Работала в 9 компаниях   20 лет 7 месяцев

Государственный сектор, АПК (Агропромышленный комплекс), Строительство, Торговля розничная / Retail, Банки, Услуги для населения - другое

Головний бухгалтер

Філія АТ "ДПЗКУ" Пирятинський КХП

Государственный сектор

1 год 8 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Котроль за додержанням порядку ведення зернового обліку підприємства, контроль за виконанням операцій службою бухгалтерського обліку. Формування, складання та реєстрація податкових накладних. Підготовка та подання декларацій з ПДВ та місцевих податків. Робота з клієнт-банками. Зведення фінансової інформації для головного підприємства. Закриття витрат періоду. Складання та формування фінансової бухгалтерської, податкової та статистичної звітності. У підпорядкуванні 3 бухгалтери, штат чисельністю до 100 чоловік.

Головний бухгалтер (сумісництво)

ТОВ "СГВК "МРІЯ"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 3 месяца

09.2021 - 12.2022

Ведення усіх ділянок бухгалтерського обліку, у т.ч. кадровий облік, заробітна плата, розрахунки з постачальниками, основні засоби, банк, податкова, фінансова, статистична та управлінська звітність тощо. Підготовка та подання пакету документів для проведення розблокування податкових накладних до органів ДФС. Штат - до 20 чоловік.

Головний бухгалтер

ФГ "ЕКО-ХАУС"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 3 месяца

09.2021 - 12.2022

Ведення усіх ділянок бухгалтерського обліку, у т.ч. ЗЕД, кадровий облік, заробітна плата, розрахунки з постачальниками, основні засоби, банк, податкова, фінансова, статистична та управлінська звітність тощо. У підпорядкуванні 2 бухгалтери, штат до 30 чоловік.

Директор з виконанням обов'язків головного бухгалтера (єдиного)

ТОВ "УДАЙСОЛАР"

Строительство

2 года

04.2019 - 04.2021

Пошук, ведення переговорів та укладання договір з постачальниками та покупцями. Впровадження автоматизації бухгалтерсього обліку на новостворему підприємстві. Ведення повного бухгалтерського, управлінського та податкового обліку будівельної компанії, платника єдиного податку. В тому числі: ведення кадрового обліку, касових операцій, заробітної плати, авансових звітів, ОЗ, МНМА, МШП, робота з первинною документацією, контроль розрахунків з дебіторами та кредиторами, складання податкової та статистичної звітності, оптимізація податкового навантаження, у межах законодавства України. Взаємодія з податковими та іншими перевіряючими органами. Досвід роботи з бюджетними організаціями, органами казначейства.

Головний бухгалтер (єдиний)

ПП "Енергобудпроект"

Строительство

1 год 6 месяцев

01.2018 - 07.2019

Ведення повного бухгалтерського, управлінського та податкового обліку будівельної компанії, платника ПДВ. У тому числі: ведення кадрового обліку, касових операцій, заробітної плати, авансових звітів, ОЗ, МНМА, МШП, робота з первинною документацією, контроль розрахунків з дебіторами та кредиторами, складання податкової та статистичної звітності тощо. Взаємодія з податковими та іншими перевіряючими органами. Досвід роботи з бюджетними організаціями, органами казначейства.

Головний бухгалтер (єдиний)

Фермерське господарство «ВІКТОРІЯ-АГРО-2007»,

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года

09.2016 - 09.2018

повне ведення бухгалтерського та податкового обліку сільськогосподарського підприємства (платника податку на додану вартість) від складання усієї первинної документації до формування та подачі фінансової, статистичної звітності: у т.ч. кадрове діловиробництво, розрахунки по заробітній платі штатною чисельністю працівників до 20 чоловік; облік необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків з дебіторами, кредиторами, пайовиками, інших активів, доходів та розподіл витрат сільськогосподарського підприємства. Ведення касових операцій.

Головний бухгалтер

ТОВ "АГРОТЕХНІКА"

Торговля розничная / Retail

1 год 3 месяца

09.2014 - 12.2015

ЗЕД, повне ведення бухгалтерського обліку: основні засоби, виробничі запаси; готівкові та безготівкові розрахунки; розрахунки з покупцями та замовниками, розрахунки з іншими дебіторами; розрахунки з вітчизняними та іноземними постачальниками; контроль за додержанням вимог НБУ за контрактами для проведення розрахунків з іноземними постачальниками; формування платіжних доручень у національній та іноземній валюті; формування пакету документів, супровід та контроль за кредитними договорами; нарахування, виплата заробітної плати, відпускних, тощо; формування, реєстрація податкових накладних; складання фінансової, податкової, статистичної звітності; кадровий облік

старший фахівець з операційної діяльності

ПАТ «УкрСиббанк»

Банки

8 лет 4 месяца

07.2005 - 11.2013

відкриття та обслуговування банківських рахунків юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб у національній та іноземній валюті, робота з платіжними дорученнями у національній та іноземній валюті, депозитними рахунками, кредитними операціями. Формування та перевірка банківської звітності для закриття операційного дня банку

Економіст

Комунальне підприємство «Пирятинський міський водоканал»

Услуги для населения - другое

3 года 4 месяца

02.2002 - 06.2005

формування тарифів на послуги водопостачання, складання статистичної звітності, укладання договорів, формування рахунків та податковий накладних, розроблення посадових інструкцій, штатного розкладу, посадових окладів, калькуляцій на супутні послуги

Ключевая информация

Досвід роботи в 1 С Бухгалтерія: версії 7, 8.2(торгівля); 8.3 (УТП, BAS), М.Е.Doc, клієнт-банк, Excel. ЗЕД, досвід организації бухгалтерського обліку на новостворених підприємствах та відновлення бухгалтерського обліку на вже існуючих підприємствах. Реєстрація, перереєстрація та зняття з реєстрації ФОП, ведення книг обліку. Досвід постановки на облік юридичних особи та проведення ліквідації підприємств, досвід ведення бухгалтерського обліку неприбуткових організацій.

Училась в 1 заведении

Харківський інститут соціального прогресу

економіко-правовий факультет, спеціальність – фінанси

Харків, 2004

Ольга

Головний бухгалтер, Головний бухгалтер (єдиний)

Киев

41 год

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 5 дней назад