Работал в 2 компаниях   12 лет 2 месяца

Промышленность и Производство

Майстер з видобування нафти газу і конденсату

ГК ГЕО АЛЬЯНС

Промышленность и Производство

4 года 9 месяцев

10.2019 - по настоящее время

Веденя процесу видобування вуглеводневої стровини із застосування різного технологічного обладнання та процесів вибодування.
Контроль та керування за площадками ТЗСУ та УКПГ,УППГ.
Удросконалення процесу добування та безпечних умов праці, роботи як персоналу так і установок.
Супервайзинг у процесі та режимах добування вуглеводневої сировини.

Оператор з добування нафти і газу

ГПУ"Полтавагазвидобування"

Промышленность и Производство

7 лет 3 месяца

07.2012 - 10.2019

Ведення технологічного процесу згідно затвердженого тех.регламенту. Контроль роботи технологічного обладнання та приладів КВПіА на УКПГ. Контроль за роботою та обслуговування Моноблочного ТурбоДетандерного Агрегату. Обслуговування обладнання з видобутку, посудин, що працюють під тиском в тому числі запобігання і усунення неполадок та гідратоутвореннь. Обслуговування та контроль за роботою АГРС. Дотримання правил техніки безпеки та охорони праці згідно НАОП. Виконання різного роду робіт по видобуванню нафти і газу на УКПГ та в польових умовах на гирлі свердловин. Отримав навики роботи з насосами типу - НД, ПТ та 9МГр. Маю досвід роботи з газовими компресорами Ariel.

Ключевая информация

НКК ГПУ «Шебелинкагазвидобування». Присвоєно 5-й розряд з професії «Оператор з добування нафти й газу» Пройшов навчання та перевірку знань на курсах підвищення кваліфікації робітників по вивченню: «Правил будови та безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском» НКК «УКРБУД». Присвоєно 5-й розряд з професії : «Слюсар-сантехнік» в нафтогазовому комплексі. НКК ГПУ «Шебелинкагазвидобування»: Маю посвідчення та досвід роботи: «Слюсар газвого господарства» «Слюсар з обслуговування паро-водяних котлів»

Учился в 1 заведении

Вища освіта: 2007- 2012р.р. Полтавський національний  технічний університет імені Юрія Кондратюка, факультет нафти і газу, спеціальність «Обладнання нафтових і газових промислів». Освітньо-кваліфікаційний рівень «Спеціаліст».

Факультет Нафти і Газу

Полтава, 2012

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Дополнительная информация

Військова служба

«Військова підготовка при Харківському університет повітряних сил» Пройшов курс Кафедри підготовки офіцерів запасу у2011р.Присвоєно військове звання: «Молодший лейтенант»

Про себе

Маю водійські права категорії : В, С, С1 з 2008року. Відповідальний, цілеспрямований , високий ступінь працездатності, можу брати конкретні ситуації в "свої руки" для досягнення поставленої задачі та отримання позитивного результату, при цьому залишатися в межах і рамках безпечних і якісних умов праці. Одружений, маю двох дітей.

Віктор Васильовий

Майстер з добування нафти газу і конденсату

Полтава

50 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад