Работал в 15 компаниях   13 лет 8 месяцев

Финансовые услуги, Банки, Торговля розничная / Retail

Начальник відділу формування та обліку кредитних справ

Фінансова копнанія

Финансовые услуги

2 месяца

08.2018 - 10.2018

Інформування клієнтів про умови продуктів, методи, розміри та строки здійснення платежів за кредитним договором.

Перевірка отриманих від клієнтів та структурних підрозділів компанії документів та відомостей на відповідність внесеної в заявку на отримання кредиту інформації, відповідність клієнта вимогам кредитного продукту, Перевірка на коректність формування (основні пункти, зазначення коректних реквізитів, коректність формування графіку платежів) та повноту документів кредитної справи.

Підготовка пакету документів кредитної справи для підписання з клієнтом, реєстрація угоди у відповідних журналах.

Організація процесу підписання документів з клієнтом, доставлення кур'єрською службою документів кредитної справи для підписання у клієнта (за потреби).

Проведення верифікації та ідентифікації клієнтів, проведення заходів, в межах своїх повноважень, спрямованих на виявлення механізмів легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, з використанням банківських та інших фінансових технологій.

Надання розпоряджень бухгалтерії на перерахування кредитних коштів після перевірки належного оформлення документів кредитної справи.

Моніторинг параметри кредитного продукту у процесі його обслуговування, аналіз фінансових показників з метою підвищення ефективності роботи підрозділів та виявлення можливостей щодо зниження операційних витрат компанії.

Своєчасна підготовка та надання періодичної звітності керівництву, регулятору, страховим компаніям, тощо.

Розробка внутрішніх положень компанії, технологічних карт та інших документів стосовно операційної діяльності.

Прийняття участі у розробці нових продуктів та схем щодо операційної діяльності компанії.

Листування з клієнтами та контролюючими органами, видача виписок та довідок на запити клієнтів.

Начальник Операційно-розрахункового управління/ Начальник Відділення «Київська регіональна дирекція»

ПАТ "Банк 3/4"

Банки

10 месяцев

10.2013 - 08.2014

Розрахунково-касове обслуговування корпоративних та приватних клієнтів. Відкриття та ведення поточних рахунків фізичних осіб, юридичних осіб та суб'єктів підприємницької діяльності в національній та іноземних валютах. Розгляд матеріалів економічного аналізу, службові розслідування та перевірки. Прийняття участі у розробці внутрішніх процедур. Надання пропозицій відносно внесення коректив до тарифів, технологічних карток, положень, інструкцій банку. Організація методологічної підтримки, консультування відділень банку та організація їх роботи.

Директор управління розвитку корпоративного бізнесу

Банк Петрокоммерц-Украина, ПАО

Банки

6 месяцев

04.2013 - 10.2013

Ведення переговорів з клієнтами, залучення клієнтів на обслуговування. Проведення моніторингу ринку банківських послуг, підготовка концептів на кредитний комітет, доповідей на КУАП, тарифний комітет. Прийняття участі у розробці та впровадженні нових програм банку для корпоративних клієнтів банку. Прийняття участі у розробці внутрішніх процедур. Надання пропозицій відносно внесення коректив до тарифів, технологічних карток, положень, інструкцій Банку. Організація методологічної підтримки, консультативна підтримка відділень банку.

Начальник відділу валютного контролю

Банк Петрокоммерц-Украина, ПАО

Банки

1 год 4 месяца

11.2011 - 03.2013

Здійснення контролю клієнтських та власних валютних операцій банку. Торговельні та неторговельні операції, капітальні операції (прямі, портфельні інвестиції, інвестиційні вклади, кредити від нерезидентів). Контроль та складання звітності для НБУ (форми 502, 503, 504, 521, 525, 527, 531, 538, 552, 555, 1-ПБ, 3-ПБ). Контроль операцій купівлі/продажу, обміну на МВРУ іноземної валюти. Контроль експортно-імпортних операцій тощо. Службові розслідування та перевірки. Прийняття участі у розробці внутрішніх процедур. Надання пропозицій відносно внесення коректив до тарифів, технологічних карток, положень, інструкцій Банку. Організація методологічної підтримки, консультування відділень банку на предмет здійснення функції агента валютного контролю.

Начальник Управління обслуговування клієнтів

АВАНТ-БАНК

Банки

4 месяца

04.2010 - 08.2010

  1. Валютний контроль: Здійснення контролю клієнтських та власних валютних операцій банку. Торговельні та неторговельні операції, капітальні операції (прямі, портфельні інвестиції, інвестиційні вклади, кредити від нерезидентів). Контроль та складання звітності для НБУ. Контроль операцій купівлі/продажу, обміну на МВРУ іноземної валюти. Контроль експортно-імпортних операцій тощо.
  2. Обслуговування корпоративних та приватних клієнтів: Розрахунково-касове обслуговування, відкриття та ведення поточних/депозитних рахунків в національній та іноземних валютах, акредитиви, тендерні гарантії, надання послуг з оренди індивідуальних сейфів тощо.
  3. Щоденний контроль залишку каси, відкриття та закриття сховища банку, контроль касових операцій тощо.
  4. Прийняття участі у розробці внутрішніх процедур. Надання пропозицій відносно внесення коректив до тарифів, технологічних карток, положень, інструкцій Банку.

Начальник Операційного управління

Дельта Банк

Банки

2 года 9 месяцев

04.2007 - 01.2010

  1. Валютний контроль: Здійснення контролю клієнтських та власних валютних операцій банку. Торговельні та неторговельні операції, капітальні операції (прямі, портфельні інвестиції, інвестиційні вклади, кредити від нерезидентів). Контроль та складання звітності для НБУ. Контроль операцій купівлі/продажу, обміну на МВРУ іноземної валюти. Контроль експортно-імпортних операцій тощо.
  2. Обслуговування корпоративних клієнтів: Розрахунково-касове обслуговування, відкриття та ведення поточних/депозитних рахунків юридичних осіб та суб'єктів підприємницької діяльності в національній та іноземних валютах.
  3. Обслуговування приватних клієнтів: Розрахунково-касове обслуговування, відкриття та ведення поточних/депозитних рахунків фізичних осіб в національній та іноземних валютах.
  4. Обслуговування VIP-клієнтів.
  5. Оформлення договорів про купівлю готівкової валюти за безготівкову тощо.
  6. Розгляд матеріалів економічного аналізу, службові розслідування та перевірки. Прийняття участі в розробці та впровадженні нових програм банку для корпоративних та приватних клієнтів. Прийняття участі у розробці внутрішніх процедур, надання пропозицій відносно внесення коректив до тарифів, технологічних карток, положень, інструкцій. Організація методологічної підтримки, консультування відділень банку та організація їх роботи відповідно до поставлених перед ними завдань.

Начальник відділу продажу продуктів фізичним особам VIP – клієнтам

АКБ «Укрсоцбанк» Операційне управління

Банки

4 месяца

11.2006 - 03.2007

Начальник сектору валютного контролю

АКБ «Укрсоцбанк» Операційне управління

Банки

3 года 6 месяцев

04.2003 - 10.2006

Економіст 1 категорії сектору валютного контролю

АКБ «Укрсоцбанк» Операційне управління

Банки

6 месяцев

10.2002 - 04.2003

Провідний економіст відділу неторговельних операцій та платіжних карт

ПКФ АППБ "Аваль"

Банки

1 год 5 месяцев

05.2001 - 10.2002

Старший економіст відділу неторговельних операцій та платіжних карт

ПКФ АППБ "Аваль"

Банки

5 месяцев

12.2000 - 05.2001

Економіст відділу неторговельних операцій та платіжних карт

ПКФ АППБ "Аваль"

Банки

1 месяц

11.2000 - 12.2000

Спеціаліст з БПК відділу неторговельних операцій та платіжних карт

ПКФ АППБ "Аваль"

Банки

7 месяцев

04.2000 - 11.2000

Менеджер з продажу

СП "Фірма "Крокі ЛТД"

Торговля розничная / Retail

1 месяц

03.2000 - 04.2000

СП "Фірма "Крокі ЛТД"

СП "Фірма "Крокі ЛТД"

Торговля розничная / Retail

2 месяца

06.1994 - 08.1994

Ключевая информация

  • Успішний досвід побудови ефективної працездатної структури (управління - 18 чол.) з " нуля ": підбір персоналу, розподілення обов'язків, навчання, постановка завдань і контроль за їх виконанням, мотивація тощо.
  • Досвід описання бізнес-процесів, розробки внутрішніх регламентуючих документів, написання технологічних карток, положень, автоматизації та оптимізації бізнес-процесів, підвищення операційної ефективності.
  • Аналітичні здібності, стратегічне мислення, системність, вміння працювати з великими масивами даних.
  • Висока працездатність стислих часових рамках.
  • Досвід збору аналітичної інформації, проведення аналізу отриманої інформації, підготовки консолідованої звітності (зведені таблиці MS Excel), в розрізі затребуваної інформації.
  • Постановка технічного завдання IT спеціалістам з метою розробки, впровадження нового програмного продукту для подальшої автоматизації та підвищення операційної ефективності роботи підрозділу.

Учился в 2 заведениях

Міжнародний університет фінансів

Банківська справа

Київ, Україна, 2001

НТУУ “КПІ”

Інженерно-фізичний факультет

Київ, 2000

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

ТЦ "Рішення та Перспективи"

Київ, 2007

Програма розвитку емоційного лідерства

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

MS Office, АБС "Профикс", АБС "Б2", АБС "Барс", SR-Bank, New Stat

Особисті якості

Цілеспрямованість, вміння створити та орієнтувати команду, вміння працювати в команді, відповідальність, прагнення до нових знань, комунікабельність, оптимізм, почуття гумору

Мета

Бажаю працювати у динамічному колективі професіоналів націлених на досягнення передових результатів

Водійське посвідчення

категорія «В» і «С»

Олександр

Менеджер підрозділу валютного контролю

Киев

47 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад