Работал в 2 компаниях   5 лет 7 месяцев

IT, Интернет

Front-end Developer

Navischo

IT

5 лет 6 месяцев

03.2019 - по настоящее время

В цьому році співпрацював з однією кампанією. Інформацію про попередні 5 років досвіду роботи можна знайти в моєму CV: https://navischo.github.io/portfolio.html

Front-end Developer

ONE

Интернет

7 месяцев

10.2023 - 05.2024

Кампанія розширювала відділ розробки для одночасного створення великої кількості веб-проектів. Відділ працював у форматі конвеєра, щомісяця я обирав новий дизайн та робив весь фронт для нього, передаючи далі. Паралельно вносив виправлення до вже запущених проектів і створював лендинги на 1-2 сторінки.
Був цікавий кейс, на початку роботи помітив дивну річ, розробники копіпастять переклади сайтів з doc-документів, що займало прірву часу. Вдалось домовитись щоб перекладачі одразу записували переклади в json, що дозволило економити 1-2 робочих дні на кожному проекті. Розробники були раді.
За півроку роботи розробив фронт для 6 великих сайтів на 6-10 сторінок із особистим кабінетом та 8 лендингів. Верстка на JSX+SCSS, пожвавлення інтерактивних елементів та складні анімації.

Ключевая информация

Привіт! Мене звати Єгор, я Front End Developer з 5 роками комерційного досвіду. Я працював як у невеликих командах, зосереджених на короткострокових проектах, так і у великих компаніях зі співробітниками по всьому світу, таких як Starladder.
На додаток до моєї кар’єри в компаніях, починаючи з першого курсу і дотепер, я також навчаю своїй справі молодих спеціалістів, як у компаніях, які створюють навчальні курси, так і особисто.
Я пристрасно закоханий в комп'ютерні ігри і за останні два роки своїми руками створив колекційну карткову гру повністю на JS. Це важко назвати домашнім проектом. Правильніше буде сказати, що це моя пристрасть. Ви можете дослідити його вихідний код на GitHub і відтворити демонстрацію прямо у браузері свого ПК. Історія моїх комітів повинна дати вам повне уявлення про те, як я пишу, та ідеї, масштаб яких я здатний втілити.
Якщо мій досвід буде для вас корисним, пропоную почати спілкування з тестового завдання або технічної співбесіди.
Дякую за ваш час.

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Інтенсивний онлайн-курс "Базовий HTML та CSS"

2017

Інтенсивний онлайн-курс «Просунутий JS»

2017

Егор

Frontend-розробник / Web developer

Киев

1 500 $

25 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад