Работал в 4 компаниях   22 года 3 месяца

Энергетика и Энергоносители, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

помічник бухгалтера - розподілювач робіт

Київенерго / Киевэнерго

Энергетика и Энергоносители

11 лет

06.2013 - по настоящее время

СВП «КТМ» «Киїіенерго»

З 2013 по зараз

Ця робота дозволила мені повірити у власні сили і те, що я зможу повернутися до роботи після 20 операцій та знову бути суспільно-корисним та мати сили працювати в улюбленій сфері. Моя робота полягає в складанні схем теплових та газових мереж в программі AutoCad. Але все одно відчуваю прагнення повернутися в індустрію доброзичливості. До того ж, тема моєї дипломної роботи була "Транс Національні Корпорації в готельно-ресторанній сфері". Працюю на пів-ставки від мінімальної з/п.

Директор, бухгалтер

ООО "Добролюбов" кафе "Нефритовый"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 9 месяцев

01.2005 - 10.2007

Заснував підприємство разом із працівником російського банку. Створив дружній колектив. Займався підбором та навчанням кадрів. Займався веденням бухгалтерії підприємства за допомогою програм 1С:8.2.+Общепит та Рарус. Планував перейти на StoreHouse 4v, чому й встиг вивчити його. Перевіряв відповідність накладних товарних та накладних по товару. Популязував кафе, зробивши його популярним місцем проведення великих заходів (ювілеї, весілля) та п'ятничних музичних вечорів. Вивів кафе в беззбитковість, але потрапив в ДТП, чому й воно було зачинено. Гроші за кафе пішли на моє лікування.

Розпорядник кафе, бухгалтер-калькулятор

ООО "Тандем" кафе "Жили-Были"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 10 месяцев

03.2002 - 01.2005

Організація та планування кафе з моменту його будівництва. Найм колективу та налаштування роботи кафе, створення меню, розрахунок коштовності всіх блюд, створення калькуляційних та технологічних карт. Популязація діяльності кафе в місті. Вивід його на лідерські позиції в місті. Створення привітного та дружелюбного іміджу. Створення дружнього колективу кафе. З метою популізації кафе проводилися тижні кухонь різних країн, конкурси серед офіціантів та кухарів закладу з метою підвищення їх конкурентоспроможності. Разом із головним бухгалтером опрацьовував калькуляційні карти, візуючи їх разом із шеф-кухарем на основі актів проработки блюд. Займався нарахуванням заробітної плати персоналу. Вивів кафе на позиції, що лідирують в місті. Проводив музичні вечори, запрошуючи музичні колективи різних спрямувань. Проводив рекламну кампанію діяльності кафе. Причина звільнення - відкриття власного закладу кафе «Нефритовый» в столовой БГСХА.

Офіціант, адміністратор, бухгалтер кафе

ГГТУ "Гэсэр"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 5 месяцев

07.1996 - 12.2001

Зкстрічав та обслуговував гостей та офіційні делегації в готелі при Адміністрації Президента Бурятії. В 1998 році став "Найкращим офіціантом Бурятії". Як адміністратор організовував роботу персоналу. Слідкував за операційною бухгалтерією в кафе.

Ключевая информация

Отримати посаду бугалтера, тому що був не сторонній цього й маю уявлення на протязі своєї праці в сфері гостинності (11 років) та вивчивши за останні кілька років наявні новації в сфері обліку на курсах обліковців та в Академії статистики, обліку та аудиту. До цього працював в сфері гостинності, залишивши останню посаду директора та бухгалтера-товарознавця лише потрапивши в жахливе ДТП на ожеледиці повертаючись з власного кафе «Нефритовый» («Смарагдовий»), з чим пов'язана тривала перерва в роботі на стадії захисту дипломної роботи в ВСГУТУ (Східно-Сибірському технологічному університеті) . Повернувся до Києву та закінчив магістратуру Національну Академію статистики, обліку то аудиту та курси обліковців в Центрі соціально-трудової реабілітації інвалідів Мінського р-ну м. Києва. Ознайомлений із змінами, що прийняті в грудні 2015 року до Податкового Кодексу. Незважаючи на вік вмію навчатися новому, про що свідчить як закінчення магістратури НАСОА так і курсів обліковців. Окрім того нещодавно закінчив ще одні (вже 78 ак.гожин) курси навчання "Бухгалтерський облік + 1С 8.3.".

В 2020 році брав участь у Великому Щорічному бухгалтерському семінарі.

Професійни та навички роботи з компютером;1С:бухгалтерия: 8.0, 8.1., 8.2, 1С Smart Accounting, Store House4v, Prostor, IIko,Trio, R-keeper, Exel, Profit, 1С:7.7 +"Рарус", Парус, Foodcost.eu.

. Сподіваюсь на гендерну рівність.

Учился в 4 заведениях

Національна Академія статистики, обліку та аудиту

Економіко-статистичний факультет, Менеджмент ЗЕД

Київ, 2018

Національна Академія статистики, обліку та аудиту

Економіко-статистичний факультет, Менеджмент ЗЕД

Київ, 2015

Східно-Сибірський державний технологічний університет технолгії та управління

Фінансово-економічний факультет, спеціальність - менеджмент

Улан-Уде, 2007

КПІ

Менеджмент

Київ, 1998

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Великий Річний Бухгалтерский Семінар

Київ, 2020

Бухгалтерський канал №1 (7eminar.com)

Київ, 2020

займаюсь постійно в цьому дистанційному університеті та вже теоретично опанував. Бажаю практики застосування!

Курс по HACCP

Киев, 2020

Учбовий центр "пульс", курси бухгалтерів 1С:8.3

Київ, 2019

Отримав сертифікат, що пройшов курс навчання бухгалтерському обліку + 1С:8.3.

Навчання полягало в цілеспрямованому рішенні великої кількості практичних завдань

Курс товарознавця

Київ, 2016

Дякуючи другу з Улан-Уде, який звернувся до свого приятеля Олега Скрипки, отримав запрошення від Сім'ї Ресторанів пройти тижневе стажування та згадати роботу  товарознавця в ресторані «Охота на Ovets» Сім'ї  Ресторанів Діми Борисова бухгалтером-товарознавцем, де засвоїв (а точніше, згадав) функції бухгалтера-товарознавця. 

 


Тренинг от Димы Борисова для бойцов АТО «Как открыть ресторан».

Київ, 2014

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

Київ, 2013

річний курс, міський центр социально-трудовой реабілітації інвалідів  Мінського району м. Києва, спеціальність "обліковець бухгалтерських даних".

Дополнительная информация

Додаткова інформація (пільги для підприємств, де використовують працю інвалідів)

Податок на прибуток (п. 154.1 ст. 154 Податкового кодексу України)

Звільняється від оподаткування прибуток, отриманий від реалізації товарів (робіт, послуг), крім підакцизних.

Роман Іванович

Бухгалтер ресторану

Киев

15 000 грн.

50 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад