Работала в 8 компаниях   31 год 7 месяцев

Медицина и Здравоохранение, Юридические услуги, IT, Красота / Фитнес / Спорт, Охрана и Безопасность, Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Фінансовий директор

МГК Адоніс

Медицина и Здравоохранение

11 месяцев

10.2023 - 09.2024

Управління фінансовими потоками та ресурсами підприємства.Контроль за виконанням фінансових планів та бюджетів компанії. Розробка та впровадження фінансової стратегії.Аналіз фінансово-економічної діяльності компанії.Взаємодія з фінансовими установами. Контроль за дотриманням фінансових норм. Керівництво роботою фінансового відділу.

Головний бухгалтер

ТОВ "Городисський та Партнери"

Юридические услуги

3 года 6 месяцев

11.2020 - 05.2024

Підготовка та подання фінансової звітності. Здійснення бухгалтерського та податкового обліку підпрємства в 1с УТП, проведення банківських операцій, облік ВЕД, розрахунки з працівниками, подання звітнсті 9-ЗЕЗ, 10-ЗЕЗ, 1 -послуги. Облік основних засобів та матеріалів.

Головний бухгалтер

ТОВ "ЕФ ДІ АЙ кампані"

IT

2 года 6 месяцев

04.2018 - 10.2020

Складання та подання звітності ТОВ:Баланс, форма 2, Декларація по прибутку, Декларація ПДВ, 1ДФ, звітність ЕСВ. Статистична звітність (1ПВ міс, квартал). Розрахунки з дебіторами та кредиторами, авансові звіти. Облік ОЗ, МБП, матеріалів. Кліент-банк юр. ліца. Бухгалтерське та податкове супрводження ФОП в кількості 60 чоловік. Відкриття рахунків , отримання ЕЦП, підготовка документів ФОП ( Договора, Акти, тех. завдання). Ведення Книг доходів. Формування та подання звітності ( електроний кабінет платника податків)

Головний бухгалтер

ГО "Федерація легкої атлетики"

Красота / Фитнес / Спорт

1 год

10.2016 - 10.2017

Складання фінансової та податкової звітності. Підготовка кошторисів , визначення собівартості заходів. Первісна документація,кліент- банк, касові видатки. Облік ОЗ, матеріалів та МШП. Розрахунки із заробітної плати, нарахування податків із неї, звітність ( 1 ДФ, ЕСВ). Облік розрахунків із дебіторами та кредиторами. Розрахунки із підзвітними особами, складання авансових звітів по відрядженнях в Україні та за кордоном.

Успішний досвід складання технічного завдання програмістам в 1С 8.2.

Головний бухгалтер

ПАТ "Укрмедпром"

Медицина и Здравоохранение

1 год 4 месяца

05.2015 - 09.2016

Ведення бухгалтерського та податкового обліку Складання та здача фінансової та податкової звітності (прибуток, ПДВ, ЄСВ) Складання та здача статистичної звітності (баланс по малому підприємству, звіти по праці) Облік основних засобів Ведення обліку по з/п, в т.ч.: розрахунок та нарахування з/п співробітникам, утримання, формування звіту Єдиному соціальному внеску та формування звіту 1-ДФ для податкової

Взаємодія з банками по кредитам, депозитам.

Керівник відділу

Украинская служба безпеки, ООО

Охрана и Безопасность

18 лет 4 месяца

12.1996 - 04.2015

Ведення обліку банківських рахунків організації Складання консолідованої звітності структурних підрозділів СБУ Подання звітності в органи Казначейства, Рахункової Палати, Міністерства Фінансів України Облік та списання основних засобів Нарахування та виплата заробітної плати Робота з первинними документами Облік з підзвітними особами, в тому числі розрахунки з іноземних відряджень Здійснення оплати договорів з постачальниками в органах Казначейства

Облік валютно-касових операції, нарахування курсових різниць, звіт про експорт та імпорт

Заступник головного бухгалтера

АТ Киевский механический завод игрушек

Промышленность и Производство

1 год

12.1995 - 12.1996

Організація бухгалтерського та податкового обліку діяльності підприємства: виробництво, закупівлі, продаж, фін. діяльність Робота з усіма ділянками бухгалтерського обліку (податковий, готівковий, безготівковий облік, заробітна плата, облік ТМЦ, ОС, інвентаризація, первинна документація) Співпраця з контролюючими органами, проходження перевірок Підготовка і подання бухгалтерської звітності

Бухгалтер

Ельбрус

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 1 месяц

11.1992 - 12.1995

Облік матеріалів, товаров та основних засобів, МШП

Нарахування амортизації, розрахунку з контрагентами.

Нарахування заробітної плати, банківськи виписки, каса. Реєстрація податкових накладних та зобов'язаннь у Медку, електронному кабінеті платника податків. Ведення бухгалтерського обліку компанії. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.

Подання звітності ФОП.

Подання звітності ТОВ за загальною системою ( Баланс , ф.2, Декларації по прибутку, Єдиний Соціальний внесок).

Ключевая информация

Загальний досвід роботи бухгалтером 30 років,головним бухгалтером 27 рік, в т. ч. і на середньому підприємстві. з чисельністю персоналу 85 чоловік і річним обігом більш ніж 900 млн. грн. Маю досвід організації бухгалтерського та управлінського обліку, підготовки звітності по МСФЗ. Досвід відновлення обліку за 2 роки. Досвід проходження перевірок внутрішнього аудита, податкової інспекції, Рахункової палати України, Контрольно Ревізійного Управління України. Досвід ведення обліку в різних системах оподаткування : ТОВ, ФОП 2 та 3 група. Впевнений користувач ПК, MS Office, Internet. Навички роботи в 1С7.7, 8.2, 1С 8.2 УТП,ВAS Бухгалтерія КОРП, Арт- Звіт,Парус, Медок, ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ПЛАТНИКА ПОДАТКІВ .Організаторські здібності. Уважність до деталей.

Училась в 1 заведении

«Університет економіки та права «Крок»

Спеціаліст з обліку і аудиту

Київ, 2005

Владеет языками

Английский

базовый

Литовский

базовый

Русский

родной

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Фінансова Академія Aktiv Фінансовий директор

Київ, 2024

Підвищила свої навички з налаштування фінансових процесів, обліку та звітності. Підтримала знання щодо ведення бухгалтерського обліку за міжнародними стандартами та навчилася оцінювати ризики та запобігати шахрайству в компанії.

Сертификат обучающего центра Golden Staff

Киев, 2016

Курс розкриває особливості бухгалтерського та податкового обліку експортних та імпортних операцій. Трансферне ціноутворення.

Навчальний центр Практикум

Київ, 2015

Курсы підвищення квалификації " Головний бухгалер +1 С Бухгалтерія"

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Аналітичне мислення, Вміння швидко зорієнтуватися в ситуації, що склалася, самостійно приймати рішення. Здатність швидко вчитися. Відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість та прагнення до професійного зростання. Спокійна, порядна та комунікабельна.

Цель

Отримання посади Головного бухгалтера

Анжела Геннадiївна

Головний бухгалтер

Киев

80 000 грн.

55 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 17 часов назад