Работал в 2 компаниях   20 лет 7 месяцев

Промышленность и Производство, Государственный сектор

інженер з охорони праці

ТОВ «Барлінек Інвест».

Промышленность и Производство

11 лет 10 месяцев

07.2012 - по настоящее время

В умовах значної плиності кадрів на підприємстві вдалось стабілізувати рівень травматизму і налагодити систему навчання персоналу. Організував схему надання медичної допомоги та потерпілим та /або хворим з можливістю доставки до лікувальних закладів.Підвищив свідомість адмінперсоналу з питань охорони праці шляхом виявлення ними під час аудитів/пересування по території загроз та небезпек з охорони праці та подальшою схемою реагування на ці зголошення.

Головним інспектором з охорони праці в відділі управління охороною праці та розслідувань

Управлінні Держгірпромнагляду по Вінницькій області

Государственный сектор

8 лет 6 месяцев

11.2003 - 05.2012

Проведення перевірок з питань охорони праці підприємств м. Вінниці та області. Надання роз'яснень по виконанню вимог законодавства та правил з охорони праці. Проведення розслідувань нещасних випадків. Участь в навчаннях та перевірки знань з охорони праці.

Ключевая информация

Виконую весь спектр робіт з питань охорони праці від проведення інструктажів, навчання, внутрішнього аудиту, розслідування нещасних випадків, атестації робочих місць до організації та отримання дозволу на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, реєстрація технологічного транспорту, позитивна взаємодія з наглядовими органами. Мною розроблено та впроваджується на підприємстві Система Управління Охороною Праці (СУОП), визначення ризиків. В роботі результативно використовуються методи та заходи з зменшення рівня виробничого травматизму запозичені в Польських, Румунських та Російських колег. Впровадження норм безпеки ЕС. Залучення до роботи нестандартних методик, наприклад рівневі аудити 5S.

Учился в 1 заведении

Вінницький національний аграрний університет

факультет механізації сільського господарства

Вінниця, 2004

Владеет языками

Английский

средний

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Польский

средний

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Головний навчально-методичний центр Держнаглядохоронпраці,

Київ, 2008

 посвідчення про перевірку знань з охорони праці (котли, трубопроводи, автонавантажувачі, спец.правила), група допуску з електробезпеки IV, водійське посвідчення категорія В (власний автомобіль), посвідчення тракториста-машиніста категорія А,В,С.

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Легковий транспорт

Андрій

Інженер з охорони праці

Винница

42 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад