (штату понад 140 осіб і більше). Розробка посадових інструкцій і бізнес процесів.
  • Планування, виконання та контроль фінансово-економічних показників роботи філії (бюджет) на рік, на квартал, помісячно. Аналіз ринку, аналіз конкурентного середовища. Класифікація клієнткою бази. Ведення переговорів з клієнтами та постачальниками.
  • Розробка індивідуальних пропозицій для Віп-клієнтів. Ведення переговорів.
  • Аналіз стану залишків на складі, складання замовлень для наповнення складу відповідно до встановлених планів, сезоном і продажами. Робота з базами даних - зведення, аналіз.
  • Організація роботи складу: зберігання, відпуск та належний обліку матеріальних цінностей, контроль за дотриманням санітарних норм і норм зберігання медикаментів згідно нормативно-правової бази і т.д.
  • Організація взаємодії всіх структурних підрозділів головного підприємства і регіонального підрозділу. Представлення інтересів фірми в державних структурах і перевіряючими організаціями.

Регіональний директор

ТОВ "Протек-фарма"

Фармацевтика

3 года 10 месяцев

10.2004 - 08.2008

Керівництво регіональним підрозділом (склад, торговий відділ, транспортний відділ) оптової фармацевтичної компанії. Регіони обслуговування: Закарпатська, Чернівецька, Тернопільська, Львівська та Івано-Франківська обл. Клієнти - оптові та роздрібні підприємства, аптеки, СПД - мають ліцензію на торгівлю роздрібну та оптову медичними препаратами.

Керівник торгового відділу

ТОВ "Екстім"

Недвижимость и Девелопмент

5 месяцев

05.2004 - 10.2004

Організація роботи торгового відділу з продажу комерційнох та жилої нерухомості. Взаємодія з проектними організаціями. Оформлення договірної документації з клієнтами, орендодавцями, замовниками і т.п. Ведення розрахунків з клієнтами. Аналіз ринку нерухомості

Регіональний директор

ТОВ "ВВС-ЛТД"

Фармацевтика

6 лет 6 месяцев

05.1997 - 11.2003

Управління регіональними структурними підрозділами в містах Харків, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Одеса, Миколаїв, Івано-Франківськ, Донецьк.

Координація, планування, контроль ФЕП, аналіз діяльності філій, оцінка роботи керівного складу, підбір персоналу, що управляє.

Ключевая информация

Позитивний досвід відкриття «з нуля» регіонального складу, торгового відділу, магазину, аптеки. Крізіс менеджер. Особисті характеристики: цілеспрямована, ініціативна, не боюся брати на себе відповідальність; креативна, володію сильним характером і аналітичним складом розуму, організатор, лідер. Можу створити успішну і працездатну команду, орієнтовану на результат. Комунікабельна, оптимістична людина. Впевнений і досвідчений користувач ПК (зведені таблиці, презентації, аналіз баз даних і т.п.).

Училась в 1 заведении

Івано-Франківський державний технічний університет нафти і газу.

Спеціальність технологія машинобудування. Інженер.

Івано-Франківськ, 1995

Курсы, тренинги, сертификаты

«Команда і HR» інтенсивніше курс.

Київ, 2017

Тетяна

Теріторіальний менеджер, директор філіалу, керівник роздрібної мережі

Ивано-Франковск

Готов переехать: Киев, Винница, Ужгород

50 000 грн.

51 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад