Работала в 2 компаниях   20 лет

Государственный сектор, Медицина и Здравоохранение

Провідний спеціаліст

Львівська міська рада

Государственный сектор

6 лет 8 месяцев

11.2017 - по настоящее время

Аналіз планування фонду оплати праці працівників комунальних підприємств і організацій; аналіз чисельності працюючих у комунальних підприємствах та відповідність її фактичної кількості до нормативної; формування штатних розписів величини посадових окладів (тарифних ставок) працівникам підприємств відповідно до вимог чинного законодавства з оплати праці та рекомендацій Регіональної (Територіальної) угоди; аналіз виконання виробничих програм, фінансових планів підприємств і організацій; робота в системі електронного документообігу Львівської міської ради, в програмах: Будівельні технології КОШТОРИС, Єдина система управління бюджетом міста, LOGICA, формування тарифів на послуги, що надають комунальні підприємства і організації.

Провідний економіст

Львівський обласний медичний інформаційно - аналітичний центр.

Медицина и Здравоохранение

13 лет 2 месяца

01.2004 - 03.2017

Розробка та узгодження штатного розпису; ведення банку; робота з казначейськими службами; участь у формування бюджету установи; комплексний економічний аналіз діяльності підприємства; складання та здача звітності в ДОЗ; збір необхідних матеріалів, узагальнення, підготовка і надання статистичної звітності в терміни і по формах, встановлених Держкомстатом.

Ключевая информация

  • Microsoft Excel
  • Microsoft Word
  • MS Office
  • програма Єдина Інформаційна Система Управління Бюджетом (ЄІСУБ)
  • програма СМЕТА
  • ІТenterprise

Училась в 1 заведении

Український державний лісотехнічний університет

спеціальність «Облік і аудит» , кваліфікація економіст бухгалтерського обліку і аудиту

Львів, 2002

Курсы, тренинги, сертификаты

«Роль архівних установ ОМС. Організація проведення експертизи цінностей документів», «Організація діловодства»

Львів, 2022

Організація діловодства: бланки та оформлення документів. Вебінари проводились в рамках роботи  Всеукраїнської Асоціації на базі платформи «Управління людськими ресурсами»  за підтримки  Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та  ефективність» (DOBRE).

Дополнительная информация

Особисті якості

Компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, комунікабельність, акуратність, надійність, вміння швидко та самостійно приймати рішення, вирішувати проблеми, безконфліктність, вміння працювати в колективі. Шкідливих звичок не маю. Відповідально ставлюся до роботи, вмію раціонально використовувати робочий час.

Ольга Богданівна

Економіст, фінансист

Львов

18 000 грн.

47 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 2 недели назад